Revolucionarne metode za samozavestnejšo pomlad in poletje

Pripravite se za poletje in preverite, kaj vam ponujajo najsodobnejše tehnologije v salonu Alfaestetica iz Domžal.

Venus Legacy

Napredna 4D TM tehnologija za superiorni anti-ageing in preoblikovanje telesa! Klinično dokazano, s FDA certifikatom, povsem neinvazivno. Venus LegacyTM je revolucionarna inovacija medicinske kozmetologije, ki v obliki napredne 4D TM tehnologije združuje delovanje 4 različnih tehnologij. Gre za kombinacijo:

· multipolarne radiofrekvencE (RF), ki zagotavlja neboleče, homogeno in globinsko segrevanje kožnega tkiva, s čimer poveča sintezo kolagena, spodbudi limfno drenažo, učinkuje lipolitično ...

· pulzirajočih elektromagnetnih polj (PEMF) z dokazanimi regenerativnimi učinki, ki se že več desetletij uporabljajo v tradicionalni medicini. Rezultat je spodbujanje stimulacije kolagena, intenziviranje delitve fibroblastov, spodbujanje naovaskularizacije ...

· vari-pulsetm (VP) tehnologije prilagodljivega vakuma, ki pospešijo cirkulacijo in spodbudijo limfno drenažo ter

· real-time thermal feedback tehnologije termometra, integriranega v aplikatorje in grafikona za natančno spremljanje temperature kožnega tkiva, ki terapevtu omogoča zagotavljanje ustrezne temperature tkiva, optimalne za doseganje najboljših možnih rezultatov.
Do konca meseca aprila 2020 vam nudimo 15 % popust!

UltraShape TM Contour I ver3
EDINI V SLOVENIJI: UltraShape TM Contour I ver3 je revolucionarna neinvazivna metoda za oblikovanje telesa in trajno odstranjevanje maščobnih oblog. Storitev je namenjena moškim in ženskam z normalno do prekomerno telesno težo, odstranjuje pa predvsem maščobne obloge na trebuhu, stegnih in pasu. Postopek se izvaja pri strokovno usposobljenem medicinskem kadru in traja približno eno uro, klinični preizkusi pa dokazujejo, da trije tretmaji zmanjšajo obseg telesa do 8 cm.
Sistem UltraShapeTM Contour I ver3 predstavlja dokazan terapevtsko fokusiran ultrazvok, ki je že desetletja varno in učinkovito rabljen v medicinskih postopkih in ima vgrajeno patentirano ultrazvočno tehnologijo, pri kateri se energija osredotoči na točno določeno globino podkožnega maščevja-raztrga ovojnicomaščobnih celic na treh globinah (8 mm,12 mm,20 mm). Zasnovana je tako, da uniči maščobno tkivo, okoliško tkivo (koža, žilice, živci in vezivno tkivo) pa ostane nepoškodovano. Akustični ultrazvočni valovi se skoncentrirajo v določeni točki in ustvarijo selektiven mehanski učinek. Mehanski (in ne termalni) efekt se ustvari zaradi optimiziranih akustičnih parametrov in pulzne oblike valov. V januarju 2014 je aparat pridobil FDA CLASS certifikat kot najbolj učinkovita tehnologija za trajno odstranjevanje maščobnih celic. Pulzi fokusirane ultrazvočne energije pretrgajo membrano maščobnih celic, njihova vsebina pa se razlije v limfni sistem, od koder ga telo varno odstrani s pomočjo metabolizma. Uničene celice izginejo za vedno.

spletna stran: www.alfaestetica.si,

elektronski naslov:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ,

tel.: 041606477

Krumperška ul. 11

Promocijsko besedilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

28.02.2021

Mestni šik v udobnih čevljih!

V teh dneh, ko je izza oblakov končno pokukalo sonce, že nestrpno pričakujemo, da v…
24.01.2021

5 trikov, kako preživeti dlje časa v čevljih z visoko peto

Ljubimo visoke pete! Noge so videti daljše in zapeljive, vse modne kombinacije bolj…
23.01.2021

Skrivnost pravilne nege las

Lepi lasje so zdravi lasje. Poskrbimo, da bo naša pričeska ne le čudovita navzven, ampak…
22.01.2021

Kakšna oblačila izbrati, če ste močnejše postave?

S pravilno izbiro oblačil se boste počutili lepši, bolj zapeljivi in boste svoje…
21.01.2021

Ali veste katere so to navade zdravih in srečnih ljudi?

Ni skrivnost, da je čas, v katerem živimo, zelo zahteven. Hkrati moramo imeti uspešno…