Huawei s spodbudo za ponudnike aplikacij v trgovini AppGallery

Huawei je na svoji platformi za mobilne aplikacije predstavil poseben promocijski paket z vrsto ugodnosti za trgovska podjetja in razvijalce aplikacije. Cilj je spodbuditi razvoj blagovnih znamk in podjetji v časih, ki jih zaznamujejo oteženi poslovni pogoji. Med ugodnostmi so izpostavljena pozicija v trgovini AppGallery, oglasne pasice in brezplačno oglaševanje v vrednosti do 2500 €. Podjetja in ponudniki vsebin se lahko prijavijo do 31. decembra ter se predstavijo več kot 36 milijonom aktivnih mesečnih uporabnikov v Evropi.

Huawei je ponudbo namenil ponudnikom, ki še niso prisotni v trgovini AppGallery, ponudnikom aplikacij, ki so na voljo v trgovini in so jih pripravljeni popolnoma prilagoditi za delovanje v okviru mobilnih storitev Huawei (HMS) ter obstoječim partnerjem, katerih aplikacije so s temi storitvami že integrirane.

»Podjetja in razvijalce s področja elektronskega poslovanja želimo spodbuditi, da aplikacije še pred koncem leta pospešeno uvrstijo v trgovino AppGallery,« je dejal Wang Heng, podpredsednik globalnega partnerstva in ekološkega razvoja pri podjetju Huawei Consumer BG za srednjo in vzhodno Evropi ter nordijsko regijo. »S promocijo in izpostavitvijo v središču iskanja lahko zagotovimo, da bodo uporabniki pametnih telefonov Huawei njihove aplikacije hitreje in v večjem številu opazili.«

Promocija v trgovini AppGallery omogoča:

• Prikaz med top 5 v zavihku »Zbirke« na domači strani, ki vključuje tematske in sezonske zbirke aplikacij.
• Drsna oglasna pasica aplikacije na domači strani.
• Dostop do zavihka »Darilo«, v katerem trgovina AppGallery omogoča ponudbo posebnih ugodnosti – daril za uporabnike aplikacije.
• Dostop do potisnih obvestil trgovine AppGallery.
• Pomoč tehnične ekipe za integracijo aplikacije in podpora optimizacije izkušnje v ekosistemu Huaweia.
• 5 ali 10 dni brezplačnega oglaševanja v trgovini AppGallery v vrednosti 250 € na dan .

Podjetjem in ponudnikom vsebin, ki se bodo odločili izkoristiti ponudbo, je na razpolago ekipa inženirjev za tehnično podporo, ki bo nudila pomoč pri integraciji aplikacij in izkoriščanju vseh zmogljivosti ekosistema Huawei.

Poleg tega so razvijalcem na voljo funkcije Huaweievih mobilnih storitev s katerimi lahko integracijo še dodatno poenostavijo. Med drugim tudi komplet orodji za oglaševanje (Ads Kit), ki izkorišča Huaweieve obsežne podatkovne zmogljivosti za prikaz ciljno usmerjenih kakovostnih oglasnih vsebin v aplikacijah, na voljo pa je več oglasnih formatov prilagojenih različnim aplikacijam.

1Velja samo za ponudnike vsebin iz CEE in nordijske regije. Za nadaljnje informacije se prosimo obrnite na lokalno pisarno Huawei. Pravila in pogoji se razlikujejo med državami.

»V ponudbo smo vključili vse naše tehnične, oglaševalske in poslovne zmožnosti, da bi ponudnikom elektronskega poslovanja in razvijalcem aplikacij omogočili doseganje takojšnih rezultatov. To je izjemna ponudba, zato pozivamo ponudnike vsebin, ki iščejo načine, kako s svojimi aplikacijami doseči na milijone uporabnikov, naj se čim hitreje prijavijo, saj je na voljo le do konca leta.« Je dodal Wang Heng.

