Energije, ki nas romantično povezujejo

Prebujati se začne narava, prvi zvončki pokukajo iz zmrznjene zemlje in drevje se prav počasi začne pripravljati na brstenje. Kamor se ozremo so srčki in trgovci nas prijazno opominjajo, da je čas, da svoji simpatiji izpovemo ali potrdimo svojo naklonjenost.

Maya Peron

Nekaterim je ljubezen smisel življenja, drugim "nepotrebna motnja.", a v resnici si je želimo prav vsi. Ima v nešteto obrazov, izraža se na nebro načinov, a prisotna je v vsakem in povsod, pa čeprav je včasih zaradi različnih vzrokov, zakopana nekje globoko na varnem.

Ker je februarja mesec zaljubljencev in Sv.Valentin rožlja s svojimi ključi, bo danes na piedestalu romantična ljubezen.

Večino nas si želi občutiti metuljčke v trebuhu in tisto prijetne vznemirjenje, ki spremlja začetke vsake romantične ljubezni. Dokler smo samski se sprašujemo, kje bomo sploh spoznale svojega princa, ki ga je vredno zapeljati in moški, kje bodo našli princeso, ki jo bodo želeli osvojiti. Ko se zgodi, se običajno zdi, da je Amorjeva puščica priletela kot strela iz jasnega, vendar to ni čisto res. Prav vse stvari, vsi procesi in odnosi, ki se nam dogajajo, so povezani z našo energijo in njeno frekvenco, zato sta v tej fazi lahko zelo v pomoč Vilinska simbola za ljubezen (Amar Nat) in privlačnost (Aurum Bei), ki jima lahko dodaste še simbol novega začetka (Ilur Danai).

Ko se nam "ljubezen" zgodi prvič, imamo občutek, da je to zdaj "tisto", kar bo trajalo celo življenje. Resnica je nekoliko drugačna in ko prva zaljubljenost mine, se delo, ki pripelje do prave ljubezni, šele začenja. Včasih je tako težko, da bi partnerja najraje poslali v tri krasne in vse skupaj pustili za seboj, a prav to, da tega ne storimo je dokaz, da nam je mar in osnova, na kateri prava ljubezen lahko raste in se poglablja. Potrebno je veliko volje in energije, da se zgradi trden odnos in Vilinski simboli so pri tem odlična energijska podpora. V partnerskem odnosu je potrebno veliko razumevanja (Vilinski simbol Mer Inlan), ogromno prave komunikacije, kjer drug drugega zares slišimo (simbol Ke Lin). Upati si moramo biti ranljivi, saj je to v ljubezni ena večjih vrednot, ki ima resnično vrednost in pozdravi še tako velike rane, za kar pa potrebujemo pogum (simbol Klas Nair), zaupanje (Elam LinI in veliko nežnosti do partnerja in sebe (Vilinski simbol Lig Ulai). Brez potrpežljivosti (Astrab An) ne bo zdržal noben odnos, prijaznost (Ilor Bar) pa bo vnesla mir in harmonijo (Vilinski simbol Shani Taer). Odnosi zahtevajo veliko mero odgovornosti (Hag Razal), pa tudi odpuščanja (Ulur Barol) in prilagodljivosti (Del Kaire). Vse našteto nam da občutek varnosti, pripadnosti, sprejetosti, slišanosti in lastne vrednosti - da pa odnos s partnerjem ne bi bil zgolj neke vrste pogodba, potrebujemo tudi romantiko (Kaleina), čutnost (Peler Nim), lahkotnost (Tair Lahiri), privlačnost (Aurum Bei) in seveda ljubezen (Amar Nat).

Naj vam drobne pozornosti s katerimi partnerju izkazujete svojo pripadnost in ljubezen, ne predstavlja žrtvovanja in obveznosti, ampak ampak se zavedajte, da je to pravzaprav najvecje darilo.

Pozabite na strah in naj vam ne bo izpod časti narediti prvega koraka. Ljubezen ima svoja pravila. ❤️

Vse simbole najdete v brezplačnem slovarju na www.vilinskisimboli.si

OSTALI ČLANKI IZ TEME ALTERNATIVA

11.05.2020

Kristaloterapija

Tanja P. Sekirnik, kristaloterapevtka in ustanoviteljica portala Moje Prebujenje vsakemu…
30.04.2020

Posvetite se izbiri pravih odločitev

Kot bi mignil, je v deželo prišla pomlad in že smo se znašli v mesecu aprilu, ki nas…
04.04.2020

Kristali - zdravilna moč iz globin zemlje

Moč kristalov so poznali in uporabljali že v starem Egiptu in antični Grčiji. Dandanes pa…
29.03.2020

Brez zdravil nad seneni nahod

V Centru zdravljenja alergij in tradicionalne kitajske medicine imamo rešitev za težave,…
29.03.2020

Terapevtska hipnoza

VSE JE V GLAVI, slišimo od uspešnih ljudi. Pri sebi pa neuspešno iščemo ključ do sreče in…