Sponzorji

PROJEKT LAHKO PODPRETE Z DONACIJO: TANDEM ZAGORJE, društvo za enake možnosti in celostni razvoj, Podkraj 3a, 1410 Zagorje,

TRR: SI56 6100 0000 5632 167 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA).HVALEŽNI VAM BOMO ZA VSAK PRISPEVEK.

       

 Organizator:                     Partnerji:

  logotip-Tandem-Zagorje-barvni           RKS-logo

   

     unirec-dinos-log

 

  logo-BOZ-barvan

Eko-sola-logo

      

 

 

 

 

Podporniki projekta:

 ROP-logo      IMSPORT-logo

logo Modra

 Donator glavne nagrade:

firax

 

ZA PODPISAN DRES SE ZAHVALJUJEMO

PRIMOŽU ROGLIČU 

 NZS-logo

ZA ŠPORTNI REKVIZIT SE ZAHVALJUJEMO

DARKU JORGIĆU

 

Pravilnik izvedbe dobrodelne spletne dražbe dresov s podpisi nekaterih najuspešnejših slovenskih športnikov

1.

Organizator dobrodelne spletne dražbe je Tandem Zagorje, društvo za enake možnosti in celostni razvoj, Podkraj pri Zagorju 3a, 1410 Zagorje ob Savi (v nadaljevanju organizator) v sodelovanju z Rdečim križem Slovenije – Zveza združenj, Mirje 19, 1000 Ljubljana.


2.

Dražba se bo pričela 15.4.2019 ob 10.00 in zaključila 23. 05. 2019 ob 14.00. Informacije bodo dostopne na FB profilu organizatorja: https://www.facebook.com/Jaz-Ti-Mi-za-Slovenijo-486027668113008/?ref=ts&fref=ts Ponudbe, dane pred ali po navedenima terminoma, ne bodo upoštevane.

3.

Izkupiček dražbe bo v celoti namenjen nakupu monitorja za spremljanje vitalnih funkcij novorojenčka za novomeško porodnišnico.

4.

Predmet dražbe so:

- Dres s podpisom najuspešnejšega slovenskega kolesarja Primoža Rogliča, ki po uspehih na dirki po Združenih Arabskih emiratih ter dirki od Tirenskega do Jadranskega morja kraljuje na 1. mestu svetovne serije etapnih dirk ter 3. mestu svetovne lestvice.

Izklicna cena dresa je 1000 evrov.

- Dres slovenske nogometne reprezentance s podpisi reprezentantov, s kvalifikacijske tekme za EP 2020 med Slovenijo in Severno Makedonijo pod vodstvom selektorja Matjaža Keka, ki je potekala dne 24.3.2019 v Stožicah. Dres so podpisali: Jan Oblak, Vid Belec, Grega Sorčan, Jure Balkovec, Nemanja Mitrović, Bojan Jokić, Andraž Struna, Miha Mevlja, Petar Stojanović, Aljaž Struna, Miha Blažič, Rene Krhin, Josip Iličić, Jasmin Kurtić, Miha Zajc, Benjamin Verbič, Damjan Bohar, Domen Črnigoj, Jaka Bijol, Adam Gnezda Čerin, Jon Gorenc Stanovič, Andraž Šporar, Robert Berić ter Luka Zahović. Naj prišepnemo še, da se je tekma končala z remijem 1:1. Dres je v dobrodelni namen prispevala Nogometna zveza Slovenije.

Izklicna cena dresa je 400 evrov.

- Etui za lopar in slika s podpisom Darka Jorgiča, člana Namiznoteniškega kluba Krka Novo mesto, najboljše uvrščenega slovenskega namiznoteniškega igralca na svetovni jakostni lestvici ITTF, kjer je med posamezniki na 41. mestu, že tretje leto zapored pa je državni prvaka v posamični konkurenci. Skupaj s Petrom Hribarjem pa sta tudi evropska prvaka v dvojicah do 21 let.

