Spolne navade Slovencev in vpliv izolacije na spolnost | Nagradna anketa

Tudi v 2020 se pojavljajo zanimivi trendi v spolnosti med Slovenkami in Slovenci. Ljudje brišemo meje skrivnostnega in neznanega, ter dojemamo bistvo svojih spolnih fantazij.

Sodeluj v vse-slovenski raziskavi, izpolni nagradno anketo KAKO SEKSAMO SLOVENCI V 2020 in dodaj svoj delež k najbolj zanesljivim rezultatom o spolnih navadah pri nas!

Tehnologija se je zavlekla v vse pore našega življenja in nič drugače ni, ko govorimo o spolnih navadah. Še vedno narašča trend iskanja spolnega partnerja preko spletnih aplikacij. Ugotavljamo ali gre za pomanjkanja časa, udobnejši način komunikacije, sramežljivost v živo, možnost v krajšem času doseči več potencialnih partnerjev, ...?

Spletni portal Urgenca.com se lahko pohvali že s preko 119.000 registriranimi člani. Preko 70% vseh, spletno stran obišče s pomočjo mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov. Podatek niti ne preseneča, saj za odlično mobilno izkušnjo poskrbi vrhunsko razvita aplikacija.

Kako bo koronavirus vplival na spolnost Slovencev? V tokratni anketi o spolnih navadah Slovenk in Slovencev se sprašujemo tudi o pomembnosti vpliva koronavirusa in posledic družbene izolacije prebivalcev na spolnost. Lahko pričakujemo babyboom čez 12+ mesecev, več ločitev, kaj se dogaja s tistimi, ki imajo redne spolne odnose z ljubimci in ne doma? Vse to in še več!

Raziskava o spolnih navadah Slovenk in Slovencev vsako leto nakaže pomembno gibanje trendov v spolnosti. Nekateri so izredno presenetljivi in dokazujejo, da Slovenci postajamo čedalje bolj odprti za do nedavnega nepredstavljivo.

Kaj nam je najbolj všeč v postelji, kako je s pornografijo, smo »klasiki« ali imamo radi tudi v troje? Kako je z varanjem, kaj pri moških najbolj prepriča ženske, da se jim »vdajo« in obratno?

Vsekakor izredno zanimiva, pikantna vprašanja, ter posledično takšni tudi odgovori. »Vroče« vabljeni k izpolnjevanju NAGRADNE ANKETE »KAKO SEKSAMO SLOVENCI V 2020«!

KakoSexamo2020 BENERJI 728x90

Ostali članki iz teme ljubezen in spolnost

May 15, 2020 1784

Ljubezen je najmočnejše zdravilo

Dr. Drago Smiljanič, kiropraktik, zdravilec, bioenergetik, pisec številnih knjig…
Policistični jajčniki (PCOS) in zanositev
Apr 23, 2020 343

Policistični jajčniki (PCOS) in zanositev - Ključna je dieta

Ali ste vedeli da vsaka deseta ženska trpi za sindromom policističnih jajčnikov (PCOS),…
Apr 23, 2020 143

NOVO! Člani ona-on.com odslej prejmejo ugodnosti vrhunskih ponudnikov s področja zdravja in dobrega počutja

Presenečenje, za 19. rojstni dan obdarujemo naše člane! Zanje smo združili top ponudnike…
Mar 27, 2020 310

Spolne navade Slovencev in vpliv izolacije na spolnost | Nagradna anketa

Tudi v 2020 se pojavljajo zanimivi trendi v spolnosti med Slovenkami in Slovenci. Ljudje…
Naravno zdravljenje neplodnosti
Mar 19, 2020 595

Zdravljenje neplodnosti – 10 naravnih načinov kako odpraviti neplodnost

Ali je možno odpraviti neplodnost na naraven način? Preden se zatečete k ekstremnim…