Najboljši med vsemi je … Odlična novica za vse samske (WebSi 2021, 1. mesto)

ONA-ON.COM uradno postala še najboljša namizna aplikacija v Sloveniji (WebSi Prvak 2021, kategorija 'Login').

Naslovna slika

V izjemni konkurenci najboljših spletnih stvaritev na področju spletnih aplikacij, ki zahtevajo registracijo / prijavo uporabnikov (login) je postala najboljša izmed vseh, prenovljena namizna pwa aplikacija ONA-ON.COM.

Ob tem smo spregovorili nekaj besed z vodjo spoznavnega servisa ona-on.com, Luko Kogovškom.

Gumb 1

Prejeli ste že cel niz nagrad. Kako vam to uspeva, ne le ob globalni konkurenci na področju spoznavnih storitev, ampak tudi med vsemi ostalimi spletnimi stranmi z vseh področij?

Luka Kogovšek: Delamo na vseh vidikih storitve ONA-ON.COM, že 21. leto. To je zagotovo dobro izhodišče. Smo izjemna ekipa, ki je vedno na lovu za izboljšavami. V nekaj mesecih bomo končno vstopili tudi na nekatere tuje trge.

Slika 2 1

Katere nagrade ste dejansko prejeli v zadnjih letih?

Luka Kogovšek: Smo uradno najboljši spoznavni servis za iskanje resnih zvez v Sloveniji (raziskava Valicon 2020), kar je spričo globalne konkurence izjemen uspeh. Poleg tega, smo Websi Prvak za naj mobilno aplikacijo (2018) in sedaj še za namizno aplikacijo (2021). 

Še najbolj pa nas veseli, da smo najbolj iskana in uporabljana storitev za samske v Sloveniji, kar je razvidno iz statistik uporabe in obsega iskanja naših storitev na spletu, v primerjavi z globalno in nacionalno konkurenco.

Slika 3 1

Pred kratkim ste prenovili namizno aplikacijo ONA-ON.COM, s katero ste pravkar postali WebSi Prvak. Kako pa se uporabniki odzivajo na vse te novosti in prenove?

Luka Kogovšek: Zdaj, ko je nova spletna aplikacija ona-on.com postala uradno najboljša v Sloveniji, ni več razloga, da bi kdo še uporabljal staro različico ;)

V resnici pa so prenove vedno izziv, trenutno je okoli 80% uporabnikov namizne aplikacije prešlo s stare spletne strani na novo, še vedno pa v prehodnem obdobju omogočamo vsem, da izberejo, katero bodo uporabljali. Navada je železna srajca.

Medtem uvajamo na novi namizni aplikaciji dodatne storitve, ki jih na stari verziji ni, zato se bo prehod še pospešil. Ena takih, ki v kratkem prihaja samo na novo namizno različico, so avdio-video zmenki.  

YT EMBED: https://www.youtube.com/watch?v=nCEraz1ZL0k

V 21. letih ste našteli blizu 30.000 uradnih parov. Kako to, da se največ parov najde ravno pri vas?

Spletno spoznavanje je v splošnem prežeto z avanturami in seksom, ONA-ON.COM pa je popolno nasprotje tega, smo servis za resne zveze. Vse uporabnike, ki imajo eksplicitne želje, preusmerjamo na ločen servis zanje,urgenca.com.

Posledično nam na ONA-ON.COM s pomočjo naših uporabnikov uspeva ohranjati prijetno romantično spoznavno vzdušje, zato je pri nas daleč največ samskih žensk, ki iščejo pravo ljubezen, kjer so ženske pa so tudi moški. Tukaj je tudi 20 let tradicije, blizu 28.000 uradnih parov, priporočila od ust do ust, številne družine, poroke ipd.

Slika 4 1

Pravite, da se pripravljate na vstop v tujino. Ali kdo res še potrebuje novo spoznavno storitev za samske?

Vedno gre za vprašanje relevantnih inovacij, vrhunske izvedbe in zgodbe. V resnici vsak nov servis, ki vrhunsko realizira relevantno jedrno inovacijo in jo zna skomunicirati, postane uspešnica - teh pa je seveda malo.

Zagotovo smo z dvajsetletnimi izkušnjami prava ekipa, potreben pa je tudi kanček poslovne sreče.

Gumb 2

Ambiciozno, ni kaj. Veliko uspeha!

Ostali članki iz teme ljubezen in spolnost

Sep 07, 2021 236

FOTO UTRINEK: Sanjska ona-on poroka in veliko presenečenje za …

Osma Sanjska ona-on poroka: Pravljična, čustvena, romantična in v znamenju dobre družbe.…
Aug 10, 2021 252

Še iščeš ljubezen? Preveri TO! Iskanje partnerja preko spleta pripeljalo do Sanjske poroke 8

Natečaj Najina zgodba postregel že z OSMIM parom (Marinka in Damjan), ki sta prejela…
Jul 21, 2021 389

Slovenca, ki sta se spoznala na ona-on se poročita

Ljubezen ne pozna meja in ovir. Ljubezen se lahko rodi kjerkoli. V ljubezni ni pravil.…
May 30, 2021 1205

Okrepimo partnerski odnos v času dopusta

Pred vrati je čas poletnih dopustov, ko si večina družin in parov vzame vsaj dva tedna…
Apr 10, 2021 425

Kako sva našla popolno ljubezen? 20 let ljubezenskih zgodb na ona-on.com

Največji slovenski spoznavni servis ona-on.com letošnjo pomlad praznuje 20 let delovanja!…