16. obletnica Term Snovik

Danes so v Termah Snovik obeležili 16. Obletnico delovanja. Kot je povedala direktorica Petra Zlatoper, je bilo poslovanje v letu 2017 zelo dobro, saj jih je obiskalo 15.680 gostov, ki so ustvarili 48.200 nočitev, kar je največ do sedaj. Lani je delovanje term najbolj zaznamovalo uvajanje produkta Kneippanje, ki ga bodo zaključili v letošnjem letu.

Kneippova življenjska filozofija zdravja na 5 stebrih, to so: voda, gibanje, zelišča, prehrana in zdrav življenjski slog, je skladna z vizijo Term Snovik in hkrati predstavlja vez z nekdanjim Kamniškim Kurhausom, kjer je bilo Kneippanje glavni način zdravljenja. Lani so izvedli več usposabljanj osebja, imajo svojega Kneipp trenerja, naredili so bosonogo pot z 11 različnimi naravnimi elementi, postaje za polive in začeli s prodajo Kneipp dnevnih in večdnevnih programov. Prvi pobudnik, dolgoletni direktor in sedanji prokurist Ivan Hribar je poudaril pomen delovanja term za razvoj in rast Tuhinjske doline in destinacije Kamnik. Dobro sodelovanje z okoljem je botrovalo tudi projektu mobilni prireditveni prostor, ki ga turistično društvo Tuhinjska dolina in Terme Snovik pripravljajo za letošnje leto in v katerem bo na 15 x 40 m velikem prostoru, možna organizacija različnih družabnih, kulturnih in poslovnih dogodkov. Nova pridobite v okviru tega projekta je tudi električna polnilna postaja in električni dostavni avto.

snovik3

Direktorica se je ob tej priložnosti zahvalila zaposlenim, saj, kot je poudarila velja izrek: TURIZEM SMO LJUDJE in podelila praktično nagrado 3-dnevni vikend paket v partnerskem hotelu letošnji nagrajenki natakarici Mojci.

Današnje prireditve, katere rdeča nit je bil 4. Kneippov steber - PREHRANA, so se udeležili tudi podžupan občine Kamnik Matej Slapar, poslanka državnega zbora Julijana Bizjak Mlakar in poslanec Matej Tonin. Vsi so v svojem nagovoru poudarili pomen turizma za razvoj Tuhinjske doline in destinacije Kamnik.

snovik2

 

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

13.02.2020

Trije nasveti za prve sončne vikende

Sončni dnevi dajejo občutek prihajajoče pomladi. Kljub temu so dnevi še vedno precej…
10.02.2020

Dan bolnikov in številka 112

Eni pogosteje, drugi redkeje, ampak prej ali slej se vsakdo znajde v vlogi bolnika.…
10.02.2020

Evropski dan epilepsije

Evropejci drugi ponedeljek v mesecu februarju obeležujemo dan epilepsije, pogoste…
06.02.2020

Zakaj so zimski sprehodi boljši od vseh drugih?

Pohodništvo v objemu zimske narave je lahko zelo lepo doživetje, Slovenija in bližnja…
02.02.2020

Od tega je odvisen uspeh influencerja!

Mnogi si pred tem zatiskajo oči in v tem ne vidijo bistva ali smisla, a strokovnjaki…