Kakšna oblačila izbrati, če ste močnejše postave?

S pravilno izbiro oblačil se boste počutili lepši, bolj zapeljivi in boste svoje zadovoljstvo izžarevali tudi navzven. Zato oblačila izbirajte previdno, za nakup si vzemite dovolj časa. Pomembno je, da spoznate najlepše dele vašega telesa in le-te tudi izpostavite. Poklonite se svoji polni postavi in pokažite vse svoje čare!

Pravilna velikost oblačil

Nikdar ne oblecite oblačil, ki so vam premajhna ali prevelika. V obeh variantah izbranih oblačil se boste počutili nelagodno, izgledali boste še bolj močne, kot v resnici ste. Izberite oblačila ustrezne velikosti, ki so vedno varna izbira in če bodo le-ta krojena ustrezno vaši postavi, boste v njih zagotovo izgledali bolj vitko.

Izberite prave barve

Ženske z oblinami se pogosto oblačijo v črno barvo, saj menijo, da so v njej videti vitkejše. Res je, da temnejše barve nudijo postavi vitko podobo, a zaradi tega ni nujno, da se zaradi tega oblačite le v temne barve. Pri izboru barv upoštevajte poznavanje barv, ki ustrezajo tenu vaše kože. Izogibajte se močno izstopajočim živim barvam, kakor tudi vsem pastelnim odtenkom. Le-te raje uporabite v obliki modnih dodatkov. Uporabite lahko dve ali več barv, le-te naj bodo barvno harmonično usklajene.

Izbira spodnjega perila

Veliko žensk ne zna pravilno izbrati nekaterih kosov spodnjega perila, ki so pomemben detajl in odlična podlaga izbranim oblačilom. Zato posebno pozornost namenite izboru nedrčka, ki je pomembna podlaga za dame, ki imajo večje prsi. V široki ponudbi spodnjega perila za močnejše postave lahko danes izbirate tudi med modeli z nevidnimi šivi, ki bodo skorajda neopazni pod vašimi oblačili.

Hitri nasveti, da boste lepi in urejeni tudi brez popolne postave

Izberite V izrez, ki optično poudari in podaljša vrat ter zgornji del telesa. Oblačila z visokim pasom nad popkom se priporočajo vsem tistim, ki želite skriti prevelik trebuh. Tudi primerno telirana oblačila so dobrodošla, saj poudarijo ženstven izgled. Asimetrični kroji oblačil z V-izrezom bodo naredili čudeže na vaši postavi.

Primerne dolžine oblek in kril so do kolen, kjer bodo v kombinaciji z nekoliko visokimi petami vaše noge videti vitke in daljše. Če imate širša stopala, priporočamo čevlje znamke ara, ki ponuja izbiro širine kopita - izbirate lahko med širinami G, H in K. Hlače naj ne bodo ozko oprijete, izberite raje ravne in nekoliko širše hlačnice. Vzorci oblačil naj bodo umirjeni in barvno usklajeni v sorodnih barvnih kombinacijah. Skrbno izberite tudi modne dodatke, ki bodo dali poseben pečat vašemu popolnemu videzu.

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

17.05.2021

Temne, svetle, votle... Dlake!

Ena od stvari, ki je ljudem skupna, so zagotovo dlake. Včasih jih je preveč, včasih…
16.03.2021

Arina spomladansko-poletna kolekcija 2021: popolna kombinacija modnega šika in udobja

Če gre zaupati napovedovalcem modnih trendov, bosta letošnja pomlad in poletje v znamenju…
28.02.2021

Mestni šik v udobnih čevljih!

V teh dneh, ko je izza oblakov končno pokukalo sonce, že nestrpno pričakujemo, da v…
24.01.2021

5 trikov, kako preživeti dlje časa v čevljih z visoko peto

Ljubimo visoke pete! Noge so videti daljše in zapeljive, vse modne kombinacije bolj…
23.01.2021

Skrivnost pravilne nege las

Lepi lasje so zdravi lasje. Poskrbimo, da bo naša pričeska ne le čudovita navzven, ampak…