Nasveti za valentinova darila ZANJO in ZANJ

Razveselite svojo drugo polovico z Dedolesovim darilom za valentinovo. Dedolesovi nasveti za valentinova darila za vašo drugo polovico!
Vsako leto 14. februarja izpovemo ljubezen. Partnerjem in prijateljem izkazujemo naklonjenost z darili iz srca. Naši najdražji in ljubljeni bodo uživali v letošnjih dodatkih z motivom srčkov iz Dedolesa. Tukaj je nekaj preizkušenih nasvetov, ki bodo vašim najdražjim zagotovo polepšali dan.


Tudi nogavice so lahko romantične
Ljubezen živi v vsakem izmed nas in valentinovo je pravi čas, da jo izrazimo še bolj. Zahvaljujoč nogavicam Dedoles z motivom srčka lahko ljubezen širite kadarkoli in kjerkoli. Ta par je ustvarjen za zaljubljence, ki želijo širiti ljubezen na vse okrog sebe. Romantiki lahko izberejo celo klasične nogavice ali Dedolesove skrite nizke nogavice. Partnerja lahko tudi presenetite s škatlo, polno ljubezni, ki ne bo razveselila le z lepo embalažo, temveč tudi s tem, kar je notri. V njej boste našli dva para nogavic s srčki v rdeči in modri, saj Dedolesovim nogavicam ni para. Gospodje lahko ženske svojega življenja presenetijo tudi z lepimi in toplimi nadkolenkami in seksi hlačnimi nogavicami z motivom srčkov ali rdečih vrtnic.


Copati, polni srčkov
Srčke lahko nosite ne samo na nogavicah, ampak tudi na copatih. Ljubezen vas lahko napolni z veseljem in energijo tudi v udobju vašega doma. Dedolesovi copati z motivom srčkov bodo razveselili oba partnerja, tako da lahko stopita skupaj in uživata v skupnih trenutkih, polnih naklonjenosti in dobrega počutja.

272203581 912578726067402 5274519586809854954 n


Ujemajoče se spodnje perilo za popoln videz para
Če vas skrbi, s kakšnim ustvarjalnim darilom presenetiti najdražjo osebo, s spodnjim perilom z motivom srčkov preprosto ne morete zgrešiti. Imamo nekaj za moške in ženske. Moški lahko izbirajo med moškimi boksaricami ali širokimi boksaricami. Po drugi strani si lahko ženske zahvaljujoč elegantnim hlačkam "nadenejo srčke" ali pa tako kot moški uživajo v udobnihširokih boksaricah. Mehkejša polovica para jih lahko nosi med spanjem ali kot običajna udobna oblačila za počitek. Za tiste dame, ki jim je na prvem mestu udobje, je tu Dedolesovmodrček z motivom srčkov. Bodita igriv par, ko se zabavata ali preživljata prijetne trenutke skupaj na kavču.

271331007 4726254677411488 1115231860408894810 n


Popoln par celo v postelji
Partnerja nista usklajena le, ko nosita spodnje perilo z enakim dizajnom. V Dedolesu so za vse ljubitelje udobja ustvarili tudi zabavne pižame iz organskega bombaža. Isti motiv lahko nosijo tako dame kot gospodje. Izvirni modeli bodo prinesli sladke sanje, prijeten material in popolno udobje občutljivi koži.


Več izdelkov Dedoles za valentinovo najdete na http://www.dedoles.si

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

16.12.2021

Naš največji organ

Tokrat glavno vlogo v reviji namenjamo koži - našemu največjemu organu in čutilu obenem.…
06.10.2021

Mayarula predstavlja naravno pomlajevalno kozmetiko

Za edinstveno naravno kozmetiko Mayarula stoji Darja, po izobrazbi magistra farmacije.…
sun care 1
19.06.2021

Dobro zaščiteni in zadovoljni v poletje!

Radi imamo sončne poletne dni in privlačno zagorelo polt. Vendar pot do lepo porjavele…
17.05.2021

Temne, svetle, votle... Dlake!

Ena od stvari, ki je ljudem skupna, so zagotovo dlake. Včasih jih je preveč, včasih…
16.03.2021

Arina spomladansko-poletna kolekcija 2021: popolna kombinacija modnega šika in udobja

Če gre zaupati napovedovalcem modnih trendov, bosta letošnja pomlad in poletje v znamenju…