V Portorož na jesenski oddih ob morju

Jesen je za prebivalce Slovenske Istre eden najlepših letnih časov. Sončni žarki nas prijetno grejejo, obenem pa lahko na sprehodu ali kolesarjenju ob morju preživimo večino dneva. V primeru dežja, si privoščimo plavanje v bazenih s termalno ali z ogrevano morsko vodo ali pa zdravilno savnanje.

V Portorožu čas hitro mine, idej za izlet ne zmanjka, počitniški spomini pa nas grejejo še dolgo v jesen. Kolesarski izlet do Pirana, plavanje v bazenih Term Portorož ali sprehod do Forme Vive. Dan pričnite z okrepčilnim zajtrkom, dan pa nadaljujte po svoje. Jesenski dnevi ponujajo veliko možnosti za aktivnosti na prostem.

 

Hotel za ljubitelje kolesarjenja

Act-ION Hotel Neptun je eden izmed šestih LifeClassovih hotelov, ki se nahajajo v osrčju Portoroža. Gre za prvi hotel s kategorizacijo 5 koles na Obali, ki se ponaša z najcelovitejšo ponudbo za ljubiteljske, rekreativne in profesionalne kolesarje. Hotel se ponaša z varovano kolesarnico, kotičkom za pranje in sušenje koles ter orodjem za popravilo, na voljo pa so tudi jedi za športnike.

lifeclass-hotels-panorama-2018-4 1

 

Sprejemajo turistične bone in omogočajo testiranje

Za turistične in gostinske storitve lahko v vseh Hotelih LifeClass Portorož do konca leta vnovčite turistične bone in Bon21. V njihovi Covid-točki je za vse, ki za vstop v hotelski resort potrebujete hitri test, možno tudi samoplačniško testiranje na bolezen covid-19. Gostu prijazno torej!

Sea Spa

 

Akustični večeri ob odlični kulinariki

Ali ste že poskusili istrske tapase? Gre za okusne, lokalne prigrizke, ki jih dnevno pripravljajo v Istrian bistro & Tapas baru pod taktirko mladega chéfa Siniše. To jesen bodo ponovno na voljo okusni meniji v sklopu slovenskega kulinaričnega projekta Teden Restavracij.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. · 05 692 9001 · www.lifeclass.net

Ostali članki iz teme rekreacija

Sep 09, 2021 210

Šport naj bo v prvi vrsti zabava

Otroci so naš zaklad in tako se moramo tudi obnašati do njih. To pa pomeni, da se njihova…
Aug 24, 2021 414

Poglejte Raayjeve nove spremljevalke, ki so z njim na vsakem koraku

Glasba nas obkroža povsod. Če se sprehodimo po mestnih ulicah, lahko zaslišimo zven…
Jul 19, 2021 315

Kjer vzhod sreča zahod

Na svetu obstaja le eno metropola, ki se geografsko gledano razprostira na dveh celinah.…
Jul 19, 2021 840

Stojé po vodni gladini

V zadnjih letih je med rekreacije željnimi vseh starosti vse bolj priljubljeno t.i.…
Jul 08, 2021 769

Ste že obiskali čudovito Dolino Soče? Oglejte si jo skozi adrenalinsko doživetje …

Uradno smo zakorakali v poletje. Sonce se prebudi že zelo zgodaj in ostane na nebu do…