Izkoristite vsak trenutek s pametnim telefonom Huawei nova 8i

Globalni tehnološki velikan Huawei je predstavil pametni telefon nova 8i z vznemirljivo izkušnjo uporabe 64-milijonske kamere AI Quad, 66-vatnega hitrega polnjenja Huawei SuperCharge in skoraj 17-centimetrskega (6,67-palčnega) zaslona Edgeless.

Od predstavitve prvega pametnega telefona iz serije nova, so ti zasnovani, da bi z osupljivo obliko in obogatenimi funkcijami zadostili potrebam po produktivnosti in zabavi. Kot del te energične serije, je tudi najnovejši pametni telefon Huawei nova 8i opremljen s posodobljenimi zmogljivostmi za polno uživanje v življenju.

Poleg občutljivega videza Huawei nova 8i nudi nadgrajeno kamero s 64 milijoni slikovnih pik, namenjeno pomoči v procesu ustvarjanja, ter čudovit zaslon brez robov za poglobljen občutek gledanja. Poleg tega pionirska tehnologija hitrega polnjenja Huawei SuperCharge z močjo 66 vatov poskrbi za brezskrbno uporabo.

Odličen zaslon za poglobljeno izkušnjo

Popolno izkušnjo konzumiranja digitalnih vsebin in igranja iger zagotavlja skoraj 17-centimetrski zaslon Huawei Edgeless. Poleg polne visoke ločljivosti FHD+ (1080 x 2376 slikovnih pik) podpira barvno lestvico DCI-P3 za prikaz realističnih barv in jasnih podrobnosti. Poleg tega z impresivnim 94,7-razmerjem med zaslonom in telesom nudi neprimerljivo vizualno izkušnjo.

Zaslon pametnega telefona Huawei nova 8i je prav tako opremljen z nadgrajeno funkcijo za udobje oči (Eye Comfort), ki je prejela certifikat TÜV Rheinland. Sposobna je učinkovite filtracije škodljive modre svetlobe ob sočasnem zmanjšanju rumene obarvanosti slike. Za boljšo odzivnost zaznave dotika podpira 180 Hz vzorčenje, ki lahko predstavlja prednost v zahtevnih igrah. 

Kamera poskrbi, da vsak posnetek šteje

Pametni telefon nova 8i nadaljuje s fotografsko odličnostjo, po katerih slovijo naprave Huawei, saj se ponaša z vsestranskim sklopom kamer AI Quad. Glavna kamera je opremljena s 64-milijonskim 1/1,7-palčnim tipalom, ki poleg jasnih fotografij v vseh svetlobnih razmerah omogoča fotografiranje v polni ločljivosti. 120° ultra-širokokotna kamera z 8-milijonskim tipalom omogoča zajem širšega prizora, medtem ko 2-milijonska bližinska kamera (makro) dovoli, da se mu približate na le 4 centimetre.

Fotografsko se novi pametni telefon odlično obnese tudi v nočnih razmerah, saj podpira način Super Night Shot 2.0. Med nočnim sprehodom po mestnih ulicah boste zlahka posneli izjemne fotografije.

Poskrbljeno za dolgotrajno zabavo

Kar danes šteje, je brezskrbnost glede življenjske dobe baterije. Huawei nova 8i ima baterijo kapacitete 4300 mAh, poleg tega pa podpira hitro polnjenje Huawei SuperCharge z močjo 66 vatov. Zahvaljujoč inovativni tehnologiji baterije z eno celico in tremi elektrodami, bo ta napolnjena do 68 % v samo 20 minutah in v celoti v 38 minutah. Telefon boste zaradi tega zlahka priklopili na napajanje ob vsaki priložnosti, ter čeprav bo polnjenje trajalo morda le kratek čas, pridobili energije za več ur uporabe. To je namreč mogoče zahvaljujoč algoritmom umetne inteligence za varčevanje z energijo. Celodnevna uporaba pametnega telefona je s telefonom Huawei nova 8i na dosegu roke.

V pametni telefon Huawei nova 8i so vgradili pametno zasnovo Smart Antenna 2.0, ki s štirimi antenami na obeh bokih zagotavlja popoln sprejem signala ne glede na orientacijo naprave. Pri držanju telefona v vodoravnem položaju, bodisi med igranjem iger ali spremljanjem vsebin, povezava v mobilno omrežje ne bo motena. Da vas prav ničesar ne bo zmotilo, lahko med priljubljeno kratkočasno dejavnostjo v pomočniku za igranje (Smart Game Assistant) tudi izklopite obvestila o klicih in sporočilih.

Pametni telefon Huawei nova 8i je opremljen s pomnilnikom velikosti 128 GB, ki bo zadostoval za vse vaše datoteke, medtem ko bo 6 GB delovnega pomnilnika RAM poskrbelo za gladko delovanje več sočasno odprtih aplikacij.

Obogatena uporabnika izkušnja

Huawei nova 8i je opremljen z okoljem EMUI 11, mobilnimi storitvami HMS in trgovino AppGallery, ter nudi celovit izbor funkcij, ki pomagajo učinkovito obvladovati vsakodnevne naloge. Huawei MeeTime omogoča video klepet z družino iz oči v oči in deljenje zaslona s prijatelji, tudi če je povezava šibka. Prav tako si pri upravljanju telefona lahko pomagate z različnimi potezami na zaslonu. Z dvakratnim dotikom naredite zaslonsko sliko, če tapnete in narišete zaprto območje, naredite zaslonsko sliko izbranega območja, poteza v obliki črke S pa naredi posnetek zaslona v video obliki. Poleg tega lahko tudi začnete in ustavite snemanje videa z dotikom dveh členkov.

Huawei je zadnja leta neusmiljeno delal na razvoju zrelega in trdnega ekosistema, zato so uporabniki lahko prepričani, da lahko prenesejo in namestijo priljubljene aplikacije prek trgovine AppGallery ali iskalnika Petal.

Cene in razpoložljivost

Pametni telefon Huaewei nova 8i je na voljo v mesečevi srebrni in zvezdnato črni barvi po priporočeni ceni 349 €.

Ostali članki iz teme oprema

Dec 14, 2021 181

Dan na off s Kayo Solo in aplikacije, ki žejno izpijejo baterijo vsakega pametnega telefona…. razen…..

Izzvani telefon: Huawei nova 9Mučiteljica: Kaya SoloVideo dvoboja Kaye in Huawei nova 9…
Dec 13, 2021 279

Vrhunske pametne ure Huawei Watch GT 3 na voljo v Sloveniji

Težko pričakovane pametne ure Huawei Watch GT 3 so od ponedeljka, 13. decembra, na voljo…
Nov 12, 2021 274

Nika nam je predstavila novega!

Niko Zorjan, energično prekmursko glasbenico, je omrežil novi. Spoznala ga je na Dunaju…
Nov 09, 2021 182

Izkoristite vsak trenutek s pametnim telefonom Huawei nova 8i

Globalni tehnološki velikan Huawei je predstavil pametni telefon nova 8i z vznemirljivo…
Nov 04, 2021 341

Spoznajte ambasadorje telefona Huawei nova 9: Med njimi tudi slovenska pevka Nika Zorjan

Nov pametni telefon Huawei nova 9 prinaša popolno kombinacijo edinstvene estetike, ultra…