Pozabite na zamude, slušalke FreeBuds 3 so povezane v trenutku!

Vsaka generacija preživi revolucijo v prenosni glasbi. Prenosni »kasetofoni« iz 80. in 90. let so naredili glasbo bolj prijetno, ne glede na lokacijo. Po prelomu tisočletja je vzpon predvajalnikom MP3 in digitalnih formatov spremenil načine poslušanja, medtem ko današnje storitve pretočne glasbe omogočajo takojšni dostop do milijonov skladb.

Kljub drastičnim premikom, ki so bistveno spremenili načine uživanja v glasbi, en element ostaja enak. Trenutek prvih taktov skladbe, ki vas potegnejo v svet čutnih dražljajev, tako močnih, da se vanj vedno znova vračate. Huawei želi, da bi bila izkušnja poslušanja glasbe čim boljša in da bi bilo motečih dejavnikov čim manj, zato imajo slušalke FreeBuds 3 poleg aktivnega dušenja hrupa tudi tehnologijo hitrega povezovanja »Fast Connect«, ki jih s svetlobno hitrostjo poveže s pametnim telefonom.

Zakaj je hitro povezovanje pomembno?

Morda vam je vseeno, vendar so trenutki, ko je hitra povezava slušalk in pametnega telefona izredno pomembna. Na primer, dobite pomemben klic, ki ste ga dolgo čakali ter zahteva vašo popolno osredotočenost. Tedaj je predolgo povezovanje lahko zelo moteče, še posebej če držanje telefona poleg ušesa ni mogoče. Podobno je tudi med letom z letalom ali vožnji z vlakom, kjer nas začne motiti hrup. Želite, da so slušalke čim prej pripravljene, povezane in vam omogočijo uživanje v kakovostni glasbi brez motečih zvokov iz okolice.

Huawei FreebBuds3 2

Ko slušalke Huawei FreeBuds 3 prvič povežete, jih preklopite v način za povezovanje in postavite blizu pametnega telefona. Nato pa potrdite povezavo v oknu, ki se bo hitro pojavilo na zaslonu in že bosta napravi povezani. Brez držanja gumbov in čakanja. Tako preprosto, pomembno pa je tudi, da hitra povezava deluje ne glede ali ima telefon sistem Android ali iOS. Ponovna povezava nato traja le 2,4 sekunde, kar je najmanj 33 % hitreje od časov, ki jih dosegajo slušalke tekmecev. To je sodobna različica takojšnjega zadovoljstva, ki so ga prvič začutili uporabniki prenosnih kasetofonov, po vstavitvi kasete in pritisku tipke za predvajanje. S to razliko, da so takrat glasbo slišali vsi, zdaj pa v njeni kakovosti uživate le vi.

Hitra povezava je le ena izmed novosti, zaradi katerih so slušalke #Huawei FreeBuds 3 odlična izbira za ljubitelje glasbe oziroma za vse, ki se veliko gibljete na prostem. Zaradi pravega stereo zvoka in aktivnega dušenja hrupa pa tudi ni važno, ali poslušate klasično glasbo ali rok, ste odvisni od konferenčnih klicev, ali pa bi radi v miru poslušali karkoli drugega. Slušalke Huawei FreeBuds so preprosto odlična izbira za vse primere rabe.

Huawei FreebBuds3 3

O podjetju Huawei

Huaweievi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva, kar jih je uvrstilo na tretje mesto na svetu v pošiljanju mobilnih telefonov. V obtoku je že več kot dva milijona pametnih ur Watch GT in več kot 10 milijonov telefonov serije P30, lani so po celem svetu razposlali več kot 200 milijonov izdelkov, Huawei pa se je uvrstil na drugo mesto v Evropi po številu patentnih prijav. V Sloveniji je zgolj lani Huawei uporabnikom dobavil 155 tisoč pametnih telefonov, njegov tržni delež na slovenskem trgu pa je bil v povprečju nad 30 %.

Šestnajst središč za raziskave in razvoj je ustanovljeno v Združenih državah Amerike, Nemčiji, Švedski, Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Bussines Group središče za potrošnike je ena izmed treh poslovnih enot Huaweia in pokriva pametne telefone, računalnike, tablične računalnike, storitve v oblaku ... Globalna mreža Huawei temelji na 30 let strokovnega znanja v telekomunikacijski industriji in je namenjena zagotavljanju najnovejših tehnoloških dosežkov potrošnikom okoli sveta.

Za več informacij prosim obiščite: consumer.huawei.com/si

Spremljajte nas:

Facebook
YouTube
Instagram
Skupnost

Promocijsko sporočilo

Ostali članki iz teme oprema

Mar 26, 2020 87

Huawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil…
Mar 16, 2020 171

Znate poslušati svoje telo?

Človeški organizem deluje v 24-urnem cirkadianem ritmu ali »telesni uri«. Ta uravnava…
Mar 10, 2020 99

Pametni telefon za mlade, ki radi igrajo igre in delijo fotografije

Huawei je predstavil pametni telefon P40 lite z osupljivo zasnovo, inovativnim sklopom…
Mar 03, 2020 85

Huawei je posodobil družino prenosnikov MateBook X Pro

Huawei je predstavil novo generacijo prenosnikov družine Huawei MateBook X Pro, ki jih…
Feb 26, 2020 94

Huawei predstavil vizijo platforme AppGallery za izgradnjo varnega in zanesljivega mobilnega ekosistema

Postopno širjenje omrežja 5G bo na mobilno izkušnjo vplivalo revolucionarno. Potrošniki…