Huawei prejel prestižno nagrado EISA za najboljšo pametno uro

Podjetje Huawei Consumer BG je s strani organizacije Expert Imaging and Sound Association (EISA), ki jo sestavlja 55 najbolj priznanih revij s področja potrošniške elektronike na svetu, za pametno uro Huawei Watch 3 Pro prejelo nagrado »Best Smartwatch 2021-2022«.

Člani organizacije EISA so pohvalili vrhunsko obliko pametne ure Huawei Watch 3 Pro. »Zahvaljujoč ohišju iz titana in 1,43-palčnemu zaslonu AMOLED, zaščitenim s safirnim steklom, je ura videti odlično in daje pridih sodobne elegance.« Opozorili so tudi na njene številne funkcije. »Napredni operacijski sistem prinaša številne aplikacije in funkcije, vključno s spremljanjem srčnega utripa in nasičenosti kisika v krvi, zaznavanjem padca1 ter več kot 100 športnih načinov.«

Huawei Watch 3 Pro je pametna ura z operacijskim sistemom HarmonyOS zasnovana in izdelana za prihodnost. Uporabniku nudi popolnoma nove možnosti uporabe, ki ponazarjajo Huaweievo strategijo z umetno inteligenco podkrepljenega življenja »1+8+N«. Poleg profesionalnih funkcij spremljanja zdravja in telesne pripravljenosti ter 21-dnevne avtonomije baterije2, vključuje visoko natančno tipalo za merjenje temperature kože.

Huawei Watch 3 Pro 2

»Potem, ko je priznanje lani prejela pametna ura Huawei Watch GT 2, smo izjemno počaščeni, da smo prejeli nagrado EISA tudi za našo najnovejšo pametno uro Huawei Watch 3 Pro,« je dejal Kevin Ho, glavni operativni direktor podjetja Huawei Consumer BG. »Huawei namerava najnovejšo tehnologijo, vznemirljive izkušnje in tehnološki napredek deliti z ljudmi po celem svetu. Zato je pametna ura Huawei Watch 3 Pro enako neodvisna in zmogljiva kot pametni telefon. V čast mi je, da so prepoznali kakovost funkcij celodnevnega spremljanja zdravja in telesne pripravljenosti, ki našim uporabnikom omogočajo boljši nadzor nad svojim telesom.«

Nadgradnja pametnih ur serije Huawei Watch 3

Že tako impresivne zmogljivosti pametnih ur serije Watch 3, ki jih je prepoznala organizacija EISA, so z novo posodobitvijo še boljše. Še dodatno je izboljšana avtonomija baterije, na voljo je možnost personaliziranega videza številčnice z lastnimi kratkimi video posnetki, omogočeno poslušanje glasbe brez povezave in dodana funkcija prepoznave kretenj.

Po zaslugi visoko zmogljive strojne in programske opreme, lahko lastne, 5 do 10 sekund dolge video posnetke, vključite v digitalno številčnico3. Funkcija je dosegljiva v aplikaciji Zdravje (Health) v razdelku z nastavitvami. Poleg možnosti oblikovanja lastnih številčnic, je na voljo izredno širok seznam že narejenih umetniških in animiranih številčnic.

Huawei Watch 3 Pro 1

Nadgrajen je že tako impresiven način dolgega delovanja baterije, ki pri modelu Huawei Watch 3 Pro zagotavlja impresivno tritedensko avtonomijo baterije. V tem načinu je po novem na voljo devet različnih številčnic, glasovna opozorila v vadbenih načinih in merjenje nasičenosti kisika v krvi (SpO2) med beleženjem teka in hoje.

Poleg tega lahko zdaj na pomnilnik ure prek aplikacije Zdravje prenesete glasbene datoteke za poslušanje brez povezave4. Huawei pa je vključil tudi prepoznavo kretenj, med drugim utišanje zvonjenja z obračanjem zapestja.


 

1Funkcije niso zasnovane kot medicinski pripomoček in niso namenjene diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju katerekoli bolezni. Vse podatke in meritve je treba uporabljati samo za osebno uporabo.
2Način ultra dolge avtonomije baterije na pametni uri Huawei Watch 3 Pro zagotavlja 21 dni delovanja v naslednjih scenarijih: omogočenem načinu ultra dolgega delovanja, tovarniških nastavitvah ure, omogočenem spremljanju srčnega utripa, vključeno analizo spanja TruSleep, 30 minutah klicev prek povezave Bluetooth na teden, 90 minutah vadbe na teden z omogočenim sprejemnikom satelitske navigacije, omogočenimi obvestili (50 sporočil SMS, 6 klicev in 3 alarmi na dan) in ob 200-kratnem vklopu zaslona.
3Dodajanje lastnih video posnetkov na številčnico ni mogoče na pametnem telefonu s sistemom iOS.
4Poslušanje glasbe ni mogoče na pametnih telefonih s sistemom iOS.

