Blefaroplastika - za zdrav, mladosten in spočit videz

Že bonton nas uči, da moramo ob komuniciranju z osebami, le-te gledati v oči. Očesni kontakt je izjemno pomemben pri vzpostavljanju trdnih, zaupanja vrednih vezi, je znak spoštovanja in kulture pogovora v našem prostoru. Kdor se tega zaveda, mu ni vseeno, kako je videti predel njegovih oči.

Leta neusmiljeno tečejo in zob časa naje tudi obraz, največkrat pa se posledice starosti kažejo na predelu okoli naših oči. Nihče si ne želi videza utrujenih oči, saj se zdi, da potem iz njih seva pust, nekoliko žalosten pogled. Še posebej je moteče, če se k temu stanju pridruži še težava s presežkom kože na vekah in pa izbočene maščobne blazinice okoli oči.

Se sprašujete, kako lahko izboljšate stanje, si povrnete samozavest, zdrav, odprt in sijoč pogled, lep in spočit videz? Ena izmed možnosti je blefaroplastika – estetski poseg, s pomočjo katerega estetski kirurgi odstranijo odvečno kožo z vek, prerazporedijo in zmanjšajo maščobne blazinice okoli oči ter pogosto tudi učvrstijo ohlapno spodnjo veko. S tem dosežejo naraven, privlačen videz, odstranijo estetsko pomanjkljivost ter sledi utrujenosti.

Razlog, zakaj se nekdo odloči za blefaroplastiko, je pogosto kombinacija izboljšanja estetike in funkcionalnosti. Če razmišljate o posegu, se lahko s plastičnim kirurgom Milošem Miloševićem, dr. med. pogovorite v Slovenj Gradcu ali v Ljubljani. Pojasnil vam bo postopek, kako se pomladite in preženete posledice stresa, neprespanosti, se znebite povešenih vek, ki povzročajo občutek težkih oči ali celo zmanjšujejo vaše vidno polje. Poseg je relativno kratek, opravi se ga v lokalni anesteziji, že isti dan pa gre lahko pacient v domačo oskrbo. Čas okrevanja je približno teden dni.

Na pregled se lahko naročite po telefonu 041 339 000, po elektronski pošti This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali preko spletnega obrazca.

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

28.02.2021

Mestni šik v udobnih čevljih!

V teh dneh, ko je izza oblakov končno pokukalo sonce, že nestrpno pričakujemo, da v…
24.01.2021

5 trikov, kako preživeti dlje časa v čevljih z visoko peto

Ljubimo visoke pete! Noge so videti daljše in zapeljive, vse modne kombinacije bolj…
23.01.2021

Skrivnost pravilne nege las

Lepi lasje so zdravi lasje. Poskrbimo, da bo naša pričeska ne le čudovita navzven, ampak…
22.01.2021

Kakšna oblačila izbrati, če ste močnejše postave?

S pravilno izbiro oblačil se boste počutili lepši, bolj zapeljivi in boste svoje…
21.01.2021

Ali veste katere so to navade zdravih in srečnih ljudi?

Ni skrivnost, da je čas, v katerem živimo, zelo zahteven. Hkrati moramo imeti uspešno…