K zdravniku specialistu kar s pomočjo video klica

Si predstavljate, da imate nasvet zdravnika specialista o vaši osebni težavi tako rekoč na dlani? Da vam ni treba niti na pregled v zdravstveno ustanovo? Verjetno se strinjamo, da pride dandanes to še kako prav.

Dodatno zdravstveno zavarovanje Zdravje Zavarovalnice Sava, ki vam omogoča enostaven in hiter dostop do zdravstvenih specialističnih ali asistenčnih storitev ter zdravljenja brez čakalnega roka, smo nadgradili z novo storitvijo ePosvet.

Kaj je ePosvet

Gre za storitev, ki vam omogoča, da opravite specialistični pregled, za katerega ste dobili zdravniško napotilo (eNapotnica), pri zdravniku specialistu s pomočjo video klica. ePosvet je možen na področju dermatologije, ortopedije, fizikalne medicine in ORL, pri čemer sami izberete način pregleda - z obiskom zdravnika ali video ePosvet.

Za izvedbo ePosveta boste potrebovali le računalniško napravo s kamero in stabilno internetno povezavo. Po klicu v Kontaktno-asistenčni center Zavarovalnice Sava vas skozi celoten postopek do izvedbe ePosveta vodimo mi.

Enostavno, priročno, varno in prihrani čas

Storitev ePosvet je izredno enostavna in priročna ter zato primerna prav za vsakega, ki razpolaga s primerno napravo. Postopek je usklajen z vašimi željami in potrebami, voden in varen tudi v luči trenutnih razmer oziroma z vidika preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni. Vsekakor prihrani tudi čas, saj ga lahko opravite od koderkoli in se s tem izognete čakanju v vrsti. Če imate sklenjen družinski paket, lahko na podlagi zdravniškega napotila ePosvet koristite vsi družinski člani.

Storitev ePosvet je od oktobra naprej na voljo obstoječim in novim zavarovancem, pri čemer poudarjamo, da dolžina posveta ni omejena. Vse ostale značilnosti dodatnega zdravstvenega zavarovanja Zdravje ostajajo enake, prav tako se ne spreminja cena paketov.

Preberite več in sklenite tukaj.

Veliko zdravja vam želimo!

Zavarovalnica Sava logotip horizontalni barvni RGB1

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

25.11.2020

Preventiva je najboljša naložba v zdravje

Intervju z dr. Mitjo Bračičem za Varuha zdravja, Vzajemno, o preventivi kot naložbi v…
15.11.2020

Limonin sok čisti vaše telo

Živimo v svetu kemije. Povsod so z nami različne kemikalije, ki spreminjajo naše naravno…
14.11.2020

Sejem AGRA se seli na splet

Revija Bogastvo zdravja nudi vsem razstavljavcem - oglaševalcem sejma AGRA poseben…
13.11.2020

Dr. Mitja Bračič: Otroke moramo naučiti pravilno hoditi in teči

Intervju z dr. Mitjo Bračičem za Varuha zdravja, Vzajemno, o mladih in poškodbah Doc. dr.…
04.11.2020

Nasvet zdravnika na daljavo

Če iščete odgovore na vaša vprašanja, povezana z zdravjem, na spletu, boste našli…