Mayarula predstavlja naravno pomlajevalno kozmetiko

Za edinstveno naravno kozmetiko Mayarula stoji Darja, po izobrazbi magistra farmacije. Kozmetično linijo je ustvarila, ker je želela povezati nego z naravo, da rastline, ki so v kozmetiki v obliki izvlečkov, pobožajo našo kožo. Ko se povežemo z naravo, se povežemo tudi sami s seboj in zasijemo. Tako je nastala kolekcija osmih izdelkov za sijočo kožo in mladosten videz obraza.

Mayarula je naravna pomlajevalna kozmetika, namenjena osebam po 30-tem letu starosti, ki nudi celovit tretma za zrelo kožo s skrbno izbranimi sestavinami. Opremljena je s certifikatom Organic in CosmEthically Active in je primerna tudi za vegane.

 

Kako se sploh kaže staranje na naši koži in kako ga lahko omilimo?

 

Z leti postaja koža vse bolj suha zaradi oslabljene barierne funkcije in zmanjšane količine naravnega vlažilnega dejavnika, ki ima sposobnost vezave vode. Ker je tudi epidermalnih lipidov manj, se poveča transepidermalna izguba vode.

Značilne spremembe na starejši koži so posledica postopnega propadanja in upočasnjenega delovanja sestavin v vseh plasteh kože: povrhnjici, usnjici in podkožju. V usnjici (dermisu) so najbolj izrazite spremembe strukturnih elementov pri procesu staranja. Fibroblastov (glavnih celic usnjice) je vedno manj, poleg tega se kolagenska vlakna spremenijo in nepravilno razporedijo. Zaradi manjšega števila vezivnih vlaken usnjica izgubi prožnost in čvrstost. 

Pri ustvarjanju celotne kolekcije je imela ustvarjalka vse navedeno v mislih, zato kozmetika Mayarula vsebuje celo paleto sestavin, ki bi jih pomlajevalna kozmetika morala vsebovati. Darja pa je kolekcijo za obraz to jesen obogatila še s pomlajevalnimi olji za telo.

mayarula nova

Sama pravi, da v svojem življenju potrebujemo več narave - to so lahko tudi eterična olja, kristali ...Celotna kolekcija Mayarula je zasnovana tako, da upočasni proces staranja, koža pa zasije s pomočjo narave.

Svetuje, da se otresemo materialnih konceptov in se spomnimo, da nas poleg službe, kuhanja kosila, sestankov in hitenja v naravi čaka še veliko lepega - gozd, travnik, reka, morje, oblaki, sonce. Vse to je zunaj nas in čaka, da smo eno z naravo ter se še bolj začutimo️. 

Nadaljuje, da se lahko začutimo tudi z maziljenjem. S tem poskrbimo za elastično in nahranjeno kožo in se prek eteričnih olj povežemo z naravo. S cvetlico na vrtu, z lesom mogočnega drevesa na drugem koncu sveta, s koreninami, ki nas spomnijo, da smo del zemlje, ki nam omogoča življenje. 

Eteričnina olja (kombinacijo cvetlic, citrusov, lesa, smol in korenin) je ustvarjalka združila z ekološkimi rastlinskimi olji in nastale so čudovite, žametne, vpojne mešanice rastlinskih esenc, ki imajo močan potencial in vplivajo na naše počutje. 

DR2 0647

Nastalo je pomlajevalno olje za telo v treh vonjih in namenih - Relax, Balance in Joy. Joy bo v naš vsakdan prinesel več veselja in odpravil občutke tesnobe in napetosti. Balance bo zmanjšal zaskrbljenost in prebudil našo notranjo moč. Relax pa bo poskrbel za sproščen in umirjen konec dneva.

Na strani www.mayarula.si lahko poiščete kombinacijo, ki je vam najljubša in bi vam najbolj ustrezala, kakor tudi vse izdelke in paketke za nego obraza.

OSTALI ČLANKI IZ TEME LEPOTA

16.12.2021

Naš največji organ

Tokrat glavno vlogo v reviji namenjamo koži - našemu največjemu organu in čutilu obenem.…
06.10.2021

Mayarula predstavlja naravno pomlajevalno kozmetiko

Za edinstveno naravno kozmetiko Mayarula stoji Darja, po izobrazbi magistra farmacije.…
sun care 1
19.06.2021

Dobro zaščiteni in zadovoljni v poletje!

Radi imamo sončne poletne dni in privlačno zagorelo polt. Vendar pot do lepo porjavele…
17.05.2021

Temne, svetle, votle... Dlake!

Ena od stvari, ki je ljudem skupna, so zagotovo dlake. Včasih jih je preveč, včasih…
16.03.2021

Arina spomladansko-poletna kolekcija 2021: popolna kombinacija modnega šika in udobja

Če gre zaupati napovedovalcem modnih trendov, bosta letošnja pomlad in poletje v znamenju…