Življenje iz vsega srca

Ašvatino pismo

Ašvata Nataša Martinčič

»Že nekaj časa si vizualiziram življenje v finančnem obilju, saj naj bi bila domišljija ključna pri zavestnem ustvarjanju. A nekako tisti denar, ki pride k meni, vedno izpuhti. Ko ga že prejmem, se pokvari avto ali pa se pojavijo drugi nepričakovani stroški. Uporabljam tudi afirmacije, a v svojem življenju ne opažam pozitivnih sprememb. Imam ljubezen in zdravje in čudovito družino. Toda kdaj bo k meni prišlo finančno obilje?« sprašuje Žiga iz Slovenskih Konjic.

Spoštovani g. Žiga,
toplo se vam zahvaljujem za vaše vprašanje. Ljudje mi ga postavijo večkrat, zato sem se odločila odgovoriti nanj še v reviji Bogastvo zdravja, da pomagava čim širšemu krogu ljudi z enakim ali podobnim vprašanjem razumeti, kaj lahko storijo, da se bodo okoliščine vidno in trajno spremenile na bolje.
Ko so stroški pogostejše višji od dohodka, je seveda skrajni čas, da tehtnico financ prevesimo na stran dohodka – in ustvarjalnost je pri tem ključna. Ustvarjalni pa nismo brez domišljije, ki je vir vsega, kar je kdaj bilo in bo ustvarjeno v fizični resničnosti. Je rojstni kraj vseh uspehov, inovacij in zamisli, ki spreminjajo svet na bolje.
Kaj se zgodi, ko uporabljamo domišljijo? Segamo po novih prijetnih mislih in podobah ter občutimo želen življenjski slog že zdaj, že danes. Sposobnost vnaprej občutiti ta občutek, s katerim želimo živeti, je sposobnost zavestnega ustvarjanja ali premišljenega oddajanja vibracije, na katero se odziva celotno Vesolje. To je vsa znanost zavestnega ustvarjanja. Kje se torej mnogim zatakne?
Bolj ko uporabljamo svojo domišljijo ali druge tehnike - vse nam le pomagajo vibracijsko uglasiti se z želenim -, bolj ko občutimo izvedljivost želenega, bližje smo višjim frekvencam, na katerih vibrirajo ali domujejo zamisli, ki prinašajo želen življenjski slog. In slej ko prej se nam utrne nova, sveža zamisel. Te so ves čas na dosegu rok, vendar nam, ko jih najdemo, resnično pomagajo le, če jih udejanjimo. Zamisli od nas zahtevajo dejanja in ko si upamo, odpremo jez novih priložnosti. Bolj ko upoštevamo predloge našega notranjega ali Najvišjega jaza, bolj ko jih udejanjamo, hitreje Vesolje preureja okoliščine, da bi nas poneslo tja, kamor imamo uperjen svoj pogled.
Pogum je začetek novega življenja – življenja iz vsega srca. Velikost prvega koraka ni pomembna. Ko enkrat dobimo zamisel, se moramo na to notranjo pobudo preprosto odzvati. Navsezadnje prihaja k nam v odgovor na našo željo. Aktivneje ko sledimo svojim notranjim pobudam, bolj krepimo stik s svojim Najvišjim jazem in bolj raste tudi naše zaupanje vase. Svoj pogled imamo uperjen na vrh gore. Vemo, da delamo prav, ker to z vsem srcem čutimo. In življenje nam prinaša dokaze.
Torej, ali vam notranji glas pravi, da uberite samostojno pot in svoj talent spremenite v svoje življenjsko delo? Vam pravi, da poiščete ali sprejmete novo službo? Da se še naprej izobražujete? Morda napišete knjigo? Začnete projekt, ki si ga že dolgo želite začeti? Zapišite in začnite delati korake, ki vam jih brezpogojno predlaga vaš notranji glas – kajti nič vam ne bo prineslo globljega zadovoljstva, kot aktivno upoštevanje te neskončne inteligence, ki jo kljub njeni nevidnosti vseeno lahko jasno čutite. Izkoristite svojo moč odločanja in živite iz vsega srca.

Dragi bralci Bogastva zdravja, če si tudi vi želite odgovor na svoje vprašanje, pišite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Ostali članki iz teme psihologija

Oct 18, 2021 214

Vsi se rodimo s posluhom

Slovenci veljamo za izredno pevski narod. V Sloveniji je namreč zgolj registriranih…
Sep 09, 2021 299

Brez stresa z dopusta nazaj v realnost

Poletje nam počasi maha v slovo. Morda nas za kak dan še oplazi z repom, potem pa bo…
Sep 09, 2021 1255

Strah pred šolo je resničen!

Veliko je govora o tem, kaj vse moramo postoriti pred začetkom šole, katere zvezke in…
May 15, 2021 437

Kaj navdihuje znane Slovenke in Slovence?

V mesecu maju in juniju poteka vseslovenska akcija Pero navdiha, v kateri se prek…
Apr 15, 2021 401

Voda je vir življenja

Voda. Tako očarljiva in nežna, a obenem mogočna in rušilna. Brez nje ne moremo živeti.…