Izklicna cena dresa/rekvizita je 100 evrov.

5.

Potencialni kupec se za dres poteguje tako, da na elektronski naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sporoči, koliko je pripravljen odšteti zanj. Ta znesek ne sme biti nižji od izklicne cene. Trenutna najvišja ponudba bo objavljena na FB profilu organizatorja: https://www.facebook.com/Jaz-Ti-Mi-za-Slovenijo-486027668113008/?ref=ts&fref=ts Trenutni najvišji dražitelj bo na FB profilu naveden z inicialkama in krajem prebivališča.

6.

Po zaključeni dražbi bodo dražitelji obveščeni, ali so bili na dražbi najuspešnejši. Najuspešnejši dražitelj oziroma kupec je tisti, ki je za dres v določenem časovnem obdobju ponudil največ.

7.

Kupec mora najkasneje do 30.5.2019 znesek nakazati na TRR Rdečega križa Slovenije. Po nakazilu se kupec in organizator dogovorita za način predaje predmeta.

Nakazilo mora biti izvedeno na:

Rdeči križ Slovenije – Zveza združenj
Mirje 19
1000 Ljubljana
TRR (IBAN): SI56 0310 0111 1112 208
Sklic: 00 96870
Koda namena: CHAR

8.

Če kupec vrednost dresa ne poravna do 30.5.2019 do 16.00, se dres ponudi naslednjemu najvišjemu dražitelju. Če slednji za dres ni več zainteresiran, se ponudi naslednjemu najvišjemu dražitelju. V kolikor nihče izmed dražiteljev, ki so ponudili ceno, višjo od izklicne, ni več zainteresiran za predmet dražbe, se dražba razglasi za neuspešno. V tem primeru dres ostane pri organizatorju dražbe.

9.

Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti za izid spletne dobrodelne dražbe v primeru nepoštenih namenov ali zlorab s strani dražiteljev.

10.

Organizator spletne dražbe si v primeru izrednih okoliščin dovoljuje spremembo teh pravil, o čemer obvesti vse udeležence spletne dražbe na svoji spletni strani in na svojem Facebook profilu.

11.

Organizator spletne dražbe se zavezuje, da bo vse pridobljene osebne podatke uporabil izključno za namene izvedbe dražbe ter da jih ne bo posredoval tretjim osebam. Vsi osebni podatki se bodo hranili in obdelovali v skladu z veljavno zakonodajo.

Tandem Zagorje,
Zagorje ob Savi, 23.4.2019

Ostali članki iz teme HUMANITARNA AKCIJA

May 31, 2019 688

Kdo so nagrajenci Nagradnega ustvarjalno raziskovalnega natečaja Jaz, ti, mi za Slovenijo?

Nagradni ustvarjalno raziskovalni natečaj Jaz, ti, mi za Slovenijo se je zaključil.…
Apr 25, 2019 718

Pravilnik izvedbe dobrodelne spletne dražbe dresov s podpisi nekaterih najuspešnejših slovenskih športnikov

1. Organizator dobrodelne spletne dražbe je Tandem Zagorje, društvo za enake možnosti in…
OŠ Gustava Šiliha Velenje POŠ Šentilj 3 blebetanje
Apr 19, 2019 506

Z »lajki« do nagrajenca Nagradnega ustvarjalno – raziskovalnega natečaja Jaz, ti, mi za Slovenijo

Prvi izdelki v okviru Nagradnega ustvarjalno – raziskovalnega natečaja Jaz, ti, mi za…
Apr 16, 2019 629

Nagradni ustvarjalni in raziskovalni natečaj Jaz, ti mi za Slovenijo

Otroška domišljija ne pozna meja. Otroci se prav lahko vživijo v vsako stvar ali…
Apr 16, 2019 863

Dražba dresov s podpisi nekaterih najuspešnejših slovenskih športnikov

Zagorje ob Savi, 15. april 2019, Društvo Tandem Zagorje v sklopu projekta Jaz, ti, mi za…