Huawei Watch GT 3: Pametna ura, ki navduši

Pametna ura Huawei Watch GT 3 navdušuje v zasnovi in estetiki. Spominja na tradicionalne ročne ure, pohvali se lahko z 2-tedensko življenjsko dobo baterije ter vključuje obsežne nadgradnje strojne in programske opreme. Kot takšna nudi vsestransko spremljanje zdravja in prilagojeno, na znanstvenih osnovah podkrepljeno, beleženje športnih dejavnosti. S tem nas spodbuja, da bolje skrbimo za zdravje in spoznavamo različne športne discipline, da bi lažje našli aktivnost, ki nam najbolj ustreza.


Ko so nosljive naprave postajale vse bolj priljubljene, so postale način izražanja osebnosti in sloga. Vendar imajo sodobni pametni nosljivi pomočniki veliko večjo vlogo. Niso namreč le vizualno všečni, temveč nas zaradi številnih vgrajenih funkcij in zmogljivosti vsestranskega beleženja spodbujajo, da bolje skrbimo zase. Zato, pa tudi zaradi dolge življenjske dobe baterije in pametnih funkcij, se v tej vlogi odlično obnese ravnokar predstavljena pametna ura Huawei Watch GT 3.


Klasičen videz nikoli ne razočara
Pametna ura Huawei Watch GT 3 je na voljo v dveh velikostih – s premerom 46 mm ali 42 mm. Obe sta osupljivo podobni elegantnim uram tradicionalne urarske industrije, pri čemer različica s premerom 42 mm v svojo obliko vključuje dobršno mero nežnosti in mehkobe. Čeprav sta uri lahki (42,6 g oziroma 35 g) je manjša tudi tanjša in bo zato odlična izbira za vse, ki imate raje subtilnejšo izkušnjo nošenja. Huawei ni varčeval pri izbiri materialov, saj sta uri izdelani iz nerjavečega jekla. Lahko in hkrati trdno ohišje dopolnjujejo kompozitna polimerna vlakna povečane trdnosti.
V primerjavi s prejšnjo generacijo 1,3-palčnih zaslonov so bili novi nadgrajeni tako v površini kot ločljivosti. Izjemno čisto prozorno 3D ukrivljeno steklo medtem zagotavlja popolno vizualno izkušnjo. Vse pomembne informacije so zato čitljive in opazne takoj, ko dvignete zapestje.
Prvič, odkar je Huawei predstavil serijo Watch GT, ima ura vrtljivo krono (vrtljiv bočni gumb) in otipljiv povratni učinek. S tem nudi popolnoma interaktivne izkušnje premikanja med zasloni, menijski strukturi ali prilagajanju vrednosti.
Da bi nudili večje možnosti poosebljanja naprave, pametne ure Huawei Watch GT 3 omogočajo spreminjanje digitalne številčnice iz seznama kar 10 tisočih, ki so pripravljene za prenos. Med njimi so nekatere drzne, druge minimalistične, medtem ko je pri tretjih poudarek na funkcionalnosti. Pomembno je, da lahko izberete primerno razpoloženju, modnemu slogu ali dogodku, ki se ga nameravate udeležiti. Naj gre za tek ali za slavnostno večerjo, vedno boste našli nadvse primerno digitalno številčnico. Ura omogoča tudi preprosto menjavo paščkov, izbirate lahko od elegantnih kovinskih in usnjenih, do bolj športnih iz umetne gume ali najlona.


Nadvse trpežna baterija zanesljivega osebnega pomočnika
Funkcij nove pametne ure ne bi mogli v celoti izkoristiti, če ne bi bila opremljena z dolgoživo baterijo. Večja različica s premerom 46 mm nudi 14-dnevno življenjsko dobo, medtem ko manjša premera 42 mm zdrži en teden.
Pametna ura Huawei Watch GT 3 je zasnovana za aktivne uporabnike, zato ima kot prva v družini Watch GT hitro brezžično polnjenje s standardnimi napajalniki in dodatnimi baterijami. Prav tako podpira povratno brezžično polnjenje in jo je mogoče napolniti s pametnim telefonom, ki podpira tovrstno tehnologijo. Vsekakor s tem nudi veliko bolj praktično in priročno izkušnjo polnjenja.


Strojne in programske izboljšave za učinkovitejše spremljanje zdravja
Pametna ura Huawei Watch GT 3 podpira novo tehnologijo TruSeen 5.0+ za spremljanje srčnega utripa in nasičenosti kisika v krvi (SpO2) z večjo natančnostjo merjenja med beleženjem dejavnosti, podnevi in ponoči. Ergonomsko oblikovano skrbno polirano 2,5D konveksno ukrivljeno steklo hrbtišča se natančno prilega obliki zapestne kosti. Zasnova ni le udobna za nošenje, temveč učinkovito zmanjšuje motnje svetlobe okolice med delovanjem optičnega tipala, in s tem izboljšuje natančnost merjenja srčnega utripa.


