Zadnji članki: Zdravje in lepota

Kako nositi rdeče čevlje?

Kategorija: Lepota
Februar 26, 2020
Iščete način, kako nadgraditi sproščen vsakdanji ali vikend izgled? Morda so odgovor na to vprašanje rdeči čevlji. Ne glede na to, ali izberete stileto petke, trendi superge ali nizke čevlje – rdeča barva je vsekakor način, kako ustvariti ženstven in seksi pridih osnovnega vsakdanjega videza. Si drznete? Kultna klasika – čudovit par rdečih petk Rdeče usnje je eden izmed najbolj priljubljenih materialov. Zakaj? Ker je popolna izbira za modne, ženstvene čevlje, ki jih lahko brez slabe vesti…

Voda iz pipe ni tako čista kot si mislimo

Kategorija: Zdravo življenje
Februar 26, 2020
Voda je univerzalno topilo, ki na svoji naravni poti kroženja bolj ali manj raztaplja večino snovi s katerimi pride v stik. Tako se pri prehodu skozi zemeljske plasti onesnaži z različnimi pogosto zdravju škodljivimi snovmi kot so pesticidi, težke kovine, bakterije in razni mikroorganizmi. Zaradi intenzivnega kmetijstva, industrije, povečane gostote poseljenosti prebivalstva in prometa se število in količina nevarnih kemikalij, ki pristanejo v vodi iz leta v leto povečuje. Tako smo v zadnjem…

Jutro je, vi pa že utrujeni

Kategorija: Zdravo življenje
Februar 26, 2020
V sodobnem svetu se pripoznava vedno več motenj spanja. V resnici je teh motenj bistveno več, kot si mislimo. Nespečnost ni edina motnja spanja. Motnje spanja se lahko kažejo tudi kot prekomerna dnevna zaspanost. Vedno pogostejša je tudi smrčanje, ki samo po sebi še ni motnja spanja, narkolepsija, sindrom nemirnih nog, hoja v spanju,... V nadaljevanju vam predstavljamo tri zgodbe naših pacientov, ki so po uspešnem zdravljenju ponovno lahko polno zaživeli. Gospa srednjih let Gospa srednjih let,…

Ključne so vlaknine in voda

Kategorija: Prehrana
Februar 26, 2020
Nutricionistka Aljo Dimic iz Holistic centra v Ljubljani nam je pojasnila, kako zelo pomembna je naša prebava za naše zdravje in splošno počutje. Od nje je med drugim odvisno delovanje imunskega sistema, saj ga lahko s pravilno prehrano in dobro presnovo okrepimo in se s tem izognemo boleznim. Petra Mauer Katera živila so najbolj priporočljiva za zdravo prebavo? Nekateri svetujejo limono, kis, živila z več vlakninami, česen, čebulo, celo riž, ananas ... Kaj bi svetovali? Za zdravo prebavo…

S prehladi še ni konec

Kategorija: Zdravo življenje
Februar 23, 2020
Strokovnjaki menijo, da kljub precej višjim temperaturam kot smo jih vajeni v januarju in februarju, zimskih nadlog še ni konec. Temperature se bodo še spustile pod ničlo in tudi s prehladi še ni konec. Le-ti nas pestijo praktično vsako leto in tokrat ni prav nič drugače. Bojda glavna sezona gripe šele prihaja ... Letos so do sedaj večinoma zbolevali otroci v šolah, šolske klopi so bile tako prazne, da so združevali učence več razredov v enega. Tudi kolektivi v podjetjih so oslabljeni, saj…
Feb 22, 2020 355

Izkoristite naravno moč kolagena

Kolagen je najbolj zastopan protein v našem telesu. Najdemo ga v mišicah, kosteh, koži,…
Feb 20, 2020 100

5 modnih trendov, ki nas bodo spremljali tudi to pomlad

Najbolj priljubljeni trendi nas navadno zapustijo tako hitro kakor pridejo. Včasih pa se…
Feb 19, 2020 212

Blagodejni učinki drevesnih smol

Drevesne smole se že tisočletja uporabljajo v tradicionalni ljudski medicini ter pri…
Feb 18, 2020 98

Povečanje prsi

Ženske smo pogosto precej samokritične glede svojega telesa. Stremimo k temu, da smo lepe…
Feb 18, 2020 254

Priprava živil po jin in jang postopku

Helena Golenhofen, svetovalka za feng šuj, nam je pojasnila nekoliko drugečen pristop k…

Kako se bomo na ona-on.com parčkali v letu 2017?

Na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com se je doslej veliko dogajalo, kako se bomo parčkali jeseni?

Leto 2017 je bilo doslej zabavno in polno spoznavanja. Začetek leta so zaznamovali različni spoznavni dogodki za samske. Pričeli smo ga z Največjim Zmenkom na Slepo v S-LOVE-niji, kjer se ni le parčkalo okoli 1.000 samskih, ampak je svojo Bejbo iz neta predstavil tudi raper Nipke.

Na valentinovo smo se spoznavali na hitrih zmenkih in ob super izobraževalnih vsebinah, spomladi zmenkovali s kulturo na obisku gledališča in plesali ne le na plesnih tečajih za samske, ampak tudi na Največjem spoznavnem pikniku 5. Preveri kako smo se imeli na spoznavnih dogodkih za samske.

Za nami dve ona-on poroki, čaka nas še ena
Zasebni stiki prek spleta so vse bolj v porastu, kar dokazuje vse več parov, ki se spoznajo prav na spletu. Vsako leto se od nas poslovi okoli 1.000 parov, ki so se našli na portalu ona-on.com. In vsako leto je več parov, ki se tudi poročijo! Samo letos sta za nami že dve ona-on poroki!

Na že tretji Sanjski ona-on.com poroki 2017, ki se je odvijala maja, sta usodni »da« dahnila zmagovalca natečaja Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com Monika in Borut.
* https://www.youtube.com/watch?v=DE3uc6pIRDo *

Skoraj mesec dni kasneje, junija, sta svojo ljubezen okronala tudi Anja in Rok. Njuno poročno zgodbo si oglej tukaj. A ne le to – kmalu bomo s Tanjo in Danijelom začeli načrtovati že četrto Sanjsko ona-on.com poroko, ki se bo odvila maja naslednje leto.

Izkoristi -20% na vse članarine ali brezplačno preizkusi!
Takšne zgodbe vedno zelo radi slišimo, še raje pa sploh pomagamo samskim, da čim prej najdejo pravega partnerja ali partnerko zase. Zato smo zate pripravili popust na vse članarine – izkoristi 20 % popusta zdaj!
Še nisi na ona-on.com? Potem pa BREZPLAČNO PREIZKUSI tukaj.

Kje lahko jeseni – poleg ona-on.com - še najdeš ljubezen?
Na televiziji! In še Rado Mulej ti »zrihta« simpatijo za zmenek! Na TV3 se že od ponedeljka od petka ob 20h predvaja zabavna oddaja Zmenki, kjer se trije osvajalci borijo za srce tarče.
In čeprav na koncu le eden dobi zmenek s tarčo, pa lahko prav vsi najdejo ljubezen! Portal ona-on.com namreč vsem tekmovalcem daje 100 % jamstvo na uspeh pri iskanju partnerja. Prijavi se v oddajo, se predstavi in povej kaj iščeš – morda prav kmalu sparčkamo še tebe. Prijavi se tukaj.