Da bi podprli objavo aplikacij v trgovini AppGallery, Huawei v času promocije nudi dodatne finančne ugodnosti. Ponudniki vsebin bodo namreč obdržali 90 % prihodka od klika na oglas, kar je veliko več od 70 %, kolikor nudijo druge trgovine z mobilnimi aplikacijami.

Ponudbo so sprejela že številna podjetja iz Slovenije, Avstrije, Finske, Švedske, Danske in Poljske. Med drugim tudi danski spletni portal za naročanje hrane hungry.dk in vodilna poljska trgovska mreža za otroke Smyk.

Integracija z mobilnimi storitvami HMS v vsega 3 dneh

Huawei je postopek integracije z mobilnimi storitvami HMS poenostavil na pet preprostih korakov. Odobritev registracije traja en dan, priprava vloge in zagotovitev storitev manj kot 15 minut, razvoj za vsak vključen komplet orodij pa približno tri dni. V povprečju sta potrebna dva tedna, da je aplikacija popolnoma integrirana z mobilnimi storitvami HMS.

Slika prikazuje tipičen postopek integracije aplikacije z mobilnimi storitvami HMS

Promocijska ponudba je do konca leta 2020 na voljo podjetjem iz srednje in vzhodne Evrope ter nordijskih držav, ki delujejo na področju elektronskega poslovanja. Velja za podjetja, ki želijo nadgraditi obstoječe aplikacije z mobilnimi storitvami HMS, kot tudi za podjetja, ki bi rada aplikacije prvič uvrstila v trgovino AppGallery.

O podjetju Huawei Consumer BG

Huaweievi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva, kar jih je uvrstilo na tretje mesto na svetu v pošiljanju mobilnih telefonov. V obtoku je že več kot dva milijona pametnih ur Watch GT in več kot 10 milijonov telefonov serije P30, lani so po celem svetu razposlali več kot 200 milijonov izdelkov, Huawei pa se je uvrstil na drugo mesto v Evropi po številu patentnih prijav. V Sloveniji je zgolj lani Huawei uporabnikom dobavil 155 tisoč pametnih telefonov, njegov tržni delež na slovenskem trgu pa je bil v povprečju nad 30 %.

Šestnajst središč za raziskave in razvoj je ustanovljeno v Združenih državah Amerike, Nemčiji, Švedski, Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Bussines Group središče za potrošnike je ena izmed treh poslovnih enot Huaweia in pokriva pametne telefone, računalnike, tablične računalnike, storitve v oblaku ... Globalna mreža Huawei temelji na 30 let strokovnega znanja v telekomunikacijski industriji in je namenjena zagotavljanju najnovejših tehnoloških dosežkov potrošnikom okoli sveta.

Za več informacij prosim obiščite: consumer.huawei.com/si

Spremljajte nas:

Facebook
YouTube
Instagram
Skupnost

 Promocijsko sporočilo

Ostali članki iz teme oprema

Nov 09, 2021 102

Izkoristite vsak trenutek s pametnim telefonom Huawei nova 8i

Globalni tehnološki velikan Huawei je predstavil pametni telefon nova 8i z vznemirljivo…
Nov 04, 2021 230

Spoznajte ambasadorje telefona Huawei nova 9: Med njimi tudi slovenska pevka Nika Zorjan

Nov pametni telefon Huawei nova 9 prinaša popolno kombinacijo edinstvene estetike, ultra…
Nov 03, 2021 192

Izjemni pametni telefon Huawei nova 9 že na voljo v Sloveniji

Odkar je Huawei oktobra na Dunaju prestavil svoj najnovejši in nadvse zanimiv pametni…
Nov 03, 2021 231

iRobot Roomba j7+: Prvi robotski sesalnik, ki se uspešno izogne »presenečenjem« hišnih ljubljenčkov

Prepričani smo, da sesanje doma nikomur ni najbolj pri srcu. No, vsaj ne tistim, ki to…
Oct 30, 2021 257

Vrača se največji svetovni fotografski natečaj Huawei Next-Image 2021

Huawei tudi letos organizira fotografski natečaj, v katerem imajo udeleženci možnost…