Dan poln pustolovščin, smeha in zabave v družbi prijateljev, družine ali sodelavcev

PUSTOLOVSKI PARK POSTOJNA vam ponuja vse to: edinstven, prvinski in vznemirljiv sprehod med gozdnimi krošnjami, kjer boste preizkušali svojo iznajdljivost, pustolovski duh in doživeli prav poseben dan.

Vse mlade in mlade po srcu čaka gozdna avantura, ki jo sestavljajo mostovi, lestve, mreže, vrvi, žice ..., preko katerih se boste povzpeli ali pa kar zapeljali z ene dogodivščine na drugo. Z malce vzpodbude boste prav vsi, ne glede na starost in telesno pripravljenost, lahko premagali 78 različnih zabavnih preprek, ki se na velikem področju, namenjenemu aktivnemu preživljanju prostega časa, srečevanju, igranju in druženju nahajajo v neposredni bližini Postojnske jame.

Pustolovski park Postojna je namenjen zabavi za vso družino. V parku se boste lahko iz tal dvignili med drevesne krošnje in se odpravili na pravo popotovanje med drevesi. Svet boste videli in doživeli iz druge perspektive.
Koncept pustolovskega parka temelji na doživljajskem popotovanju prek posebej urejenega plezalnega poligona, ki je zgrajen med krošnjami dreves in to tako, da si obiskovalci sami lahko izbirajo sebi primerno težavnostno stopnjo. Pustolovski park Postojna sestavlja 5 različnih avanturističnih poti z 78 različnimi plezalnimi elementi, ki ponujajo zanimivo in vznemirljivo pustolovščino. Plezalni park omogoča izvirno 2-3 urno zabavo. Vabljeni ste vsi, ki ste višji od 120 cm oziroma ste dopolnili vsaj štiri leta.

Naj se zabava prične!

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

13.02.2020

Trije nasveti za prve sončne vikende

Sončni dnevi dajejo občutek prihajajoče pomladi. Kljub temu so dnevi še vedno precej…
10.02.2020

Dan bolnikov in številka 112

Eni pogosteje, drugi redkeje, ampak prej ali slej se vsakdo znajde v vlogi bolnika.…
10.02.2020

Evropski dan epilepsije

Evropejci drugi ponedeljek v mesecu februarju obeležujemo dan epilepsije, pogoste…
06.02.2020

Zakaj so zimski sprehodi boljši od vseh drugih?

Pohodništvo v objemu zimske narave je lahko zelo lepo doživetje, Slovenija in bližnja…
02.02.2020

Od tega je odvisen uspeh influencerja!

Mnogi si pred tem zatiskajo oči in v tem ne vidijo bistva ali smisla, a strokovnjaki…