Dovršen sistem pomivanja, edinstvena svoboda!

Novi pomivalni stroji Miele G 7000

 

Svetovna novost: AutoDos Avtomatsko doziranje z integrirano kartušo PowerDisk®

Miele. Immer Besser.

 

Doživite izvrstne rezultate pomivanja z našo inovacijo: prvim avtomatskim doziranjem pomivalnega sredstva na svetu z integrirano kartušo PowerDisk®, imenovanim AutoDos, ki je plod Mielejevega razvoja. Pomivalne stroje in ekskluzivni granulat smo razvili kot natančno usklajen sistem. Granulat se samodejno dozira glede na izbrani program – v točno določeni količini, ki je potrebna, in v optimalnem trenutku. S tem je mogoče tudi večkratno odmerjanje v okviru enega programa pomivanja. V programu senzor izmeri stopnjo umazanosti posode in ustrezno prilagodi količino pomivalnega sredstva.

Pomivalni stroji nove generacije zagotavljajo maksimalno svobodo upravljanja. Uporabljate lahko avtomatsko doziranje AutoDos z integrirano kartušo PowerDisk® ali pa klasično vstavite tablete ali praškasto sredstvo v dozirni prekat. Katero pomivalno sredstvo boste uporabili, je povsem vaša odločitev.

Na pomivalno sredstvo vam ni treba pomisliti ob vsakem pomivanju, zadostuje že približno enkrat na mesec – inovativni sistem doziranja s kartušo PowerDisk® namreč vsebuje dovolj granulata za povprečno 20 pomivanj. Tako lahko uživate v novi svobodi.

Prav tako je s funkcijo AutoStart: zadostuje enkratna nastavitev, nato prvi avtonomni pomivalni stroj na svetu samodejno pomiva ob želeni uri želenega dne.

Ti novi pomivalni stroji ponujajo različne rešitve, ki so do uporabnika prijazne, logične in intuitivne. Modeli z upravljalnikom M Touch, se podobno kot pametni telefoni, upravljajo z dotikom in listanjem po meniju. Druge posodobitve pomivalnih strojev nove generacije so vidne pri predalu za jedilni pribor in košarah, ki jih prilagajate še bolj poljubno. Posebna pozornost je namenjena sušenju AutoOpen, kjer se vrata pomivalnega stroja avtomatsko odprejo in pospešijo proces sušenja. Funkcija Knock2Open omogoča odpiranje vrat zgolj s trkom. Osvetlitev BrilliantLight pa s sijočo svetlobo preplavi celotno notranjost stroja ob vsakem praznjenju in polnjenju.

Vaše vsakdanje življenje tako postane enostavnejše, vi pa lahko uživate v edinstvenem udobju.

 

2019-011 03Prva uvedba upravljanja M Touch pri skrito vgrajenih pomivalnih strojih. Programe lahko nastavljamo z dotiki, vlečenjem in potegi – preprosto in intuitivno. (Foto: Miele)

 

 

 

 

 

 

Svetovna novost, ki postavlja nova merila.
S stroji Miele je nemogoče postalo mogoče. Inovativni sistem doziranja AutoDos z integrirano kartušo PowerDisk® vsakič odmeri ustrezno količino pomivalnega sredstva – avtomatsko in optimalno glede na program ali umazanost posode. Za popoln skupni učinek pomivanja, sušenja in nege posode ter s tem optimalne rezultate.

 

2019-011 02

Kartuša PowerDisk® je v posebej za to predvidenem ležišču v notranji strani vrat, v katerega jo vstavimo preprosto in hitro. Doziranje pomivalnega sredstva poteka avtomatsko s 360-stopinjskimi vrtljaji med programom. (Foto: Miele).

 

 

 

 

 

AutoDos

Dovršen sistem pomivanja
Izvrstni rezultati – AutoDos je prvo avtomatsko doziranje na svetu z integrirano kartušo PowerDisk®. Pomivalni stroj in ekskluzivni granulat pralnega sredstva tvorita natančno prilagojen sistem – sredstvo se dozira glede na program in v optimalnem trenutku.

Uživajte v svobodi: PowerDisk® zadostuje za približno 20 postopkov pomivanja, brez dodajanja pomivalnega sredstva. Zadostuje enkratna nastavitev – nato prvi avtonomni pomivalni stroj avtomatsko pomiva s funkcijo AutoStart

Več na: g7000.miele.com

 

 

promocijsko sporočilo

Ostali članki iz teme BIVANJE

Mar 29, 2020 169

Je vaša postelja na pravem mestu?

Obdani smo z različnimi viri - vrstami sevanj. Sevanja so lahko elektromagnetna ali…
Mar 05, 2020 380

Kako bo COVID-19 vplival na naše prihranke in naložbe?

V drugi polovici februarja so delniški trgi doživeli hud udarec. V roku enega tedna so…
Mar 02, 2020 96

Odpiramo vrata svežine

Med tipične znanilce pomladi, kot so zvončki in trobentice, sodi tudi že tradicionalni…
Feb 12, 2020 40

Slovenski naravni materiali

Slovenska postelja (www.postelja.com) je podjetje z dolgo tradicijo, saj poslujemo že od…
Nov 07, 2019 504

Zdravo spanje in zaščita pred EMF sevanjem

Nobelova nagrada za medicino leta 2017 govori o vzorcih spanja in dejstvu, da se telo po…