Zdravo spanje in zaščita pred EMF sevanjem


Nobelova nagrada za medicino leta 2017 govori o vzorcih spanja in dejstvu, da se telo po naravni poti regenerira v IV. fazi spanja. Izločanje MELATONINA, ki omogoča zdravo spanje je oteženo, če je človeško telo izpostavljeno MODRI SVETLOBI. Posledica evolucije je dejstvo, da ko je prisotna modra svetloba se obnašamo kot lovci, v nočnem času pa se regeneriramo, vključno z regeneracijo DNK.
Zaradi sevanja, ki ga povzroča človek, človeško telo EMF sevanje prepozna kot modro svetlobo in posledično slabše spimo in s tem povečujemo tveganje za nastanek bolezni.
Avstrijsko podjetje GEOVITAL ima 30 letne izkušnje v EMF zaščiti. Temelji zaščite so FIZIKALNA dejstva MERLJIVA v akreditiranih laboratorijih - ustrezni ATESTI. Ne nudijo »placebo« zaščite, kot na primer nekdo trdi na spletu, češ, da njegova rešitev ščiti pred EMF, ne predloži pa nobenega tehničnega poročila o stopnji zaščite v dB in frekvenci. EMF se obnaša kot svetloba in trenutno še niso izumili obeska v obliki mini črne luknje, ki bi posesala sevanje proč od našega telesa. Če bi bilo to res, potem mobilni telefoni ne bi delovali v bližini teh obeskov.
Poudarek je na zaščiti spalnice in otroške sobe v času spanja. Vse poškodbe, ki so nastale zaradi sevanja preko dne se ponoči v spanju skozi proces regeneracije popravijo.

Ostali članki iz teme BIVANJE

Mar 29, 2020 169

Je vaša postelja na pravem mestu?

Obdani smo z različnimi viri - vrstami sevanj. Sevanja so lahko elektromagnetna ali…
Mar 05, 2020 380

Kako bo COVID-19 vplival na naše prihranke in naložbe?

V drugi polovici februarja so delniški trgi doživeli hud udarec. V roku enega tedna so…
Mar 02, 2020 96

Odpiramo vrata svežine

Med tipične znanilce pomladi, kot so zvončki in trobentice, sodi tudi že tradicionalni…
Feb 12, 2020 40

Slovenski naravni materiali

Slovenska postelja (www.postelja.com) je podjetje z dolgo tradicijo, saj poslujemo že od…
Nov 07, 2019 505

Zdravo spanje in zaščita pred EMF sevanjem

Nobelova nagrada za medicino leta 2017 govori o vzorcih spanja in dejstvu, da se telo po…