S slušalkami Huawei FreeBuds 3 je mestni hrup tišji

Meščanom je na voljo veliko priložnosti, vendar ima bivanje v urbanem okolju tudi slabe plati. Gost promet, hitro življenje in hrup, ki bi prebudil mrtve.

Neželeni zvoki so znak sodobnega časa. Obdajajo nas z vseh strani. Ne pustijo nas spati, povzročajo glavobol, motijo počitek in slabo vplivajo na naše zdravje. Kateri zvoki nas najbolj dražijo?

1/ Alarm v avtomobilu

Kričeč zvok alarma v avtomobilu prežene tatove, vendar je postal tudi sovražnik številka ena. Toliko bolj, ker gre dostikrat za lažne alarme, na primer zaradi grmenja bližnje nevihte.

2/ Rušilno kladivo

Ko so zvoki z bližnjega gradbišča zgodnja ponedeljkova jutranja budnica, se še kako želite, da bi bili čim prej v pisarni. Še huje pa je, če se sosed loti hrupnega preurejanja stanovanja.

3/ Otroški jok

Radi imamo otroke in vemo, da je jok njihov način komuniciranja s svetom. Zvoki pa so namenoma takšni, saj nas prisilijo, da se osredotočimo in naredimo vse, da bi otrok prenehal jokati.

4/ Promet in javni prevoz

Gneča na ulici je mora vseh mest. Ne samo, da v zastojih izgubljamo čas, tudi hrup je zaradi tega večji. Motorji niso tihi, potem pa je tu še stalno speljevanje in zaviranje, da o hupanju niti ne govorimo.

5/ Množica

Ena sam človek ne naredi veliko hrupa, razen če kriči. Na stotine ljudi, ki hodi, govori in dela običajne stvari, pa je čisto druga zgodba. Glasen hrup, da se še pogovarjati ne moreš!

Izničite hrup s Huaweiem

Da bi premostili vrzel med inženirskim pristopom ter umetnostjo razvijanja kakovostnega zvoka, so za čip A1 razvili napredi zvočni digitalni procesor signala. S sposobnostjo obdelave zvoka s hitrostjo 356 MHz ter natančnimi algoritmi za dušenje hrupa v realnem času, slušalke Huawei FreeBuds 3 učinkovito zmanjšajo zvoke okolice. Zaradi tega je uporabniška izkušnja med poslušanjem glasbe boljša, med telefonskimi pogovori pa jasneje slišimo sogovornika.

Huawei FreeBuds3 3

Huawei FreeBuds3 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huawei FreeBuds 3 so prve brezžične slušalke z ločenima zvočnima kanaloma (TWS), ki omogočata zmanjševanje hrupa med klicem ter aktivno dušenje v realnem času. Čepka prilagajata izhodno frekvenco in intenzivnost signala za dušenje oblikam ušesnih kanalov, zaradi česar je aktivno dušenje učinkovitejše. Funkcijo aktivnega dušenja vklopimo, če dvakrat tapnemo na dotik občutljivo površino levega čepka.

Huaweieve slušalke FreeBuds3 so poleg v klasični beli in črni po novem na voljo tudi v rdeči različici. Še posebej primerni za obdarovanje ob prihajajočem dnevu zaljubljencev. Več pa najdete na povezavi bit.ly/FreeBuds3_Slovenija.

Huawei FreeBuds3 4

Za več informacij prosim obiščite: consumer.huawei.com/si

Spremljajte nas:

Facebook
YouTube
Instagram
Skupnost

Promocijsko sporočilo

Ostali članki iz teme oprema

Nov 09, 2021 101

Izkoristite vsak trenutek s pametnim telefonom Huawei nova 8i

Globalni tehnološki velikan Huawei je predstavil pametni telefon nova 8i z vznemirljivo…
Nov 04, 2021 230

Spoznajte ambasadorje telefona Huawei nova 9: Med njimi tudi slovenska pevka Nika Zorjan

Nov pametni telefon Huawei nova 9 prinaša popolno kombinacijo edinstvene estetike, ultra…
Nov 03, 2021 192

Izjemni pametni telefon Huawei nova 9 že na voljo v Sloveniji

Odkar je Huawei oktobra na Dunaju prestavil svoj najnovejši in nadvse zanimiv pametni…
Nov 03, 2021 231

iRobot Roomba j7+: Prvi robotski sesalnik, ki se uspešno izogne »presenečenjem« hišnih ljubljenčkov

Prepričani smo, da sesanje doma nikomur ni najbolj pri srcu. No, vsaj ne tistim, ki to…
Oct 30, 2021 257

Vrača se največji svetovni fotografski natečaj Huawei Next-Image 2021

Huawei tudi letos organizira fotografski natečaj, v katerem imajo udeleženci možnost…