Zdravo spanje in zaščita pred EMF sevanjem


Nobelova nagrada za medicino leta 2017 govori o vzorcih spanja in dejstvu, da se telo po naravni poti regenerira v IV. fazi spanja. Izločanje MELATONINA, ki omogoča zdravo spanje je oteženo, če je človeško telo izpostavljeno MODRI SVETLOBI. Posledica evolucije je dejstvo, da ko je prisotna modra svetloba se obnašamo kot lovci, v nočnem času pa se regeneriramo, vključno z regeneracijo DNK.
Zaradi sevanja, ki ga povzroča človek, človeško telo EMF sevanje prepozna kot modro svetlobo in posledično slabše spimo in s tem povečujemo tveganje za nastanek bolezni.
Avstrijsko podjetje GEOVITAL ima 30 letne izkušnje v EMF zaščiti. Temelji zaščite so FIZIKALNA dejstva MERLJIVA v akreditiranih laboratorijih - ustrezni ATESTI. Ne nudijo »placebo« zaščite, kot na primer nekdo trdi na spletu, češ, da njegova rešitev ščiti pred EMF, ne predloži pa nobenega tehničnega poročila o stopnji zaščite v dB in frekvenci. EMF se obnaša kot svetloba in trenutno še niso izumili obeska v obliki mini črne luknje, ki bi posesala sevanje proč od našega telesa. Če bi bilo to res, potem mobilni telefoni ne bi delovali v bližini teh obeskov.
Poudarek je na zaščiti spalnice in otroške sobe v času spanja. Vse poškodbe, ki so nastale zaradi sevanja preko dne se ponoči v spanju skozi proces regeneracije popravijo.

Ostali članki iz teme BIVANJE

Nov 07, 2019 298

Suh zrak v prostoru

Približuje se hladnejše obdobje, v katerem ima veliko gospodinjstev precejšnje težave s…
Oct 14, 2019 155

Jesenska opravila na vrtu

Jeseni lahko z vrta poberemo rezultate našega dela na vrtu, ki nam pokažejo ali smo dobri…
Sep 13, 2019 183

Hiter internet tudi doma

Huawei je na berlinskem sejmu IFA 2019 predstavil brezžični usmerjevalnik Q2 Pro, ki…
Aug 27, 2019 235

Dovršen sistem pomivanja, edinstvena svoboda!

Novi pomivalni stroji Miele G 7000 Svetovna novost: AutoDos Avtomatsko doziranje z…
Aug 13, 2019 230

Ali je uporaba LED svetil škodljiva zdravju?

LED svetila so nadomestila običajne žarnice zaradi njihovega ekonomskega prihranka…