Ura, ki rada spodbuja dobre navade
Kot osebni pomočnik, ki skrbi za vaše zdravje, nova pametna ura nudi celodnevno spremljanje nasičenosti kisika v krvi in spremljanje telesne temperature. V kombinaciji s 24-urnim merjenjem srčnega utripa pozorno spremlja dihanje, stres in menstrualni cikel. Tehnologija Huawei TruSleep 2.0 medtem zagotavlja obsežne podatke in predloge za izboljšanje kakovosti spanja.


Zdrav življenjski slog je sestavljen iz več dejavnikov, ki skupaj pomagajo, da ga pravilno uravnotežimo. Nadgrajena aplikacije Zdravje (Huawei Health) zato nudi nastavljanje prilagodljivih opomnikov. Naj gre za dnevni vnos tekočine, urnik jemanja zdravil, čas spanja, primeren trenutek za rekreacijo, ali opomnike, ki spodbujajo pozitivno razmišljanje. Ko opravimo za ohranjanje zdravja pomembna dnevna priporočila, se kot spodbuda ali nagrada na zaslonu prikaže tako imenovana deteljica zdravja.


Profesionalni trener na zapestju
V sklopu beleženja dejavnosti Huawei Watch GT 3 nudi več kot 100 športnih načinov, od katerih jih je 18 profesionalnih. Poleg tega nudi prilagojene načine vadbe na podlagi telesne pripravljenosti in navad uporabnika. Ta lahko namreč določi cilje vadb in nato v realnem času spremlja napredek na zaslonu ali v aplikaciji Zdravje. Ura med vadbo zagotavlja glasovne opomnike o doseganju trenutnih ciljev, statusu vadbe, zagotavlja informacije o izboljšavi telesne pripravljenosti in še veliko več. Pametna ura Huawei Watch GT 3 je združljiva s 30 aplikacijami za fitnes, kar širi ekosistem in nudi boljšo izkušnjo spremljanja zabeleženih podatkov.
S tem pa še nismo izčrpali vseh novosti. Med treningom na prostem namreč lahko izkoristimo dvofrekvenčno pozicioniranje GPS, ki zagotavlja bolj natančne podatke o lokaciji.


Nove naprave Huawei
Poleg omejene serije pametnih ur je Huawei na nedavni predstavitvi na Dunaju pokazal še novosti za naslednje mesece. Seveda moramo najprej omeniti telefona srednjega razreda Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, ki navdušujeta z izjemnima cenama 499 oziroma 349 €. Veliko pozornosti pa so predvsem z edinstveno obliko pritegnile brezžične slušalke Huawei FreeBuds Lipstick.

O podjetju Huawei Consumer BG
Huaweievi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva. Huawei je po svetu vzpostavil že 14 raziskovalnih in razvojnih centorv, vključno v Nemčiji, na Švedskem, v Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Consumer BG je ena od Huaweievih treh poslovnih enot in ima pod okriljem pametne telefone, tablične računalnike, osebne računalnike, nosljive naprave, storitve v oblaku in drugo. Huaweieva globalna mreža je zgrajena na več kot 30 letih strokovnega znanja in izkušenj v telekomunikacijski industriji in je posvečena zagotavljanju najnovejših tehnoloških rešitev uporabnikom po celem svetu.

Za več informacij prosim obiščite:consumer.huawei.com/si

 

Facebook

 

YouTube

 

Instagram

 

Skupnost

 

Ostali članki iz teme oprema

Dec 14, 2021 181

Dan na off s Kayo Solo in aplikacije, ki žejno izpijejo baterijo vsakega pametnega telefona…. razen…..

Izzvani telefon: Huawei nova 9Mučiteljica: Kaya SoloVideo dvoboja Kaye in Huawei nova 9…
Dec 13, 2021 279

Vrhunske pametne ure Huawei Watch GT 3 na voljo v Sloveniji

Težko pričakovane pametne ure Huawei Watch GT 3 so od ponedeljka, 13. decembra, na voljo…
Nov 12, 2021 274

Nika nam je predstavila novega!

Niko Zorjan, energično prekmursko glasbenico, je omrežil novi. Spoznala ga je na Dunaju…
Nov 09, 2021 182

Izkoristite vsak trenutek s pametnim telefonom Huawei nova 8i

Globalni tehnološki velikan Huawei je predstavil pametni telefon nova 8i z vznemirljivo…
Nov 04, 2021 341

Spoznajte ambasadorje telefona Huawei nova 9: Med njimi tudi slovenska pevka Nika Zorjan

Nov pametni telefon Huawei nova 9 prinaša popolno kombinacijo edinstvene estetike, ultra…