5 nasvetov za pakiranje za krajša potovanja in izlete

Pred nami je nekaj prostih dni, med katerimi bo marsikoga od na pot zanesla na krajše potovanje ali izlet. Nekaterim željo po potovanjih ubijejo predpriprave, češ da morajo za tridnevni izlet s seboj vzeti ravno toliko reči kot za dvotedenske počitnice. Kljub vsemu si lahko pakiranje za tovrstne priložnosti precej olajšate s pametno predpripravo, četudi se uvrščate med tiste, ki svojega stila ne prepuščate naključju niti ob prostem času. Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, kako se lotiti pakiranja za vaš prihajajoči kratki izlet.

Bodite pozorni na vreme

Pred pakiranjem se pozanimajte o vremenu na lokaciji, ki jo imate namen obiskati. Glede na ta podatek naj se nato prilagaja tudi pakiranje vseh oblačil in kozmetike, ki jo mate namen vzeti s seboj. Nenazadnje je od tega podatka odvisno tudi, ali se mora v vaši potovalki najti mesto tudi za dežnik ali ne, bodo dovolj le športni copati ali morebiti potrebujete tudi visoke gležnjarje.

Velikost potovalke

Ko boste izbirali potovalko, vzemite lahko in manjšo različico le-te. Ta naj ima veliko predalov, da si boste lahko v njej res vse pametno spakirali in z veliko reda. Predvsem pa vas bo majhnost potovalke omejila in s seboj ne boste brezglavo nosili tistega, česar skoraj zagotovo ne boste potrebovali in bi se tam znašlo le "za vsak slučaj".

Najnujnejše potrebščine

brez katerih na potovanju res ne gre. Sem uvrščamo osebne dokumente, denarnico, morebitne prigrizke, telefon in polnilec ter druge reči, ki bi vam utegnile olajšati potovanje (potovalno blazino in masko za spanje), ga naredile bolj zabavnega (pomislite, da vas na vsakem koraku spremlja vaša najljubša glasba iz Bluetooth slušalk Huawei) ali ga naredile bolj udobnega. Tukaj naj se vam pogled ustavi na vaših najljubših sončnih očalih, pokrivalu, dežniku in udobni obutvi, v ponudbi katere prednjači znamka ara.

Oblačila

Oblačila zavzamejo največ prostora in prav ta je potrebno pakirati premišljeno. Osredotičite se na dve ali tri kombinacije z vašim najljubšim jeansom, jih začinite z nakitom, ki zavzame res malo prostora in naredi piko na i vsakemu stilu, preko oblačil pa nosite jakno ali plašč z veliko dodatnih žepov, v katere lahko pospravite mobilnik, denar, razne vstopnice in robčke. Namesto klasične torbe s seboj nosite veliko bolj praktično torbico okoli pasu, v kateri boste imeli dokumente in druge bistvene reči, ki jih potrebujete na vsakodnevnem nivoju, pri roki in na varnem.

Potovalna pakiranja kozmetičnih izdelkov

Nepogrešljiv element vsake potovalke je tudi kozmetična torbica, v kateri mesto zagotovo najdejo zobna ščetka in pasta, šampon in balzam, nekaj osnovnih ličil in izdelki za nego kože. Svetujemo vam, da s seboj vzamete potovalne velikosti kozmetičnih izdelkov. Izberite šampon 2v1, ki ga lahko uporabite tudi kot gel za tuširanje, pri negovalnih izdelkih za kožo obraza pa vam svetujemo negovalni potovalni set IDUN Minerals, ki vsebuje čistilni losjon, serum za obraz in dnevno kremo za obraz. Pakiranje kozmetike bo precej lažje, če si boste nohte že pred odhodom oblekle v zares obstojen lak za nohte v univerzalni rdeči barvi IDUN Minerals. V torbico nato pospravite le šminko v ujemajočem se odtenku iste znamke in vaš obraz bo ob takšni negi in pljusku osvežujoče rdeče barve tudi na potovanju v brezhibnem stanju. Svetujemo vam tudi, da v takšnih primerih kakšno ličilo pričnete obravnavati večnamensko. Bronzer kot senčilo? Odlična ideja!

 

 

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

28.05.2020

Revolucionarne metode za samozavestnejšo pomlad in poletje

Pripravite se za poletje in preverite, kaj vam ponujajo najsodobnejše tehnologije v…
27.05.2020

Poslovite se od mehkih in slabih nohtov

Smo ekološko podjetje iz vseh vidikov! Naši izdelki vsebujejo le skrbno izbrane…
18.05.2020

Absolutna Novost! Konec s CELULITOM!

Dobrodošli med najboljšimi! Katero je skrivno orožje v boju proti zmanjšanju vidnosti…
06.05.2020

Odstranjevanje znamenj, bradavic ali pecljatih izrastkov

Koža je največji človeški organ, na katerem se lahko v času življenja pojavijo številne…
20.04.2020

Spomladanska priporočila: 6 živil, za katere bo vam vaša koža hvaležna

Ko gre za zdravje kože, velja stari rek: si to, kar ješ. Prihaja pravi čas za pomladno…