Naj slovensko smučišče vabi na naj smuko te sezone

Priljubljeno družinsko smučišče Cerkno je že dobro zakorakalo v novo zimsko sezono. Kar 100 sodobnih snežnih topov je razporejenih na vseh 18 kilometrih smučarskih prog. Ti skrbijo, da smučišče nudi kar se da najboljše smučarke pogoje, kljub relativno suhi zimi. 

Najsodobnejše žičnice v državi so pričele z obratovanjem že sredi decembra.

 

 

ALPSKI PRIDIH NA SMUČIŠČU
SKI Cerkno dec 2019Če prisegate na sneg in Alpe v polnosti, prenočite na vrhu smučišča in uživajte v razgledih in miru, ki ga ponuja naša gorska koča Alpska Perla. Na vrhu najboljšega slovenskega smučišča (po mnenju slovenskih radijskih poslušalcev) vas pričakuje s ponudbo rustikalnih apartmajev, savno in vso potrebno infrastrukturo za udoben smučarski oddih.

Z ambientom in dobrotami lahko restavracija Alpske Perle med smuko pogreje tudi do 500 gostov. Restavracija ponuja tako lokalne specialitete, na primer žlikrofe, kot tudi klasične »smučarske« jedi, denimo joto, golaž, in kranjsko klobaso, zato nikar ne izpustite pomemben del smučarije.

 

NE POZABITE KOPALK!

Cerkno leži ob znameniti idrijski prelomnici, skozi katero naj bi prodirale močne zdravilne energije. Te energije so ljudje poznali že v pradavnini in se z njimi tudi zdravili. Terme Cerkno v sklopu Hotela Cerkno so edine slovenske terme v objemu Julijskih Alp in nudijo blagodejno sprostitev za vas, ter zabavo za vaše najmlajše. V termah so tudi savne, solna soba, masažna ležišča, whirpool in celo ortopedska ambulanta. Naše terme so leta 2017 prejele laskavi naziv Naj male terme.

 

ODDIH ZA CELO DRUŽINO
Smo družinska destinacija, zato je pri nas poskrbljeno za vse družinske člane. Za najmlajše imamo posebno smučarsko progo, smučarsko šolo in tudi smučarski vrtec, če si zaželite nekaj trenutkov zase in brezskrbno smuko. Seveda nudimo tudi izposojo smučarske opreme in servis. Parkirišč je dovolj, med Hotelom Cerkno in smučiščem pa redno vozi ski-bus.

SC Cerkno dec 2019

Iztok Media1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naj vas zima ne prehiti. Preverite našo ponudbo, pripravite smuči ter se vidimo na Naj smučišču Cerkno.

 

promocijsko sporočilo

Ostali članki iz teme rekreacija

Feb 05, 2020 6176

Obrabe sklepov

Velikokrat od ljudi slišim izraz imam »obrabo sklepa«. Ne vem, če se ljudje zavedajo, kaj…
Jan 09, 2020 479

Naj slovensko smučišče vabi na naj smuko te sezone

Priljubljeno družinsko smučišče Cerkno je že dobro zakorakalo v novo zimsko sezono. Kar…
Dec 18, 2019 483

Treningi, vizualizacija, samohipnoza

Boris Stojaković je včasih treniral atletiko po šest do sedem ur dnevno, skoraj vse dni v…
Dec 03, 2019 247

Izboljšajte vaše treninge

Na trgu je veliko športnih zapestnih in pametnih ur, zanje se najpogosteje odločajo…
Nov 12, 2019 312

Ura, ki na novo definira klasično obliko

Pametne od tradicionalnih ur ločijo razširjene zmogljivosti, ki preoblikujejo definicijo…