Kako sva našla popolno ljubezen? 20 let ljubezenskih zgodb na ona-on.com

Največji slovenski spoznavni servis ona-on.com letošnjo pomlad praznuje 20 let delovanja! Za obeležitev 20. obletnice predstavljamo prvo knjigo z zgodbami parov, ki so se spoznali na ona-on.com.

Največji slovenski spoznavni servis letos praznuje 20 let ljubezenskih zgodb, ki so se pričele tkati prav na portalu. V tem času štejemo že več kot 27.000 parov, ogromno družin, porok, med njimi tudi 6 Sanjskih porok v naši organizaciji!

Na ona-on.com pravega partnerja in resno zvezo išče že skoraj 200.000 uporabnikov! Če tudi ti iščeš ljubezen, potem priporočamo, da brezplačno preizkusiš kar TUKAJ.


Zgodbe parov, poroke in družine so razlog, da že 20 let delimo srečo in pomagamo samskim do ljubezni! Ni lepšega kot pomagati ljudem do sreče v dvoje!

Za vse, ki še iščete, smo ob naši 20 letnici pripravili lepo darilo, da bo začetek za vse nove iskalce sorodne duše popolnoma brezplačen! Poiščite povezavo do darila v tem članku ;)

Luka Kogovšek, vodja ona-on.com

Ob posebni 20. obletnici izdali knjigo Kako sva našla popolno ljubezen

V 20. letih smo do ljubezni pomagali kar več kot 54.000 samskim, zdaj pa smo skupaj z ona-on parom, Karolino in Petrom, v knjigi Kako sva našla popolno ljubezen zbrali 20 najlepših ljubezenskih zgodb parov, ki so se našli na ona-on.com.

banner-knjiga1000x666nalepka

Glavna zgodba je zgodba Karoline in Petra, ki pripovedujeta o svoji poti do nove ljubezni s pomočjo ona-on.com. Ona po bolečem razhodu z nekdanjim partnerjem, on po tragični izgubi žene - v knjigi pojasnjujeta, kako sta se po teh izgubah pobrala in se odločila, da dasta ljubezni novo priložnost. Zakaj sta se odločila, da jima bo na tej poti pomagal ona-on.com?

Vse to razkrivata v knjigi Kako sva našla popolno ljubezen, ki jo do 14.4.2021 lahko dobiš s posebnim 20 % popustom! PREVZEMI svoj 20 % popust TUKAJ. Psst, v knjigi te čaka tudi darilo. ????

gumb 21

Za 20. rojstni dan obdarujemo tebe!

Ponosni smo, da že 20 let Slovencem pomagamo pisati njihove ljubezenske zgodbe! Bodi med njimi tudi ti - podarjamo ti BREZPLAČNO spoznavanje.

Prevzemi svoje darilo za brezplačno spoznavanje na ona-on.com - čaka te kar 4.320+ minut brezplačnega spoznavanja, preizkusi Avdio Video zmenke in še DARILO - več 100 EUR VIP storitev brezplačno!

20let-ona-on1

Promocijsko sporočilo

Ostali članki iz teme ljubezen in spolnost

Sep 28, 2021 335

Najboljši med vsemi je … Odlična novica za vse samske (WebSi 2021, 1. mesto)

ONA-ON.COM uradno postala še najboljša namizna aplikacija v Sloveniji (WebSi Prvak 2021,…
Sep 07, 2021 326

FOTO UTRINEK: Sanjska ona-on poroka in veliko presenečenje za …

Osma Sanjska ona-on poroka: Pravljična, čustvena, romantična in v znamenju dobre družbe.…
Aug 10, 2021 296

Še iščeš ljubezen? Preveri TO! Iskanje partnerja preko spleta pripeljalo do Sanjske poroke 8

Natečaj Najina zgodba postregel že z OSMIM parom (Marinka in Damjan), ki sta prejela…
Jul 21, 2021 436

Slovenca, ki sta se spoznala na ona-on se poročita

Ljubezen ne pozna meja in ovir. Ljubezen se lahko rodi kjerkoli. V ljubezni ni pravil.…
May 30, 2021 1262

Okrepimo partnerski odnos v času dopusta

Pred vrati je čas poletnih dopustov, ko si večina družin in parov vzame vsaj dva tedna…