Uporaba konoplje v farmaciji

Podjetje Freyherr je farmacevtsko podjetje nove generacije, v katerem želimo - s pomočjo sodobne znanosti in razumevanjem narave - prispevati k dostopnosti konoplje v farmacevtske namene. Podjetje nadaljuje tradicijo družine Freyer, katerih naravoslovno-znanstvena dejavnost sega v davno 18. stoletje.
Dr. Eva Tavčar Benković, mag. farm.

Predana ekipa strokovnjakov iz farmacevtske industrije
Podjetje Freyherr Pharma s sedežem v Sloveniji je del skupine Freyherr International Group Plc, ki kotira na borzi v Londonu. V Kopru, kjer je sedež podjetja, so proizvodne kapacitete za prehranska dopolnila, kozmetiko in zdravila. Na voljo imamo GMP certificirane čiste prostore in GDP certificirane skladiščne prostore.
V podjetju Freyherr vzpostavljamo sistem kakovosti za proizvodnjo farmacevtskih snovi in končnih izdelkov s kanabinoidi. Smo ekipa predanih strokovnjakov z bogatimi izkušnjami iz farmacevtske industrije, odločeni prispevati k razvoju uporabe konoplje v farmacevtske namene. Z znanjem in vzpostavljenimi procesi zagotavljamo najvišjo kakovost izdelkov tudi onkraj področja zdravil, kar je naša prednost pred podobnimi proizvajalci na trgu. Zaposlenim v podjetju so skupne bogate izkušnje na področju farmacevtskega razvoja in raziskav, pridobljene v svetovno uveljavljenih farmacevtskih podjetjih. Karierne izzive sedaj nadgrajujejo na enem zahtevnejših področij farmacije - razvoju zdravil naravnega izvora. Želimo prisluhniti stroki in javnosti, ki pozivata k večjem dostopu do kakovostnih izdelkov podkrepljenih s strokovnimi informacijami.

Naše poslanstvo
Prizadevamo si pomembno prispevati k poznavanju farmakoloških učinkov, ki bi omogočili varno uporabo izdelkov s kanabinoidi. Smo v fazi pridobivanja certifikata za proizvodnjo zdravil v kliničnem preskušanju. Obenem smo aktivni na področju razvoja drugih izdelkov iz konoplje. Naša pozornost je usmerjena v ljudi, ki se trudijo živeti kakovostno življenje s pomočjo znanstveno podprtih informacij. Čutimo odgovornost do ozaveščanja laične in strokovne javnosti in predajanja objektivnih informacij, ki so v občutljivem obdobju vzpostavljanja zakonodaje in regulative izjemnega pomena.
Promocijsko besedilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

10.02.2020

Dan bolnikov in številka 112

Eni pogosteje, drugi redkeje, ampak prej ali slej se vsakdo znajde v vlogi bolnika.…
10.02.2020

Evropski dan epilepsije

Evropejci drugi ponedeljek v mesecu februarju obeležujemo dan epilepsije, pogoste…
06.02.2020

Zakaj so zimski sprehodi boljši od vseh drugih?

Pohodništvo v objemu zimske narave je lahko zelo lepo doživetje, Slovenija in bližnja…
02.02.2020

Od tega je odvisen uspeh influencerja!

Mnogi si pred tem zatiskajo oči in v tem ne vidijo bistva ali smisla, a strokovnjaki…
25.01.2020

Prelomna 18. obletnica delovanja Term Snovik

Danes, 25.01.2020, je v Termah Snovik potekala 18. obletnica delovanja družbe. Najvišje…