16. obletnica Term Snovik

Danes so v Termah Snovik obeležili 16. Obletnico delovanja. Kot je povedala direktorica Petra Zlatoper, je bilo poslovanje v letu 2017 zelo dobro, saj jih je obiskalo 15.680 gostov, ki so ustvarili 48.200 nočitev, kar je največ do sedaj. Lani je delovanje term najbolj zaznamovalo uvajanje produkta Kneippanje, ki ga bodo zaključili v letošnjem letu.

Kneippova življenjska filozofija zdravja na 5 stebrih, to so: voda, gibanje, zelišča, prehrana in zdrav življenjski slog, je skladna z vizijo Term Snovik in hkrati predstavlja vez z nekdanjim Kamniškim Kurhausom, kjer je bilo Kneippanje glavni način zdravljenja. Lani so izvedli več usposabljanj osebja, imajo svojega Kneipp trenerja, naredili so bosonogo pot z 11 različnimi naravnimi elementi, postaje za polive in začeli s prodajo Kneipp dnevnih in večdnevnih programov. Prvi pobudnik, dolgoletni direktor in sedanji prokurist Ivan Hribar je poudaril pomen delovanja term za razvoj in rast Tuhinjske doline in destinacije Kamnik. Dobro sodelovanje z okoljem je botrovalo tudi projektu mobilni prireditveni prostor, ki ga turistično društvo Tuhinjska dolina in Terme Snovik pripravljajo za letošnje leto in v katerem bo na 15 x 40 m velikem prostoru, možna organizacija različnih družabnih, kulturnih in poslovnih dogodkov. Nova pridobite v okviru tega projekta je tudi električna polnilna postaja in električni dostavni avto.

snovik3

Direktorica se je ob tej priložnosti zahvalila zaposlenim, saj, kot je poudarila velja izrek: TURIZEM SMO LJUDJE in podelila praktično nagrado 3-dnevni vikend paket v partnerskem hotelu letošnji nagrajenki natakarici Mojci.

Današnje prireditve, katere rdeča nit je bil 4. Kneippov steber - PREHRANA, so se udeležili tudi podžupan občine Kamnik Matej Slapar, poslanka državnega zbora Julijana Bizjak Mlakar in poslanec Matej Tonin. Vsi so v svojem nagovoru poudarili pomen turizma za razvoj Tuhinjske doline in destinacije Kamnik.

snovik2

 

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

02.07.2020

Odženimo komarje

Čeprav na tržišču obstaja že precej sredstev za zaščito pred komarji, pa si jo lahko tudi…
01.07.2020

Naj vam zdravje dobro služi med dopustom

V času dopustov in počitnic je čas za brezskrbnost, počitek, razmislek in aktivnosti na…
30.06.2020

Z Varuhom zdravja: Do zdravnika, ko ga potrebujete

Ko nastopi zdravstvena težava ali pride do poškodbe, je potrebno ukrepati takoj. Ne čez…
SkinTight - najboljša krema proti gubam
25.06.2020

3 razlogi zakaj je SkinTight® najboljša krema proti gubam

Ko enkrat vstopimo v »tista leta« in se zares dobro pogledamo v ogledalo, lahko kaj hitro…
21.06.2020

Čas za krepitev imunskega sistema je ZDAJ!

Barbara Bajc Poletje ni le čas počitnic, morja in sonca, ampak tudi idealni čas za…