ZDRAVA PREHRANA

Zaradi porasta sodobnih bolezni (debelost, diabetes, alergije,...) je zavedanje o zdravem prehranjevanju še kako pomembno, saj je prav hrana tisto "zdravilo" ali pa "strup", ki ga vsakodnevno vnašamo v naše telo. V najslabšem položaju so tu otroci, ki nevede kopirajo "slabe" prehranjevalne navade svojih staršev.Naš cilj je obuditi stare slovenske jedi, povrniti sezonskim živilom, začimbam, zeliščem in dišavnicam njihov pomen in uporabnost ter vse skupaj podkrepiti z modrostjo tradicionalne kitajske medicine.

Obdarite se same za vaš praznik

Objavil: Kdaj: Kategorija: Prehrana
  • Velikost pisave: Larger Smaller
  • Ogledi: 1635
  • Naroči se na novice o tem zapisu
  • Print

Pozdravljene drage dame!

Vabila na najrazličnejše shujševalne tretmaje se v veliki večini začnejo na podoben način in obljubljajo skoraj neverjetne rezultate.

Naj bo tokrat malo drugače!

Življenje je cikel in vse v njem je v nenehnem toku. Sodobna prehrana je kriva za zmanjšano odpornost našega telesa, za zmanjšano absorpcijo mikronutrientov ter je hkrati z njimi tudi zelo osiromašena, pojavljati se začnejo razne alergije, avtoimune bolezni, odvečni kilogrami.

Na voljo je malo morje najrazličnejših diet, nekatere so celo uspešne na krajši rok, vendar pa pri nobeni niso upoštevani in razloženi stranski učinki, ki bodo posledica takega načina prehranjevanja.

Zato, drage dame, če ste pripravljene spremeniti vaše prehranjevalne navade, se zavedate da izguba teže ni le sezonsko opravilo, ampak življenjski slog, če ste pripravljene stopiti v korak z naravo, vam lahko na osnovi sezonskih živil, divje hrane, začimb, zelišč in dišavnic pomagam do vaših ciljev.

Prvi rezultati bodo vidni v roku treh mesecev. Skupaj se bomo podale na pot. Zaupale mi boste svoje zdravstvene težave, dnevne aktivnosti, želje in cilje.

 Ne bom vas slepila z neverjetno izgubo več desetih kilogramov, z neverjetno zavidljivo novo podobo v roku treh mesecev. Zagotovim pa vam izboljšanje prebave, manj migren, skratka boljše počutje. Kilogrami bodo posledično sami kopneli, vaša samopodoba in sprememba prehrane pa vam bo odprla popolnoma nove poglede na naravo, družbo in odnose med ljudmi.

Skupaj z revijo Bogastvo zdravja bomo prehodile pot do zastavljenega cilja in sledile preobrazbi našega telesa in naših misli.

Okvirni potek aktivnosti:

Datum

aktivnost

9. marec 2015

objava 5. izžrebanih kandidatk

10. - 15. marec

Individualni razgovori s kandidatkami

16.- 22. marec

Opis jedilnika posamezne kandidatke / 1 teden vsak dan spremljanje vnosa hrane in pijače  - na individualnem razgovoru posredujem navodila za izdelavo "prehranskega dnevnika"

23. - 29. marca

Izdelava "primernega" jedilnika za posameznico in navodila za uresničitev ciljev

S pomočjo branja obraznih značilnosti po tradicionalni kitajski medicini določiti šibkost določenih organov (oz. povezave določenih simptomov in določitev njihovega vzroka) - primerjava s trenutno zdravstveno sliko

 

Za vsa navodila in pomoč bom kandidatkam na voljo vsak dan od 8. ure zjutraj do 20. ure zvečer

13. - 19. aprila

Ponovni individualni razgovori - uspeh/neuspeh/zadovoljstvo/upoštevanje in neupoštevanje navodil 

4.-10. maj

 

Zaključek projekta, obdelava podatkov in rezultati

 

 

Skupaj nam bo lažje, zato se nikar ne pozabite prijaviti 

POVEZAVA DO NAGRADNE IGRE

Vaša Jasmina

Sem univetzitetna diplomirana kemičarka, nutricistka za superživila ter certificirana prehranska svetovalka za športnike. Sestavila sem ekipo v kateri se dopolnjujemo z znanji medicinske stroke, prehranske ter kulinarike. Način življenja in lastne izkušnje so me pripeljale do razmišljanja in znanja, ki ga želim deliti.