Ste se že sprehodili po mestu in preverili, kaj boste nosili letošnjo pomlad?

Prišla je nova kolekcija ara - še lepša in še bolj udobna! Pokukajte v trgovine ara in preverite, kaj nam prinaša nova kolekcija.

Nova pomladno - poletna kolekcija je namenjena ženskam, ki stavijo na kakovost materialov in izdelave. Je popolni modni spremljevalec sproščenih, lahkotnih in veselih, v sonce odetih prihajajočih mesecev. Tako boste v bogati kolekciji ara za pomlad in poletje našli kakovostno obutev v svežih, poletnih barvah in z obilico decentnih detajlov, ki so namenjeni za vsako priložnost, naj bo to poslovno srečanje, večerni izlet, uživanje na prostem ali vsakodnevni sprehod po mestu. Čeprav ara ljubi sodobne modele, ostaja zvesta udobju ter nam tudi to sezono ponuja tehnologije, ki zagotavljajo najvišjo raven udobja za vaša stopala: ara HighSoft, ara flex2go, ara ReBalance, ara FUSION4.

Za ljubitelje športnega ali casual sloga so tu sodobno oblikovani športni copati, zaradi katerih bodo tudi najpreprostejše modne kombinacije videti odlično, ljubitelji klasike pa bodo lahko uživali v preprostejših barvah in modelih. Najbolj priljubljeni v tej sezoni pa bodo zagotovo čevlji na petko, ki tokrat poleg klasičnih prihajajo v kovinskih barvah ter barvite mokasinke, balerinke in fantastični sandali, katerih modni detajli so kovinski trakovi.

Nova ženska kolekcija Ara je namenjena ženskam, ki se zavedajo modnih trendov, v starosti med 30 in 60 let. V Sloveniji lahko izbirate med več kot 150 modeli obutve in skoraj 70 modeli torbic.

Prtomocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

26.06.2020

Odstranjevanje znamenj, bradavic ali pecljatih izrastkov

Koža je največji človeški organ, na katerem se lahko v času življenja pojavijo številne…
25.06.2020

Stran z gubami

Hočemo ali nočemo - čas neusmiljeno teče in staranju se ne more nihče izogniti. Vsako…
03.06.2020

Prednosti naravne kozmetike

Naravna kozmetika je alternativa klasičnim kozmetičnim izdelkom, v katerih običajno…
28.05.2020

Revolucionarne metode za samozavestnejšo pomlad in poletje

Pripravite se za poletje in preverite, kaj vam ponujajo najsodobnejše tehnologije v…
27.05.2020

Poslovite se od mehkih in slabih nohtov

Smo ekološko podjetje iz vseh vidikov! Naši izdelki vsebujejo le skrbno izbrane…