Vodni filtri Matrikx za čisto vodo

Uživanje zadostnih količin čiste vode je ključnega pomena za dobro zdravje in vitalnost. Se pa glede na to, da smo v zadnjem stoletju zaradi industrije, prometa, intenzivnega kmetijstva in povečane gostote poseljenosti prebivalstva spustili v okolje več kot 100.000 različnih onesnaževalcev, ki naposled vedno končajo v vodi postavlja vprašanje kakšno vodo pijemo. Voda je namreč univerzalno topilo, ki na svoji naravni poti kroženja raztaplja številne snovi s katerimi pride v stik. Tako se pri prehodu skozi zemeljske plasti onesnaži z različnimi zdravju škodljivimi snovmi. Temu pritrjujejo analize vod, ki kažejo, da vsa pitna voda vsebuje poleg drobnih delcev še klor, pesticide, težke kovine ali celo rakotvorne trihalometane (THM). Trihalometani nastanejo kot stranski produkt v reakciji klora z organskimi snovmi v vodi. Ne nazadnje na vodovodnem omrežju, ki je marsikje zastarelo in dotrajano, prihaja pogosto še do nenadzorovanih okužb in onesnaženj vode. Tako ni samoumevno, da iz pipe priteče čista pitna voda. Kristalno čisto vodo zagotavljajo vodni filtri, ki se namestijo v kuhinji pod koritom. Kot filtrirni medij vsebujejo aktivno oglje pridobljeno iz kokosove lupine. To aktivno oglje velja za najkakovostnejše, saj je sposobno iz vode odstraniti več sto različnih onesnaževalcev, ki so lahko prisotni v vodi.

Vodni filter Matrikx® + Pb1 0,5 mcr, podpultni iz vode odstrani klor, slab vonj in okus, rakotvorne snovi, pesticide, azbest, težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, arzen itd.), protozoanske ciste Giardia, Cryptosporidium in enocelične organizme. Vodni filter Matrikx® + Pb1 0,5 mcr zagotavlja 100 % čisto vodo, boljšo od najboljše izvirske vode.

V ohišju filtra je nameščen učinkovit filtrirni vložek aktivno oglje (Carbon Block) Matrikx® + Pb1 0,5 mcr (WQ in NSF certificiran) priznanega ameriškega proizvajalca KX Technologies, ki iz vode odstrani klor, slab vonj in okus, rakotvorne snovi, pesticide, azbest, težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, arzen itd.), protozoanske ciste Giardia, Cryptosporidium in enocelične organizme.

Vodni filter Matrikx® + Pb1 0,5 mcr, podpultni se montira pod pomivalno korito. Filtrirana hladna voda se toči na obstoječi pipi pomivalnega korita. Zaradi majhnih dimenzij se lahko montira tudi na prostorsko omejenih mestih.

filter-za-vodo-matrikx-pb1-podpultni

Vodni filter Matrikx® + Pb1 0,5 mcr podpultni, komplet s pipo se montira pod pomivalno korito. Kompletu je priložena pipa za točenje filtrirane hladne vode, ki se montira na pomivalno korito ali na pult poleg pomivalnega korita. Njegova prednost je, da se filtrira samo vodo za potrebe pitja, s čimer se varčuje s filtrirno kapaciteto filtrirnega vložka.

filter-za-vodo-podpultni-pipa-matrikx-pb1

Dvojni vodni filter Matrikx® + Pb1 0,5 mcr, podpultni, komplet s pipo se montira pod pomivalno korito. Kompletu je priložena pipa za točenje filtrirane hladne vode, ki se montira na pomivalno korito ali na pult poleg pomivalnega korita. Njegova dodatna prednost je, da vsebuje 5 mikronski mehanski predfilter, ki iz vode odstrani fine delce in s tem zaščiti drugi finejši (glavni) filter. Nudimo strokovno montažo.

dvojni-filter-za-vodo-podpultni-pipa-matrikx-pb1

 

kapljica-vodni-filter-BIG


Zastopstvo in prodaja Henrik Homšak s.p.
Krulejeva ulica 2, SI-8290 SEVNICA
041 555 270 | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | www.vodni-filter.si

Promocijsko sporočilo

Ostali članki iz teme BIVANJE

Sep 11, 2020 545

Izvir najčistejše vode v vašem domu

Zadostna količina čiste vode je ključnega pomena za dobro zdravje in vitalnost. Čista…
Aug 03, 2020 901

Solna infra kabina Home Deluxe

Za popolno regeneracijo telesa in duha Se spomnite občutka, ko nas morski veter lepega…
Jul 31, 2020 720

Prezračevanje prostorov – ugodno vpliva na naše zdravje

»Še nikoli v zgodovini človeštva nismo toliko časa preživeli v zaprtih prostorih, kot v…
Jul 29, 2020 739

Povsod je lepo ... s klimo

V tople dneve smo zakorakali z novo oglaševalsko kampanjo z naslovom: Povsod je lepo ...…
Jun 04, 2020 1023

Vodni filtri podpultni komplet s pipo

Vodni filter podpultni, komplet s pipo se namesti pod korito. Filtrirana voda se toči na…