Priljubljena aplikacija za zdravje Health Mate zdaj na voljo v trgovini AppGallery

Huawei je naznanil partnerstvo s francoskim podjetjem Withings in razpoložljivost njihove aplikacije Health Mate v trgovini AppGallery.

Aplikacija Health Mate uporabniku omogoča vizualizacijo podatkov nosljivih in drugih pametnih naprav. Zasnovana je tako, da prikazuje napredek na hitro razumljivih infografikah ter na podlagi pridobljenih zdravstvenih podatkov tudi prilagojena obvestila in nasvete. Prav tako uporabnika opozori na morebitne zdravstvene tegobe, da lahko pomoč poišče pri svojem osebnem zdravniku.

Aplikacija je popolnoma integrirana v ekosistem pametnih izdelkov podjetja Withings, med katerimi najdemo nosljive naprave za spremljanje telesne dejavnosti in samostojne naprave za beleženje spanja, telesne teže, merjenje krvnega tlaka in podobno. Z njihovo pomočjo lahko izboljšamo telesno pripravljenost, saj nam, medtem ko spremljamo trende ter napredek, zagotavljajo podporo za doseganje zastavljenih ciljev.

»Withingsova aplikacija Health Mate je odličen dodatek v trgovini AppGallery, saj nudi celovite načine za upravljanje z zdravjem. Uporabnika spodbuja k pozitivnim spremembam vedenja in neprimernega življenjskega sloga, da bi se bolje počutil in bil bolj zdrav. V veliko čast nam je bilo sodelovati s strokovnjaki podjetja Withings in z veseljem bomo tudi v prihodnje podprli naše sodelovanje,« je partnerstvo pospremil Tuomas Ylä-Kautt, vodja poslovnega razvoja podjetja Huawei Consumer BG Finska.

Med postopkom integracije aplikacije za delovanje na pametnih telefonih Huawei so uporabili komplet orodij za podporo zdravja mobilnih storitev Huawei (HMS), ki aplikaciji na podlagi uporabnikovega računa (Huawei ID) in njegove predhodne odobritve omogoča dostop do podatkov o telesni dejavnosti in zdravju. Komplet razvijalcem nudi podatkovno osnovo, na kateri lahko gradijo svoje aplikacije z izboljšano uporabniško izkušnjo.

»Zelo smo zadovoljni z razpoložljivostjo naše aplikacije v Huaweievi trgovini AppGallery. Verjamemo, da je zdravje univerzalna tematika, zato želimo z izdelki in storitvami doseči vse potencialne uporabnike,« je povedal Audrey Rampazzo, vodja marketinga v podjetju Withings.
Huaweievi strokovnjaki so tesno sodelovali s podjetjem Withings in mu med ključnimi procesi razvoja in integracije aplikacije zagotovili odlično podporo.

»Odlično sodelovanje z ekipami Huaweia je omogočilo hitro prilagoditev naše aplikacije okolju mobilnih storitev Huaweia (HMS). Ves ta čas so nam namreč nudili hitro in učinkovito podporo,« je zaključil Romain Dahan, produktni vodja za naprave in aplikacije v podjetju Withings.

Huawei aplikacijo Health Mate po novem nudi milijonom uporabnikom pametnih telefonov v 170 državah sveta. Na voljo je v 11 jezikih, med katerimi žal ni slovenščine.

Trgovina AppGallery je na voljo na vseh Huaweievih pametnih mobilnih napravah, med drugim tudi na najnovejših telefonih Mate 40 Pro in P smart 2021 ter tabličnem računalniku MatePad Pro. Dodatno pa je uporabniku pri iskanju aplikacij v pomoč tudi univerzalni iskalnik Petal Search, ki poleg aplikacij omogoča še iskanje slik, novic in drugih informacij.

O trgovini AppGallery

Trgovina AppGalley je pameten in inovativen ekosistem, ki razvijalcem dopušča ustvarjanje edinstvenih uporabniških izkušenj. Huaweijeve mobilne storitve HMS Core omogočajo delovanje aplikacij na različnih napravah, kar je del širše strategije »1+8+N«.

Huawei napoveduje, da bo trgovina AppGallery odprta, inovativna platforma za distribucijo aplikacij, da bo strogo varovala uporabnikovo varnost in zasebnost in hkrati zagotavljala edinstveno in pametno izkušnjo. Je ena izmed treh najboljših tovrstnih trgovin in ponuja dolg seznam lokalnih in globalnih aplikacij, za lažje iskanje uvrščenih v 18 vsebinskih kategorij. Vključno s storitvami za navigacijo in prevoze, novicami in družbenimi mediji. Na voljo je v 170 državah sveta in beleži 530 milijonov mesečno aktivnih uporabnikov. To je pomembno tudi za razvijalce, katerih število je v letu 2020 že preseglo 2,3 milijona in ki so do zdaj objavili več kot 120 tisoč aplikacij z integriranimi mobilnimi storitvami Huawei (HMS), medtem ko je število prenosov preseglo 384,4 milijard.

O podjetju Huawei Consumer BG

Huaweievi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva, kar jih je uvrstilo na tretje mesto na svetu v pošiljanju mobilnih telefonov. V obtoku je že več kot dva milijona pametnih ur Watch GT in več kot 10 milijonov telefonov serije P30, lani so po celem svetu razposlali več kot 200 milijonov izdelkov, Huawei pa se je uvrstil na drugo mesto v Evropi po številu patentnih prijav. V Sloveniji je zgolj lani Huawei uporabnikom dobavil 155 tisoč pametnih telefonov, njegov tržni delež na slovenskem trgu pa je bil v povprečju nad 30 %.

Šestnajst središč za raziskave in razvoj je ustanovljeno v Združenih državah Amerike, Nemčiji, Švedski, Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Bussines Group središče za potrošnike je ena izmed treh poslovnih enot Huaweia in pokriva pametne telefone, računalnike, tablične računalnike, storitve v oblaku ... Globalna mreža Huawei temelji na 30 let strokovnega znanja v telekomunikacijski industriji in je namenjena zagotavljanju najnovejših tehnoloških dosežkov potrošnikom okoli sveta.

Za več informacij prosim obiščite: consumer.huawei.com/si

Spremljajte nas:

Facebook
YouTube
Instagram
Skupnost

Promocijsko sporočilo

Ostali članki iz teme oprema

Nov 09, 2021 102

Izkoristite vsak trenutek s pametnim telefonom Huawei nova 8i

Globalni tehnološki velikan Huawei je predstavil pametni telefon nova 8i z vznemirljivo…
Nov 04, 2021 230

Spoznajte ambasadorje telefona Huawei nova 9: Med njimi tudi slovenska pevka Nika Zorjan

Nov pametni telefon Huawei nova 9 prinaša popolno kombinacijo edinstvene estetike, ultra…
Nov 03, 2021 192

Izjemni pametni telefon Huawei nova 9 že na voljo v Sloveniji

Odkar je Huawei oktobra na Dunaju prestavil svoj najnovejši in nadvse zanimiv pametni…
Nov 03, 2021 231

iRobot Roomba j7+: Prvi robotski sesalnik, ki se uspešno izogne »presenečenjem« hišnih ljubljenčkov

Prepričani smo, da sesanje doma nikomur ni najbolj pri srcu. No, vsaj ne tistim, ki to…
Oct 30, 2021 257

Vrača se največji svetovni fotografski natečaj Huawei Next-Image 2021

Huawei tudi letos organizira fotografski natečaj, v katerem imajo udeleženci možnost…