Preživljanje časa v naravi kot naravno zdravilo

Najbolj priljubljeno mestece pod Julijskimi Alpami že dlje časa v tem letu razveseljuje ljubitelje zimskih radosti s soncem obsijanimi urejenimi tekaškimi in smučarskimi progami, z zaledenelimi jezeri, slapovi in idiličnimi potmi, ki vodijo k čudovitim razgledom. Za Kranjsko Goro namreč velja, da se avantura prične prav tam in zdi se, da doživetjem kar ni konca.


Ne manjka pa tudi posebnih doživetij, ki se pričnejo skorajda izza vrat vaše sobe. Če ste nastanjeni v enem od Hit Alpinea hotelov, se lahko na smučišče zapeljete skorajda iz postelje, hkrati pa boste nastanjeni v nastanjeni v epicentru dogajanja, aktivnosti in v neposredni bližini centra. Z bogato ponudbo aktivnosti vas romantično obarvano mestece vabi, da si vzamete dan, dva, tri ali več zase in svoje najljubše ter se naužijete sončnih žarkov v objemu zasneženih gora in tako poskrbite tudi za svoje zdravje.

 

V hotelih Hit Alpinea Kranjska Gora (Kompas, Ramada Resort in Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora) ter apartmajski hiši Vitranc, so pripravili pestro ponudbo za preživljanje prostih dni na snegu in vabijo, da izkoristite 3 ali 6-dnevni SKI PAKET, ki poleg nočitev z zajtrkom ponuja ugodnejše smučanje z všteto večdnevno smučarsko vozovnico, prost vstop v bazene ter nižje cene savnanj. Vedno pa se še posebej dobro potrudijo, da je poskrbljeno tudi za najmlajše goste. Otroci se bodo zabavali na tematsko obarvanih ustvarjalnih delavnicah, se srečali s Kekcem, zaplesali v mini klubu, mini disku ter uživali ob pohodih z baklami po zasneženi Kranjski Gori.

4f91b88c-b7c7-4f79-9b22-ae13fcecb21f

 

Preživljanja časa v hribih prinaša številne pozitivne vplive na zdravje. Že pol ure sprehoda spodbuja cirkulacijo krvi in čiščenje organizma, če bo ta potekal po čudovitih zasneženih stezicah v okolici Kranjske gore, boste poskrbeli še za dvig ravni najpomembnejšega hormona sreče - dopamina. Ljubitelji teka na smučeh se boste lahko na sončno in skrbno urejeno tekaško progo podali kar iz hotela Kompas, smučarji boste zadovoljni na smučišču tik pred vrati hotela Ramada Resort, oboževalci ledu in drsanja boste lahko z drsalkami zaplesali na drsališču pred hotelom Ramada Hotel & Suites, ljubitelji adrenalinskih podvigov pa se boste z izkušenimi vodiči lahko podali na plezanje po slapovih ali turno smuko. Za dodaten D vitamin bo poskrbljeno na najbolj sončni snežni plaži, nabiti z dobrotami in dobrim vzdušjem. Ta se vije od gostišča Gorenjc, ki stoji tik ob hotelu in ponuja najboljšo vročo čokolado in pester izbor prigrizkov, vse do slavne gostilne Oštarija v ciljni areni smučišč, kjer ne manjka vrhunskih domačih okusov in toplih napitkov.

 

Po aktivnem dnevu vas bosta razveselili ura ali dve sproščanja. Ponudbo Hit Alpinea bogatita dva sprostitvena centra - Sprostitveni center Kompas in Wellness Larix. Prepustili se boste lahko spretnim rokam maserk, zaplavali v katerem izmed bazenov ali se ogreli v savnah, ki poleg sprostitve in umiritve poskrbi, da se naše telo se razstruplja, dihalne poti prečistijo, izboljša pa se tudi prekrvavitev kože.
In vaš dan bo popoln.

Gostoljubno okolje, skupaj s hotelskimi in apartmajskimi zmogljivostmi družbe Hit Alpinea vas bodo vsakič razvajali z udobnim bivanjem, odlično kulinariko, s pestrim izborom storitev za dobro počutje in bogatim animacijskim programom. Dobrodošli.

Kontaktni podatki: www.hit-alpinea.si, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , brezplačna številka: 080 88 30

Več o paketih najdete tukaj: https://www.hit-alpinea.si/sl/posebna-ponudba/

 

Kompas krovno zimska

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

14.01.2022

RECEPT ZA SR(E)ČNOST: premagajte stres

Sodobno življenje nas redno preizkuša. Podnevi in ponoči. Tako fizično kot psihično. Brez…
05.01.2022

Motivacija za bolj zadovoljno življenje!

Ker vsako novo leto prinese toliko novoletnih zaobljub, ki se jih težko držimo in so…
24.12.2021

Zahvaljujoč srčnim krvodajalkam in krvodajalcem življenje kljub epidemiji teče dalje

Uspešna krvodajalska iniciativa »Daruj energijo za življenje« letos poteka že enajsto…
07.12.2021

Darila za zdravje in lepoto

Izkoristite od 20 do 30% popust na spodnje izdelke. Ugodnosti veljajo do 31.12.2021 oz.…
03.12.2021

Ideje za darila, ki ustrezajo osebnosti!

Pa je leto hitro okoli in verjetno se spet sprašujete, kaj komu kupiti za novoletno…