Priljubljena igra Angry Birds 2 na voljo v trgovini AppGallery

Izjemno priljubljena in uspešna igričarska franšiza Angry Birds, ki je do zdaj zabeležila že več kot 4,5 milijarde prenosov, se je predstavila razširjeni bazi uporabnikov naprav Huawei v trgovini z mobilnimi aplikacijami AppGallery.

V igri Angry Birds 2 razvijalca Rovio igralci poskušajo sestaviti nepremagljivo jato raznolikih ptic, s katero se morajo zoperstaviti zlobnim pujskom, ki so ukradli njihova jajca. Igralec svoje veščine kaže z izborom za nalogo najbolj primernega ptiča in obvladovanjem frače, s katere ga izstreli proti konstrukciji, za katero se skrivajo sovražniki. Z uspešnim reševanjem nalog nabira točke, povečujejo moč, rekrutira močnejše ptiče in zbira sezonske nagrade (klobuke).

Angry Birds sicer veljajo za igro, s katero so se pametne mobilne naprave uveljavile kot polnopravna igričarska platforma. Drugi del priljubljene igre pa je tisti, ki je igralno izkušnjo dvignil na novo raven in močno prispeval k priljubljenosti franšize. Angry Birds 2 je tudi prva igra razvijalskega studia Rovio v trgovini AppGallery, čeprav je animirani film, ki temelji na igri ponekod že dosegljiv v storitvi Huawei Video. Huaweievi uporabniki pa bodo lahko kmalu tudi popestrili svoje telefone in pametne ure s tematskimi ozadji oziroma številčnicami priljubljene franšize. Poleg tega bodo imeli evropski uporabniki med 1. in 14. julijem možnost povrnitve 50 % prvega nakupa in 20 % vrednosti drugih nakupov opravljenih v igri.

AppGallery Angry Birds 2 2

»Zelo smo navdušeni, da bo igra Angry Birds 2 prek našega partnerstva s trgovino AppGallery na voljo milijonom novih uporabnikov po vsem svetu,« je dejal Miikka Lindgren, podpredsednik poslovnega razvoja v podjetju Rovio. »Poslanstvo podjetja Rovio je ustvarjati veselje, zato smo navdušeni, ko naše igre dosežejo novo občinstvo. Upam, da bo veliko novih igralcev navdušenih nad ptiči in njihovimi sovražniki ter nad dovršeno igralno izkušnjo z raznolikimi možnostmi.«

»Vsi imajo radi Angry Birds, velika večina ljudi je preizkusila igro že vsaj enkrat, saj gre nedvomno za eno najbolj ikoničnih mobilnih iger. Veseli smo, da lahko naši uporabniki v trgovini AppGallery najdejo vse več odličnih mobilnih iger, zato smo hvaležni podjetju Rovio za podporo in zaupanje. Še naprej se bomo zavzemali in podpirali razvijalce, da bi svojim uporabnikom omogočili igranje iger, ki si jih ti želijo,« je dodal Derek Yu, predsednik podjetja Huawei Consumer BG za srednjo, vzhodno in severno Evropo ter Kanado.

 Huawei Watch Fit 2

 

 Huawei Watch GT 2 1

Kot ena najhitreje rastočih trgovin z aplikacijami, si AppGallery prizadeva graditi partnerski odnos z vodilnimi globalnimi razvijalci aplikacij in mobilnih iger, med katere zagotovo sodi tudi Rovio. To namreč omogoča vzdrževati stalni tok vznemirljivih, zahtevnih in zabavnih vsebin ter obenem nuditi vsebine, ki si jih želijo in obenem razvijalcem ponuditi dostop do sicer še neizkoriščene baze uporabnikov.

S ciljem hitrega razvoja celovitega ekosistema pri Huaweiu sodelujejo z več kot 4 milijoni registriranih razvijalcev in s tem skrbijo za konstanten dotok novih vsebin v trgovino AppGallery. V sistem Huaweievih mobilnih storitev (HMS) je tako integriranih že več kot 134.000 aplikacij, prednjači pa kategorija mobilnih iger. V trgovini AppGallery se je namreč število iger v zadnjem letu povečalo za kar 500 %. Poleg tega je Huawei na vstopni strani trgovine ustvarili ločen razdelek za igre prek katerega je uporabnikom omogočeno hitro in preprosto iskanje iger ter drugih vsebin, ki ustrezajo njihovim željam.

