4 ključni nasveti, če letos načrtujete poroko

Dovolita si več. Presenetita vajine prijatelje z izvirno sceno, domišljeno logistiko in izborom lokacije, ki vsebuje veliko simbolike, katero gostom na kratko razložita v vabilu ali na dogodku ob zdravici. Poroko pripravljata zase, naj bo tako, kot si želita vidva. Na dan poroke pa uživajta, saj je to dan, ki se ga bosta spominjala vse življenje. Pripravili smo nekaj ključnih kategorij, na katere morate biti pozorni.

1. Pravočasno izberite lokacijo in potrdite datum

Izbira datuma načeloma sovpada tudi z izbiro lokacije. Večina najbolj zaželenih lokacij je lahko zasedena tudi leto ali celo dve vnaprej. Vsekakor je lažje, če je lokacija drugačna, inovativna ali le vajina, potem morda tudi terminskih omejitev ne bo. Preverite lokacije, ki ustrezajo vašemu stilu poroke in najbolje je, da ponujajo kar največ na enem mestu. Takšna lokacija je na primer Zlati grič, ki poleg vrhunske destinacije omogoča odlično kulinariko, pestro izbiro vin in najlepšo fotografsko kuliso.

2. Sanjajte, ampak ostanite finančno realni

Čeprav bi to moral biti dan, ki bi ga kreirala po vseh merilih sama, je denar vsekakor tudi dejavnik. Premislita, koliko denarja bosta potrebovala za organizacijo in izvedbo poroke, ki si jo želita. Dogovorita se koliko svatov želita povabiti in se pogovorita z družino, če bodo morda starši finančno podprli poroko. Vsekakor postavita finančni razpon, v katerem se počutita udobno in vedno računajta na nekaj nepredvidenih stroškov.

3. Ljubezen gre skozi želodec

Ne pozabita, da ni pomembno le, da nekaj je postreženo, ampak tudi kaj in kako je postreženo. Kako je z alkoholom, koliko in katerega boste dali na voljo svatom. Proračun se lahko hitro spremeni tudi v povezavi s ponujeno pijačo. Ni pa ključen proračun, pomembno je tudi, da je hrana in vino odlične kakovosti.

4. Stil narekuje vse – tudi vajino poroko

Kakšen stil poroke bosta izbrala je izhodišče za vse naslednje korake: dekoracija, prstani, poročna obleka, število gostov ... Stilov je nešteto in najdita nekaj, kar vaju v zgodbi povezuje in se oba dobro počutita v tem. Lahko je to tradicija, določena barva, zgodovinski utrinki, vajini hobiji in dejavnosti. Od tega bo odvisna izbira lokacije obreda in slavja. Glavni element stila poroke bo določil barve in slog vabil, detajle svečanih oblek, pripadajoče cvetje ter ostalo dekoracijo.

Promocijsko sporočilo

Ostali članki iz teme ljubezen in spolnost

Aug 23, 2020 2544

Ljubezen je najmočnejše zdravilo

Dr. Drago Smiljanič, kiropraktik, zdravilec, bioenergetik, pisec številnih knjig…
Jun 13, 2020 1375

Kako se dotakniti srca?

Ker ne poznamo bistvenih razlik v moški in ženski miselnosti drug od drugega pričakujemo…
Jun 04, 2020 250

4 ključni nasveti, če letos načrtujete poroko

Dovolita si več. Presenetita vajine prijatelje z izvirno sceno, domišljeno logistiko in…
May 22, 2020 438

Kako izkazati naklonjenost?

V partnerski odnos je potrebno vložiti veliko energije in truda, da se dolgoročno obnese.…
Policistični jajčniki (PCOS) in zanositev
Apr 23, 2020 941

Policistični jajčniki (PCOS) in zanositev - Ključna je dieta

Ali ste vedeli da vsaka deseta ženska trpi za sindromom policističnih jajčnikov (PCOS),…