Huawei Y7 2019 – živahen telefon za mlade

V Sloveniji je po novem na voljo nov predstavnik Huaweijeve serije telefonov z oznako Y. Gre za model Y7 2019, ki s svojim živahnim dizajnom cilja predvsem na mlajše uporabnike. Na voljo je v črni, rdeči in modri barvi, prinaša pa odlično mobilno zabavo s kombinacijo velikega zaslona, kakovostne kamere in inteligentne zmogljivosti. Poleg tega pa telefon odlikuje tudi baterija z izjemno avtonomijo. Z vsemi temi karakteristikami so mladi ves čas pripravljeni na raznovrstne vsakodnevne izzive.

Skočite v akcijo z velikim zaslonom

Pametni telefoni so vstopili v obdobje zaslonov z izjemno ostro sliko. Huawei Y7 2019 se lahko pohvali z velikim zaslonom, ki zagotavlja vrhunsko izkušnjo gledanja. V diagonalo meri kar 15,9 centimetra oziroma 6,26 palca, poleg visoke ločljivosti 1520 x 720 slikovnih pik pa ga odlikujta tudi večja nasičenost in jasnost barv iz vseh zornih kotov. Zaslon obdaja elegantno in ergonomsko zasnovano ohišje, zaobljena in polirana zadnja stran, narejena iz kakovostnega materiala, ki spominja na keramiko, pa uporabniku daje edinstven in udoben občutek v roki.

Huawei Y7 2019 2

Zrcalce, zrcalce v objektivu povej ...

Ker se mladi danes izražajo zlasti prek fotografij, je telefon opremljen s kakovostno kamero. Na zadnji strani se nahaja sistem dveh kamer, ki ga sestavljata glavna kamera s tipalom ločljivosti 13 MP in zaslonko f/1.8 ter podporna kamera s tipalom ločljivosti 2 MP. Ta poskrbi, da je globina na fotografijah vedno dobro izražena, s tem pa fotografije še bolj življenjske in naravne.

Uporabnike bo navdušila tudi prednja kamera s tipalom ločljivosti 8 MP, saj z možnostjo samodejnega retuširanja poskrbi za popolne selfije. Tako fotografij ni potrebno dodatno urejati, saj so narejene tako, da odražajo vašo najlepšo podobo. Sprednja kamera pa služi še enemu namenu. Omogoča odklepanje z obrazom, kar vodi do hitrejšega in enostavnejšega načina uporabe ter dostopa do podatkov.

Huawei Y7 2019 1

Inteligentna uporabniška izkušnja

Za gladko uporabniško izkušnjo poskrbi naveza učinkovite strojne opreme in optimizirane programske opreme. Huawei Y7 2019 poganja inteligenten 64-bitni procesor Snapdragon 450 z osmimi jedri, k nemoteni uporabniški izkušnji pri uporabi več aplikacij hkrati pa pripomorejo tudi 3 GB delovnega pomnilnika in 32 gigabajtov notranjega pomnilnika. Notranji pomnilnik je sicer mogoče s spominsko kartico micorSD še dodatno razširiti, in to vse do 512 GB.

Na telefonu je nameščen Android 8.1 z uporabniškim vmesnikom EMUI 8.2, ki ga odlikuje poenostavljeno upravljanje. Kar 90 % ključnih opravil boste lahko opravili v le treh korakih, posebej pa velja izpostaviti tudi t. i. enostavni način, ki z večjo velikostjo pisave, večjimi ikonami in višjo glasnostjo zagotavlja boljšo izkušnjo tistim, ki jo potrebujejo. . Poenostavljeni vmesnik je lahko razumljiv in olajša navigiranje po menijih.

Da uporabnika telefon ne pusti na cedilu, ko ga ta najbolj potrebuje, pa poskrbi impresivna baterija s kapaciteto 4000 mAh in tehnologijo varčevanja z energijo.

Huawei Y7 2019 3

Dobavljivost

Huawei Y7 2019 je že na voljo pri operaterju Telekom Slovenije in v trgovinah Big Bang, njegova cena v prosti prodaji pa znaša 209,99 evra.

O podjetju Huawei

Huaweijevi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva, kar jih je uvrstilo na tretje mesto na svetu v pošiljanju mobilnih telefonov. Šestnajst središč za raziskave in razvoj je ustanovljeno v Združenih državah Amerike, Nemčiji, Švedski, Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Bussines Group središče za potrošnike je ena izmed treh poslovnih enot Huaweija in pokriva pametne telefone, računalnike, tablične računalnike, storitve v oblaku ... Globalna mreža Huawei temelji na 20 let strokovnega znanja v telekomunikacijski industriji in je namenjena zagotavljanju najnovejših tehnoloških dosežkov potrošnikom okoli sveta.

Za več informacij prosim obiščite: consumer.huawei.com/si

Spremljajte nas:
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

Promocijsko sporočilo

Ostali članki iz teme oprema

Nov 09, 2021 101

Izkoristite vsak trenutek s pametnim telefonom Huawei nova 8i

Globalni tehnološki velikan Huawei je predstavil pametni telefon nova 8i z vznemirljivo…
Nov 04, 2021 230

Spoznajte ambasadorje telefona Huawei nova 9: Med njimi tudi slovenska pevka Nika Zorjan

Nov pametni telefon Huawei nova 9 prinaša popolno kombinacijo edinstvene estetike, ultra…
Nov 03, 2021 191

Izjemni pametni telefon Huawei nova 9 že na voljo v Sloveniji

Odkar je Huawei oktobra na Dunaju prestavil svoj najnovejši in nadvse zanimiv pametni…
Nov 03, 2021 231

iRobot Roomba j7+: Prvi robotski sesalnik, ki se uspešno izogne »presenečenjem« hišnih ljubljenčkov

Prepričani smo, da sesanje doma nikomur ni najbolj pri srcu. No, vsaj ne tistim, ki to…
Oct 30, 2021 257

Vrača se največji svetovni fotografski natečaj Huawei Next-Image 2021

Huawei tudi letos organizira fotografski natečaj, v katerem imajo udeleženci možnost…