Slovenski naravni materiali

Slovenska postelja (www.postelja.com) je podjetje z dolgo tradicijo, saj poslujemo že od leta 1992, ko smo prevzeli del proizvodnje bivšega podjetja Sukno Zapuže, kjer tradicija predelave volne sega v leto 1825. Ukvarjamo se z ročno proizvodnjo različnih tipov ležišč, posteljnine in vzglavnikov. Izdelki so rezultat lastnega razvoja in tehnologij.

Ležišče Anatomic TFK Konoplja ima na vrhu sestave konopljo, katera ima veliko pozitivnih lastnosti, ki pomagajo k boljšemu spanju. Material je zelo vzdržljiv, zato je življenjska doba dolga. Struktura konoplje je izredno zračna in samodejno uravnava temperaturo, kar je ključno za optimalno klimo na ležišču. Ekološka pridelava konoplje omogoči odsotnost umetnih snovi. Uporaba konoplje je primerna pri težavah z alergijami, ker je odporna proti pršicam, plesnim in bakterijam.

Model Anatomic TFK Comfort Plus vsebuje plast jezersko-solčavske pasme volne, ki jo predelujemo sami. Volna je odličen material za spanje saj omogoča zajetno navzemanje in kasneje tudi odvajanje vlage, kar preprečuje, da bi se le-ta zadrževala med telesom in ležiščem. Kot dober naravni regulator temperature nam pozimi daje prijeten občutek topline, poleti pa vročine ne občutimo. Tehnologija, ki jo uporabljamo pri predelavi volne, ohrani lanolin ter jo zaščiti pred molji in plesnijo.

Predstavljena sta le dva modela iz naše široke palete izdelkov, ki vam jih ponujamo v naših prodajnih salonih po Sloveniji. Z našim strokovnim svetovanjem vam pomagamo izbrati najbolj optimalno ležišče za vas. Kot pravi naš slogan »Zdravo spati, zdravo živeti ...« je izbira kvalitetnih naravnih materialov ključ do dobrega spanja in posledično zdravega življenja.

Promocijsko besedilo

Ostali članki iz teme BIVANJE

Mar 29, 2020 169

Je vaša postelja na pravem mestu?

Obdani smo z različnimi viri - vrstami sevanj. Sevanja so lahko elektromagnetna ali…
Mar 05, 2020 378

Kako bo COVID-19 vplival na naše prihranke in naložbe?

V drugi polovici februarja so delniški trgi doživeli hud udarec. V roku enega tedna so…
Mar 02, 2020 95

Odpiramo vrata svežine

Med tipične znanilce pomladi, kot so zvončki in trobentice, sodi tudi že tradicionalni…
Feb 12, 2020 40

Slovenski naravni materiali

Slovenska postelja (www.postelja.com) je podjetje z dolgo tradicijo, saj poslujemo že od…
Nov 07, 2019 504

Zdravo spanje in zaščita pred EMF sevanjem

Nobelova nagrada za medicino leta 2017 govori o vzorcih spanja in dejstvu, da se telo po…