Zadnji članki: Zdravje in lepota

Voda čista kot kristal

Kategorija: Zdravo življenje
April 08, 2020
Čeprav prevladuje splošno mnenje, da teče na naših pipah čista voda, analize vod kažejo, da temu ni tako. Vsa pitna voda vsebuje klor, rakotvorne spojine, pesticide, težke kovine idr. Voda je namreč univerzalno topilo, ki na svoji naravni poti kroženja bolj ali manj raztaplja večino snovi s katerimi pride v stik. Tako se pri prehodu skozi zemeljske plasti onesnaži z različnimi pogosto zdravju škodljivimi snovmi, pesticidi, težkimi kovinami, bakterijami in drugimi mikroorganizmi. Zaradi…

Izboljšajmo spalne navade in okrepimo imunski sistem

Kategorija: Zdravo življenje
April 07, 2020
Splošne razmere, ki so sočasno z epidemijo korona virusa večini izmed nas povsem spremenile ustaljen življenjski ritem, lahko marsikdo izmed nas vsaj v določeni meri izkoristi tudi sebi in svojemu zdravju v prid. Kakovost in količina spanca je namreč tisto, od česar je v veliki meri odvisna sposobnost našega imunskega sistema, da se brani pred različnimi virusi in drugimi obolenji. Ker pa je med nami ogromno takih, ki te dni ostajamo doma in delamo na daljavo, je spremenjen urnik morda tudi…

Nova številka revije Bogastvo zdravja že na voljo našim bralcem

Kategorija: Zdrave novice
April 07, 2020
S klikom na spodnji video si lahko aktualno številko Bogastvo zdravja ogledate kar od doma.

Svetovni dan zdravja posvečen zdravstvenim delavcem

Kategorija: Zdrave novice
April 07, 2020
Danes, 7. aprila, obeležujemo svetovni dan našega največjega bogastva – zdravja. Letos so aktivnosti v okviru tega dne osredotočene na podporo medicinskim sestram, zdravstvenim tehnikom in babicam. Precej smiselno, saj imajo še posebej v času korona virusa, vsi našteti ključno vlogo pri ohranjanju zdravja in se te dni izjemno trudijo, da bi se čim bolje soočili z posebnimi izzivi. Poleg tega pa je Svetovna zdravstvena organizacija v počastitev 200-letnice rojstva Florence Nghtingale –…

Kako do čvrste in negovane kože telesa v samo 4 korakih?

Kategorija: Lepota
April 07, 2020
Čeprav je koža naš največji organ, je ravno koža tista, ki ji številni ne namenijo dovolj pozornosti. Po navadi najprej pomislimo na kožo obraza, pričesko, urejene nohte in šele na to na kožo telesa, ki jo velikokrat raje skrijemo pod oblačili. Na žalost je, tako kot obraz, tudi naše telo podvrženo številnim agresivnim vplivom iz okolja in prostim radikalom, vključno z izpostavljenostjo soncu, hormonskim spremembam, nihanjem teže pa tudi trenjem oblačil. To lahko privede do izgube čvrstosti na…
Apr 05, 2020 40

Posvetite se izbiri pravih odločitev

Kot bi mignil, je v deželo prišla pomlad in že smo se znašli v mesecu aprilu, ki nas…
Apr 05, 2020 96

Hrana, ki pomirja

Obdobje, v katerem se posvečamo boju proti tveganju okužbe z virusom COVID-19, je stresno…
Apr 04, 2020 1967

Kristali - zdravilna moč iz globin zemlje

Moč kristalov so poznali in uporabljali že v starem Egiptu in antični Grčiji. Dandanes pa…
Apr 02, 2020 220

Posvet z zdravnikom odslej tudi na daljavo

V primeru zdravstvenih težav, dvomov in skrbi odgovore na svoja vprašanja lahko po novem…
Apr 01, 2020 53

Svetovni dan zavedanja o avtizmu

Ste vedeli, da je 18. decembra 2007 Generalna skupščina sprejela resolucijo, ki današnji…

1 Million Lucky in Lady Million Lucky – novi dišavi Paco Rabanne

(Tradicionalno) je sreča prepuščena naključju. Kaj pa sreča kot občutek? Tisti evforični občutek, ki te osvobaja od znotraj? Neopisljiv občutek, da je svet na tvoji strani? Z Million Lucky imaš Lucky Touch. Tvoja usoda je v tvojih rokah, zato izkoristi trenutek. Življenje je igra. Čas je, da postaneš njen LUCKY zmagovalec.

Lucky Dišavi
1 Million Lucky. Vznemirljiv občutek, ki preplavi vse tvoje čute. Ugrizne te s svežo zeleno slivo. Očara te z možatimi lesnimi notami. Pretrese tvoje želje z bujnimi lešniki. Vse hkrati. En vdih in svet je tvoj.

Lady Million Lucky. Vrtnična revolucija, ki zruši tvoje meje in naredi prostor za občutke. Izbruh maline te draži. Seksapilna sandalovina potisne meje.

Lucky steklenička
Ko imaš vse, želiš še več. ko imaš zlato, želiš še platino.
Z Million Lucky je zlato zamenjala najbolj redka kovina: platina. Čista, gosta in izredna. Oda Pacu Rabannu, metalurgu, ki je utelesil Million fantazijo. Nobena vizija ni bila preveč nora, nobena kovina preveč dragocena. Zanimivo dejstvo: enkrat je uporabil 9 kilogramov zlata in 300 karatov diamantov, da je za Francoise Hardy ustvaril obleko, v kateri je potem komaj hodila.

Million zgodba
2008. V sržu finančne krize je Paco Rabbane predstavil svojo zlato palico – 1 Million. Stekleničko, ki je naredila prevrat, je ustvaril oblikovalec Noé Duchaufour-Lawrance. Dišava predstavlja čutnost in moč moškega, ki živi po svojih pravilih.
2010. Fant spozna dekle. Drznemu junaku se pridruži zapeljiva in samozavestna Lady Million.
2016. Družino dopolni Million Privé. Dve intenzivni orientalski dišavi sprožita neustavljiv vročinski val za čute.
2017. Nova doba v komunikaciji Million dišav. Vstopita Jordan Barret in Sophia Ahrens, ikoni nove generacije.
2008-2018. Deset let. Izdelanih je bilo 60 milijonov zlatih palic. Paco Rabbane v čast deseti obletnici Million predstavi 1 Million Lucky in Lady Million Lucky, ki bosta redefinirali srečo, kot jo poznaš. Drzni dišavi ti dajeta moč, da prevzameš nadzor nad svojo srečo in svojo usodo. Imaš samo eno življenje, zato ga uživaj kot najsrečnejša oseba na svetu!

Promocijsko sporočilo