Brez zdravil nad seneni nahod

V Centru zdravljenja alergij in tradicionalne kitajske medicine imamo rešitev za težave, ki jih povzroča seneni nahod. Z lasersko akupunkturo uspešno zdravimo vse vrste alergij in dosegamo zelo dobre rezultate pri odpravljanju težav oz. zdravljenju.Smo edini v Sloveniji s to metodo, ter štirinajst letno prakso.

Pri terapiji za zdravljenje alergij, s pomočjo laserja vzpodbujamo akupunkturne točke na ušesih in glavi. Metoda je povsem neboleča, saj za stimulacijo akupunkturnih točk uporabljamo laser in klasično zabadanje igel ni več potrebno.

Med terapijo je pacient v stiku z alergeni preko njihovega elektromagnetnega valovanja, hkrati pa z laserjem določene frekvence v posebnem zaporedju stimuliramo akupunkturne točke na ušesih. S tem dosežemo, da pride do energetske izravnave in s tem do izbrisa biofizikalnih engramov iz spominskih celic imunskega sistema. Imunski sistem zato v prihodnje »problematičnih« snovi ne prepozna več kot alergene in pri kontaktu z njimi do alergijske reakcije ne pride več.

Terapija je pacientom povsem neškodljiva, nima stranskih učinkov in je popolnoma neboleča. Terapijo lahko uvedemo in izvajamo pri pacientih vseh starosti,nosečnicah in dojenčkih, naš najmlajši pacient je bil star le 5 tednov. Za zdravljenje po metodi nemškega zdravnika niso potrebne nikakršne posebne priprave, poleg tega pa ne vpliva na nobeno drugo terapijo, kot tudi že predpisane medikamentozne terapije ne vplivajo na uspešnost naše metode zdravljenja.Po uvedenih terapijah je pacient brez zdravil in se lahko normalno prehranjuje.

Pozdravimo lahko vse vrste alergij: seneni nahod, astmo, bronhitis,laringitis,alergije na hrano,atopijski dermatitis,urtikarije,kontaktni dermatitis,angioedem,nevrodermatitis,pike žuželk in drugo. Izboljša pa se tudi psihofizično počutje pacientov, spanje, ublažijo se razne avtoimune in kronične bolezni. Saj vemo,da so nezdravljene alergije tudi osnova za razvoj najrazličnejših avtoimunih bolezni.
Več o našem delovanju in oblikah pomoči, ki vam jih nudimo, lahko preberete na spletni strani: www.aku-alergije.si

Promocijsko besedilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ALTERNATIVA

07.09.2020

Homeopatska zdravila za klimakterij in menopavzo

Menopavza je čas, ko v življenju ženske prenehata ciklična dejavnost jajčnikov in…
16.06.2020

Za vsako bolezen rož'ca raste

Darjan Lapanje Izvorno slovensko ime za mesec junij (rožnik) je že samo po sebi dovolj…
11.05.2020

Kristaloterapija

Tanja P. Sekirnik, kristaloterapevtka in ustanoviteljica portala Moje Prebujenje vsakemu…
30.04.2020

Posvetite se izbiri pravih odločitev

Kot bi mignil, je v deželo prišla pomlad in že smo se znašli v mesecu aprilu, ki nas…
04.04.2020

Kristali - zdravilna moč iz globin zemlje

Moč kristalov so poznali in uporabljali že v starem Egiptu in antični Grčiji. Dandanes pa…