V čem je skrivnost dolgega življenja?

Odgovor na to pogosto zastavljeno vprašanje je skupina znanstvenikov pod vodstvom Dr. P. Flanagana odkrila pri preučevanju himalajskega ljudstva Hunza. Ljudstvo Hunza namreč dosega nadpovprečno visoko starost pri odličnem zdravju in vitalnosti. Znanstveniki so odkrili, da so dolga življenjska doba, odlično zdravje in vitalnost zasluga pitja himalajske žive vode. Himalajska živa voda je ALKALNA VODA z negativnim oksidacijsko redukcijskim potencialom (ORP) in zato naravni antioksidant.

Na srečo nam ni potrebno hoditi po himalajsko živo vodo v Himalajo, saj so ruski in japonski znanstveniki iznašli napravo – IONIZATOR VODE, ki iz običajne pitne vode naredi ALKALNO IONIZIRANO VODO, ki ima enake lastnosti kot himalajska živa voda.

IONIZATOR VODE je najsodobnejši dosežek pri obdelavi vode. Večstopenjski filtrirni sistem vodo temeljito prečisti in s pomočjo titan - platina elektrod ter polprepustnih membran loči na alkalno ionizirano vodo in kislo ionizirano vodo. Ločevanje poteka v ionizacijski celici, ki je plod najnaprednejše japonske tehnologije.

ALKALNA IONIZIRANA VODA je močan naravni antioksidant z oksidacijsko redukcijskim potencialom (ORP) celo do -450 mV. Za primerjavo ima voda iz pipe ORP med +200 mV do +500 mV (je oksidant). Za vse antioksidante med katerimi so najbolj znani vitamini je značilno, da imajo negativni ORP. Zaradi njenega negativnega ORP jo imenujemo tudi živa voda.

ALKALNA IONIZIRANA VODA vsebuje aktivni vodik, ki v telesu nevtralizira škodljive proste radikale. Prosti radikali so vzrok degenerativnih bolezni, hitrejšega staranja in številnih zelo hudih obolenj.

ALKALNA IONIZIRANA VODA vsebuje obilo kalcija in magnezija. Ta bazična minerala pomembno sodelujeta pri uravnavanju kislo-bazičnega ravnovesja saj nevtralizirata kisle presnovke in s tem odpravljata zakisanost telesa. Celična zakisanost iztiska kisik, pomanjkanje kisika v celicah pa ustvarja kislo okolje, ki je poglaviten dejavnik za nastanek raka in degenerativnih bolezni.

Da je alkalna ionizirana voda res prava ŽIVA VODA, potrjujejo fotografije kristalov ledu, ki jih je posnel japonski znanstvenik dr. Emoto Masaru. Znanstvenik je ugotovil, da alkalna ionizirana voda tvori kristale pravilnih oblik, za razliko od vode iz pipe, ki ne tvori kristalov.

Dr. Robert O. Young pojasnjuje, da s pitjem alkalno ionizirane vode naredite največ za svoje zdravje.
O osupljivih dosežkih pri uporabi alkalne ionizirane vode si lahko preberete v knjigi: "The seven Pillars of Health" (Sedem stebrov zdravja), avtorja dr. Dona Colberta.
Raziskave kažejo, da alkalna ionizirana voda deluje zaviralno na angiogenezo (ožiljenje) tumorjev. Ožiljenje omogoča preskrbo s hrano in je osnova za rast tumorjev in aktivno širjenje z metastazami.

Alkalna ionizirana voda je najboljša možna voda za zdravje človeka!
Alkalna ionizirana voda s svojim močno negativnim ORP presega celo svetovno najkvalitetnejšo Hunza himalajsko živo vodo.

Več informacij na telefonski številki: 041 555 270
www.ionizirana-voda.net

Ostali članki iz teme uspešno staranje

Oct 22, 2020

Na starost žanješ tisto, kar si v mladosti sejal

Nekje sem prebrala tole misel: »Resnično bogat je tisti starš, ki ga otroci objamejo,…
Sep 14, 2017

Sprejmimo spreminjajoče se telo

Menopavza je obdobje v življenju žensk in označuje konec njenega rodnega obdobja.…
Jun 30, 2017

5 stvari, ki vam bodo zagotovile srečno starost

Jejte zdravo Po 30 letu starosti se metabolizem začne počasi upočasnjevati, kar pomeni,…
Jun 20, 2017

Kako povečati pokojnino?

Od leta 2016 dalje lahko izvajalci dodatnega pokojninskega zavarovanja ponudimo…
Dec 07, 2016

V čem je skrivnost dolgega življenja?

Odgovor na to pogosto zastavljeno vprašanje je skupina znanstvenikov pod vodstvom Dr. P.…