Terapije dr. Clark – drugačen pristop, ki prinaša rezultate

Poslanstvo dr. Hulde Regehr Clark je bilo pomagati človeštvu, zato ne preseneča, da je svoje življenje namenila številnim tovrstnim raziskavam. Za dojemanje njenega pristopa in priporočil je treba veliko prebrati in preštudirati ter priti do njenih spoznanj, ki jih lahko upoštevate ali ne. Bližnjice ne obstajajo.

Za povrnitev zdravja se je treba potruditi, spremeniti življenjski slog in poslušati telo. Vse preveč ljudi je površinskih, iščejo bližnjice, takojšnje zdravilo in prepogosto nasedajo praznim obljubam. Lep primer je Zapper, naprava, ki s pomočjo GENERIRANJA različnih frekvenc lahko uničuje parazite, bakterije in viruse v KRVI. Dr. Clark ni nikoli trdila, da lahko v eni uri uniči vse patogene v organizmu. Trditev je smešna, pa vendar jo številni ponudniki uporabljajo kot prodajno sredstvo. Zapper je samo del podporne terapije, ki mogoče lahko pripomore k čiščenju krvi in krepitvi imunskega sistema. Primerov branja med vrsticami priporočil dr. Clarkove je ogromno.

 slika2 virusZa povrnitev zdravja se je treba potruditi, spremeniti življenjski slog in poslušati telo

Pomemben je vzrok bolezenskega stanja

Pristop dr. Clarkove je drugačen, vedno je iskala vzrok bolezenskega stanja in ne načinov, kako lajšati posledice. Zato mora po njenem prepričanju zdravljenje vedno vključevati razstrupljanje telesa, nadzor nad tem, kaj jemo in pijemo, kakšen zrak dihamo. Opustiti je treba hrano, na katero smo alergični ali intolerantni. Pomembna je tudi zdravilna priprava hrane, opustiti je treba industrijsko predelano hrano in hrano z dodatki. Priporoča tudi pitje destilirane vode, izogibanje antibiotikom, sintetičnim oblačilom, kajenju, elektromagnetnemu sevanju, čiščenje telesa parazitov in drugih patogenih organizmov, sončenje, telesno vadbo, dovolj počitka ter čustveno stabilnost. Telo mora dobiti ustrezne vitamine in minerale ortomolekularno prehrano. Dr. Clarkova je predlagala konkretne protokole, ki zajemajo najbolj kompleksno problematiko in odgovore na vprašanja, do katerih se je dokopala po desetletjih študij in raziskav.

slika1 nacho

Pristop dr. Clarkove je drugačen, vedno je iskala vzrok bolezenskega stanja in ne načinov, kako lajšati posledice.

Njen pristop lahko združimo v 12 preprostih korakov:
1. Uredite ustno higieno: brez mrtvih zob, kavitacij, kovin in amalgama v ustih. To je prvi in osnovni korak. Nobena terapija ne bo delovala dolgoročno, če ne odpravimo vzroka. Naše zdravje se začne v ustni votlini.
2. Pijte čisto vodo (destilirano ali pridobljeno z reverzno osmozo) in z njo tudi kuhajte.
3. Dihajte neonesnažen zrak.
4. Poskrbite za zmerno telesno aktivnost.
5. Prehranjujte se samo z ekološkimi izdelki, nikoli ne uporabljajte gensko spremenjenih in industrijskih izdelkov, ki so polni pesticidov, herbicidov, fungicidov, insekticidov, kemičnih stabilizatorjev in sintetičnih dodatkov.
6. Ne uporabljajte oblačil in kozmetičnih dodatkov, ki vsebujejo sintetične kemikalije.
7. Ne prehranjujte se z ocvrto, predpripravljeno in konzervirano hrano ter hrano, pripravljeno v mikrovalovni pečici.
8. Ne uporabljajte drog, vključno s tobakom, alkoholom in sintetičnimi antibiotiki, ki preplavljajo našo družbo.
9. Izogibajte se elektromagnetnemu sevanju.
10. Poskrbite za redno sončenje ob primernih urah. Ko to ni možno, uporabljajte luč polnega spektra.
11. Stimulirajte imunski sistem in poskrbite za zagotavljanje zadostnih količin vitaminov, mineralov in drugih elementov.
12. Očistite telo toksičnih snovi s čiščenjem črevesja, ledvic in jeter. Uporabite protokole in naprave, ki jih je razvila dr. Clark, saj se boste na ta način znebili parazitov, virusov, bakterij, glivic in drugih patogenih organizmov ter drugih strupenih snovi (težke kovine ...).

Terapija-banner

Terapije zdravljenja so tako preproste, da jih lahko večina ljudi, če ni bolezen resno napredovala, izvaja doma

Odstranite vzrok bolezni in telo se bo pozdravilo

Osnove terapije dr. Clark so zelo preproste. Na videz skoraj preveč. Pa vendar je bilo očitno, da delujejo. Čeprav je dr. Clark objavila številne knjige, so osnove njene terapije vedno enake: odstranite vzrok bolezni in telo se bo pozdravilo. Vzroki bolezni so toksične snovi v okolju, v katerem živimo, in patogeni organizmi v telesu. Terapije zdravljenja so tako preproste, da jih lahko večina ljudi, če ni bolezen resno napredovala, izvaja doma. Kot je dal internet moč informacij nazaj ljudem, je dala dr. Clark moč našega zdravja v naše roke.

Dovolj je dokazov in raziskav, da lahko rečemo, da je zapuščina dr. Clarkove neprecenljiva in deluje. To potrjuje na tisoče ljudi, ki so njena priporočila uporabili in izboljšali svoje zdravje.

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

29.09.2020

Zdravstveno zavarovanje Zdravje

Postavite svoje zdravje na prvo mesto z Zdravstvenim zavarovanjem Zdravje. S sklenitvijo…
17.09.2020

Endodont&Ortodont TAKOJ

Endodontsko zdravljenje zoba in zobni aparat sta pacientom z napotnico na voljo brez…
16.09.2020

Vam zvoni v ušesih?

Ljudje se vsakodnevno srečujemo z najrazličnejšimi zvoki – nekateri so prijetni, drugi…
05.09.2020

SPLETNI SEJEM AGRA, 58. Mednarodni kmetijsko-živilski sejem Gornja Radgona, 7. september 2020 – 7. marec 2021

Izjava za javnost, 28. 8. 2020 Izjava Janeza Erjavca, predsednika uprave pomurskega sejma…
03.09.2020

Sejem AGRA se seli na splet

Revija Bogastvo zdravja nudi vsem razstavljavcem - oglaševalcem sejma AGRA poseben…