Širok ekosistem naprav

Poleg odličnih pametnih ure serije Watch 3, Huawei slovenskim uporabnikom nudi še številne druge nove naprave, od tabličnega računalnika MatePad 11 in pravih brezžičnih stereo slušalk FreeBuds 4, do pametne zapestnice Band 6 in računalniškega monitorja MateView.

Pred začetkom novega šolskega in študijskega leta, pa so pri Huaweiu pripravili še atraktivno ponudbo BACK TO SCHOOL, ki prinaša vrhunske naprave po odličnih cenah. V ponudbi boste našli številne pripomočke, ki vam lahko olajšajo delo in učenje, med drugim prenosne in tablične računalnike, telefone P40 lite, slušalke FreeBuds 4i in pametne ure Watch GT 2 ter Watch Fit.

Sodelujte v raziskavi o delu na daljavo!

Nove tehnologije so ljudem omogočile delo in učenje z različnih krajev. Prišlo je tudi do razvoja novih delovnih mest in delovnih navad, zato se je pomen pripomočkov v obliki tabličnih in prenosnih računalnikov močno povečal. Delo na daljavo omogoča večjo prilagodljivost delovnega časa in delovnega mesta, vpliva na delovno vzdušje, ker daje več svobode, hkrati pa omogoča tudi možnost izbire naprave, s katero boste najlažje opravili delovna opravila.

Smo Slovenci naklonjeni delu na daljavo? Katere tehnološke pripomočke uporabljate, ko delate od doma?

Veseli bomo vaših odgovorov na vprašanja v anketi, ki jo najdete na tem mestu: https://forms.gle/oN1NQKWbxxUeatCp9

O organizaciji EISA

Članstvo organizacije EISA sestavljajo strokovni mediji po celotnem spektru potrošniške elektronike v 29 državah. Vsaka članica prispeva k eni ali več od šestih strokovnih ekip organizacije EISA. Skupine so sledeče: fotografija, mobilne naprave, Hi-Fi, zvok za domači kino, zasloni in video za domači kino, avtomobilska elektronika. Vsako leto člani EISA nominirajo seznam izdelkov, za katere mislijo, da izstopajo v vsaki od teh kategorij.

EISA Awards Huawei Watch 3 Pro

O podjetju Huawei Consumer BG

Huaweievi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva, kar jih je uvrstilo na tretje mesto na svetu v pošiljanju mobilnih telefonov. V obtoku je že več kot dva milijona pametnih ur Watch GT in več kot 10 milijonov telefonov serije P30, lani so po celem svetu razposlali več kot 200 milijonov izdelkov, Huawei pa se je uvrstil na drugo mesto v Evropi po številu patentnih prijav. V Sloveniji je zgolj lani Huawei uporabnikom dobavil 155 tisoč pametnih telefonov, njegov tržni delež na slovenskem trgu pa je bil v povprečju nad 30 %.

Šestnajst središč za raziskave in razvoj je ustanovljeno v Združenih državah Amerike, Nemčiji, Švedski, Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Bussines Group središče za potrošnike je ena izmed treh poslovnih enot Huaweia in pokriva pametne telefone, računalnike, tablične računalnike, storitve v oblaku ... Globalna mreža Huawei temelji na 30 let strokovnega znanja v telekomunikacijski industriji in je namenjena zagotavljanju najnovejših tehnoloških dosežkov potrošnikom okoli sveta.

Za več informacij prosim obiščite: consumer.huawei.com/si

Spremljajte nas:

Facebook
YouTube
Instagram
Skupnost

Promocijsko sporočilo

Ostali članki iz teme oprema

Sep 08, 2021 175

Raziskava: Kakovost življenja se je v zadnjih mesecih poslabšala, ampak si jo prizadevamo izboljšati

Raziskava podjetja IPSOS, ki je bila julija 2021 narejena za Huawei v desetih evropskih…
Aug 28, 2021 185

Huawei prejel prestižno nagrado EISA za najboljšo pametno uro

Podjetje Huawei Consumer BG je s strani organizacije Expert Imaging and Sound Association…
Aug 20, 2021 380

Začudeni boste, da jih niste uporabljali že prej!

Nekateri še vedno uživate na težko prisluženih počitnicah, vendar je resničnost…
Aug 11, 2021 474

Imate stresen urnik? Preverite nasvete za sprostitev Jureta Koširja, čigar dan je poln obveznosti …

Sodobni časi narekujejo hiter življenjski tempo. Dolgi delovniki, otroci, domača…
Jul 21, 2021 260

Pametna ura Huawei Watch 3 na voljo v Sloveniji

Dolgo pričakovani pametni uri Huawei Watch 3 in Huawei Watch 3 Pro sta od ponedeljka, 19.…