Limonin sok čisti vaše telo

Živimo v svetu kemije. Povsod so z nami različne kemikalije, ki spreminjajo naše naravno okoljsko ravnovesje. Te kemikalije vdihujemo in pijemo pri umivanju zob, las, oblačenju, uživanju hrane, itd. Povsod smo v kontaktu z aditivi in dodatki, ki jih ne moremo kontrolirati, lahko pa zmanjšamo njihov učinek na naš organizem. To so strupi, ki vplivajo na naš hormonski, imunski, genetski, strukturni in miselni sistem. Počasi nas ti dodatki uničujejo in spravljajo v odvisnost.

 

To pa lahko spremenimo! Preprečimo vpliv teh snovi in jih še pravočasno izključimo in izločimo iz našega organizma.Tu nam pomaga sok limone

Limona je že stoletja poznana kot čistilec organizma, ki povečuje imunsko odpornost, uničuje viruse in bakterije, povečuje količino rastnega hormona in adrenalina. Limona vsebuje veliko magnezija, ki znižuje kislost organizma in s tem pomaga pri uničevanju bakterij in virusov. Le malo je snovi, ki so tako pomembne pri zniževanju in nevtralizavciji negativnega vpliva sladkorjev na organizem kot ga ima limona.

 

Priporočam, da na tešče popijete 2 dcl hladne vode z dodanim sokom limone. Dodajte že pripravljen sok limone Jardin Bio iz Francije, ki je ekološke pridelave. Francoski proizvodi niso najcenejši, so pa najvišje kvalitete, kot so moda, parfumi, esencialna olja, vina, siri, paštete, ...

 

Steklenička bio limoninega soka iz bio vrta je sedaj ob porastu bolezni še kako pomembna:

1. Izboljša našo prebavo, izločanje prebavnih sokov, pospeši tudi naš metabolizem.

2. S pospešeno nevtralizacijo strupov in kemikalij ter pospešenim izločanjem le teh iz organizma, povečuje energetski in imunski odgovor organizma.

3. S tem, ko se poveča aktivacija organizma, se poveča presnova, spodbudi se hujšanje ter odstranjevanje odvečnih maščobnih oblog.

4. Vspostavi se hormonsko ravnovesje.

5. Bolečine po sklepih izginejo.

6. Misel postane sveža in mlada.

7. Uravnovesi se sladkor v krvi, krvni tlak se normalizira.

8. Človek se pomladi in težave staranja so milejše, saj se počutiš vsaj 10 let mlajšega

 

Torej zjutraj na tešče 2 žlici soka limone ali limete v 2 dcl hladne vode, premešamo, ne dodamo ničesar in pijemo po požirkih. 10 minut ne jemo ničesar. To postane naš eliksir mladosti!

 

NASVET

Če pa ste zvečer po celodnevnem delu utrujeni, si pripravite Caparinjo! To je napitek iz soka limete (Jardin Bio) z ledom, dodatkom ingverja in kokosovega sladkorja (BioLUX). Zraven dolijte še vodo do roba kozarca, premešate in ob počasnem pitju te tropske pijače bo misel zopet mlada, duša vesela, telo pa polno energije.

PS: v Braziliji dodajo za popestritev namesto ingverja rum iz sladkornega trsa. Po tej pijači so tudi noge bolj vesele.

 

 

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

13.11.2020

Dr. Mitja Bračič: Otroke moramo naučiti pravilno hoditi in teči

Intervju z dr. Mitjo Bračičem za Varuha zdravja, Vzajemno, o mladih in poškodbah Doc. dr.…
12.11.2020

Sejem AGRA se seli na splet

Revija Bogastvo zdravja nudi vsem razstavljavcem - oglaševalcem sejma AGRA poseben…
04.11.2020

Nasvet zdravnika na daljavo

Če iščete odgovore na vaša vprašanja, povezana z zdravjem, na spletu, boste našli…
04.11.2020

Preventiva je najboljša naložba v zdravje

Intervju z dr. Mitjo Bračičem za Varuha zdravja, Vzajemno, o preventivi kot naložbi v…
04.11.2020

Dr. Mitja Bračič: Kadar boli koleno, moramo pogledati tudi kolke

Intervju z dr. Mitjo Bračičem za Varuha zdravja, Vzajemno, o rekreativnem športu in…