Kako sva našla popolno ljubezen? 20 let ljubezenskih zgodb na ona-on.com

Največji slovenski spoznavni servis ona-on.com letošnjo pomlad praznuje 20 let delovanja! Za obeležitev 20. obletnice predstavljamo prvo knjigo z zgodbami parov, ki so se spoznali na ona-on.com.

Največji slovenski spoznavni servis letos praznuje 20 let ljubezenskih zgodb, ki so se pričele tkati prav na portalu. V tem času štejemo že več kot 27.000 parov, ogromno družin, porok, med njimi tudi 6 Sanjskih porok v naši organizaciji!

Na ona-on.com pravega partnerja in resno zvezo išče že skoraj 200.000 uporabnikov! Če tudi ti iščeš ljubezen, potem priporočamo, da brezplačno preizkusiš kar TUKAJ.


Zgodbe parov, poroke in družine so razlog, da že 20 let delimo srečo in pomagamo samskim do ljubezni! Ni lepšega kot pomagati ljudem do sreče v dvoje!

Za vse, ki še iščete, smo ob naši 20 letnici pripravili lepo darilo, da bo začetek za vse nove iskalce sorodne duše popolnoma brezplačen! Poiščite povezavo do darila v tem članku ;)

Luka Kogovšek, vodja ona-on.com

Ob posebni 20. obletnici izdali knjigo Kako sva našla popolno ljubezen

V 20. letih smo do ljubezni pomagali kar več kot 54.000 samskim, zdaj pa smo skupaj z ona-on parom, Karolino in Petrom, v knjigi Kako sva našla popolno ljubezen zbrali 20 najlepših ljubezenskih zgodb parov, ki so se našli na ona-on.com.

banner-knjiga1000x666nalepka

Glavna zgodba je zgodba Karoline in Petra, ki pripovedujeta o svoji poti do nove ljubezni s pomočjo ona-on.com. Ona po bolečem razhodu z nekdanjim partnerjem, on po tragični izgubi žene - v knjigi pojasnjujeta, kako sta se po teh izgubah pobrala in se odločila, da dasta ljubezni novo priložnost. Zakaj sta se odločila, da jima bo na tej poti pomagal ona-on.com?

Vse to razkrivata v knjigi Kako sva našla popolno ljubezen, ki jo do 14.4.2021 lahko dobiš s posebnim 20 % popustom! PREVZEMI svoj 20 % popust TUKAJ. Psst, v knjigi te čaka tudi darilo. ????

gumb 21

Za 20. rojstni dan obdarujemo tebe!

Ponosni smo, da že 20 let Slovencem pomagamo pisati njihove ljubezenske zgodbe! Bodi med njimi tudi ti - podarjamo ti BREZPLAČNO spoznavanje.

Prevzemi svoje darilo za brezplačno spoznavanje na ona-on.com - čaka te kar 4.320+ minut brezplačnega spoznavanja, preizkusi Avdio Video zmenke in še DARILO - več 100 EUR VIP storitev brezplačno!

20let-ona-on1

Promocijsko sporočilo

Ostali članki iz teme ljubezen in spolnost

May 30, 2021 1072

Okrepimo partnerski odnos v času dopusta

Pred vrati je čas poletnih dopustov, ko si večina družin in parov vzame vsaj dva tedna…
Apr 10, 2021 341

Kako sva našla popolno ljubezen? 20 let ljubezenskih zgodb na ona-on.com

Največji slovenski spoznavni servis ona-on.com letošnjo pomlad praznuje 20 let delovanja!…
Feb 24, 2021 550

Spletno spoznavanje v teoriji in v praksi – 4 zanimive zgodbe

Tehnologija na eni strani in romantika na drugi strani. Kako združiti oboje, smo…
Feb 14, 2021 3180

Razlika med zaljubljenostjo in ljubeznijo

Z Melito Kuhar, univerzitetno diplomirano socialno pedagoginjo in diplomirano socialno…
Nov 11, 2020 7696

Partnerski odnos je tveganje

Z Melito Kramar, specialistko zakonske in družinske terapije iz Zakonskega in družinskega…