Dan poln pustolovščin, smeha in zabave v družbi prijateljev, družine ali sodelavcev

PUSTOLOVSKI PARK POSTOJNA vam ponuja vse to: edinstven, prvinski in vznemirljiv sprehod med gozdnimi krošnjami, kjer boste preizkušali svojo iznajdljivost, pustolovski duh in doživeli prav poseben dan.

Vse mlade in mlade po srcu čaka gozdna avantura, ki jo sestavljajo mostovi, lestve, mreže, vrvi, žice ..., preko katerih se boste povzpeli ali pa kar zapeljali z ene dogodivščine na drugo. Z malce vzpodbude boste prav vsi, ne glede na starost in telesno pripravljenost, lahko premagali 78 različnih zabavnih preprek, ki se na velikem področju, namenjenemu aktivnemu preživljanju prostega časa, srečevanju, igranju in druženju nahajajo v neposredni bližini Postojnske jame.

Pustolovski park Postojna je namenjen zabavi za vso družino. V parku se boste lahko iz tal dvignili med drevesne krošnje in se odpravili na pravo popotovanje med drevesi. Svet boste videli in doživeli iz druge perspektive.
Koncept pustolovskega parka temelji na doživljajskem popotovanju prek posebej urejenega plezalnega poligona, ki je zgrajen med krošnjami dreves in to tako, da si obiskovalci sami lahko izbirajo sebi primerno težavnostno stopnjo. Pustolovski park Postojna sestavlja 5 različnih avanturističnih poti z 78 različnimi plezalnimi elementi, ki ponujajo zanimivo in vznemirljivo pustolovščino. Plezalni park omogoča izvirno 2-3 urno zabavo. Vabljeni ste vsi, ki ste višji od 120 cm oziroma ste dopolnili vsaj štiri leta.

Naj se zabava prične!

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

02.07.2020

Odženimo komarje

Čeprav na tržišču obstaja že precej sredstev za zaščito pred komarji, pa si jo lahko tudi…
01.07.2020

Naj vam zdravje dobro služi med dopustom

V času dopustov in počitnic je čas za brezskrbnost, počitek, razmislek in aktivnosti na…
30.06.2020

Z Varuhom zdravja: Do zdravnika, ko ga potrebujete

Ko nastopi zdravstvena težava ali pride do poškodbe, je potrebno ukrepati takoj. Ne čez…
SkinTight - najboljša krema proti gubam
25.06.2020

3 razlogi zakaj je SkinTight® najboljša krema proti gubam

Ko enkrat vstopimo v »tista leta« in se zares dobro pogledamo v ogledalo, lahko kaj hitro…
21.06.2020

Čas za krepitev imunskega sistema je ZDAJ!

Barbara Bajc Poletje ni le čas počitnic, morja in sonca, ampak tudi idealni čas za…