Več zabave z napravami Huawei

Huawei sicer ves čas stremi k snovanju naprednih uporabniških izkušenj in povezanemu ekosistemu naprav, ki bi uporabnikom omogočal še lažje in bolj učinkovito zabavo. V duhu tega so nedavno predstavili številne nove naprave.

Ob pametni športni zapestnici Band 6 še serijo ur Huawei Watch 3 z modeloma Watch 3 in Watch 3 Pro, brezžične slušalke z aktivnim dušenjem okoliškega hrupa FreeBuds 4, novo serijo tabličnih računalnikov MatePad z modeli MatePad Pro 12.6, MatePad Pro 10.8 in MatePad 11, računalniška monitorja MateView in MateView GT, ki se pridružujeta obstoječemu 23,8-palčnemu monitorju Huawei Display FullView, ter vse skupaj zaokrožili z operacijskim sistemom HarmonyOS.

Prav tako pa so pri nas že na voljo novi brezžični usmerjevalniki AX3 Quad-Core s štirijedrnim procesorjem in AX3 Dual-Core z dvojedrnim procesorjem, ki ju odlikuje podpora standardu Wi-Fi 6, ter WS5200.

Več informacij na: https://consumer.huawei.com/si/

O podjetju Huawei Consumer BG

Huaweievi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva, kar jih je uvrstilo na tretje mesto na svetu v pošiljanju mobilnih telefonov. V obtoku je že več kot dva milijona pametnih ur Watch GT in več kot 10 milijonov telefonov serije P30, lani so po celem svetu razposlali več kot 200 milijonov izdelkov, Huawei pa se je uvrstil na drugo mesto v Evropi po številu patentnih prijav. V Sloveniji je zgolj lani Huawei uporabnikom dobavil 155 tisoč pametnih telefonov, njegov tržni delež na slovenskem trgu pa je bil v povprečju nad 30 %.

Šestnajst središč za raziskave in razvoj je ustanovljeno v Združenih državah Amerike, Nemčiji, Švedski, Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Bussines Group središče za potrošnike je ena izmed treh poslovnih enot Huaweia in pokriva pametne telefone, računalnike, tablične računalnike, storitve v oblaku ... Globalna mreža Huawei temelji na 30 let strokovnega znanja v telekomunikacijski industriji in je namenjena zagotavljanju najnovejših tehnoloških dosežkov potrošnikom okoli sveta.

Za več informacij prosim obiščite: consumer.huawei.com/si

Spremljajte nas:

Facebook
YouTube
Instagram
Skupnost

Promocijsko sporočilo

Ostali članki iz teme oprema

Nov 09, 2021 102

Izkoristite vsak trenutek s pametnim telefonom Huawei nova 8i

Globalni tehnološki velikan Huawei je predstavil pametni telefon nova 8i z vznemirljivo…
Nov 04, 2021 230

Spoznajte ambasadorje telefona Huawei nova 9: Med njimi tudi slovenska pevka Nika Zorjan

Nov pametni telefon Huawei nova 9 prinaša popolno kombinacijo edinstvene estetike, ultra…
Nov 03, 2021 192

Izjemni pametni telefon Huawei nova 9 že na voljo v Sloveniji

Odkar je Huawei oktobra na Dunaju prestavil svoj najnovejši in nadvse zanimiv pametni…
Nov 03, 2021 231

iRobot Roomba j7+: Prvi robotski sesalnik, ki se uspešno izogne »presenečenjem« hišnih ljubljenčkov

Prepričani smo, da sesanje doma nikomur ni najbolj pri srcu. No, vsaj ne tistim, ki to…
Oct 30, 2021 257

Vrača se največji svetovni fotografski natečaj Huawei Next-Image 2021

Huawei tudi letos organizira fotografski natečaj, v katerem imajo udeleženci možnost…