ABOUT YOU od danes tudi v Sloveniji!

Najhitreje rastoča modna spletna trgovina nadaljuje svojo evropsko širitev

Vodilna evropska modna spletna trgovina ABOUT YOU nadaljuje svojo uspešno mednarodno širitev! Po Nemčiji, Avstriji, Švici, Nizozemski, Belgiji, Poljski, Češki, Slovaški, Madžarski in Romuniji je Slovenija 19. maja postala enajsti trg, na katerem je prisotna (aboutyou.si). Predstavitev oziroma začetek delovanja pa ste lahko zasledili v inovativni digitalni kampanji, ki poteka samo na spletu. Zvezda kampanje je znana romunska pevka INNA, njej pa so se pridružile tudi številne znane slovenske osebnosti. Pevki Gaja Prestor in Eva Boto, voditelja Ula Furlan in David Urankar ter številni slovenski vplivneži, med njimi Lea Filipovič, Tjaša Kokalj Jerala, Tesa Jurjaševič, Ana Klašnja, Uroš Bitenc ter Jernej Damjan.

Predstavitveni video si lahko ogledate TUKAJ.

About You je prva evropska spletna nakupovalna destinacija, kjer lahko odkrijete modo, najdete navdih in negujete svoj osebni slog. Spletna trgovina ponuja digitalno izkušnjo nakupovanja oblačil, saj nakup lahko opravite prek spletnega brskalnika na namizju računalnikov in pametnih telefonov ali s pomočjo večkrat nagrajene aplikacije ABOUT YOU. Izključno spletna trgovina kupcem ponuja več kot 100.000 izdelkov približno 600 blagovnih znamk, od katerih mnoge do zdaj niso bile prisotne na slovenskem trgu.

Nakupovanje na spletni platformi ABOT YOU ni samo zabavno, ampak tudi popolnoma brez tveganja. Dostava blaga je brezplačna, vsa plačila pa se izvajajo prek različnih plačilnih metod, kot so kreditne kartice ali z gotovino po povzetju. Poleg tega lahko kupci vrnejo vse naročeno v roku 100 dni brez kakršnih koli stroškov. Tako lahko oblačila poskusite v udobju svojega doma in se v miru prepričate, ali so primerna vaši postavi in modnemu slogu.

Modna spletna trgovina ABOUT YOU slovenske kupce poziva, naj preizkusijo navdihujočo nakupovalno izkušnjo in v prvih tednih delovanja izkoristijo popust dobrodošlice v višini 25 %. Kodo najdete na povezavi: www.aboutyou.si

ABOUT YOU je evropsko modno in tehnološko podjetje s sedežem v Hamburgu v Nemčiji. Leta 2014 so ga ustanovili mladi podjetniki Sebastian Betz (29), Tarek Müller (31) in Hannes Wiese (38). V samo šestih letih je podjetje preraslo v enega največjih trgovcev z oblačili v Evropi z letnim prihodkom v višini 742 milijonov EUR (2019/2020). Pri vstopih na nove trge, kot sta bila na primer trga Češka in Slovaška, je spletna trgovina ABOUT YOU postala vodilna v samo nekaj tednih.

Začetek delovanja spletne trgovine www.aboutyou.si predstavlja "veliki pok" trženjske kampanje, ki je potekala v dveh korakih. Po dalj časa trajajočem spodbujanju radovednosti med slovenskimi potrošniki z nekoliko skrivnostnimi slogani je sledilo razkritje spletne trgovine ABOUT YOU na spletnih medijih in družbenih omrežjih Facebook, Instagram in YouTube, s ciljem povečanja prepoznavnosti blagovne znamke.

"Slovenski trg ponuja ogromen potencial. Pričakujemo hitro rast in dosego cilja v kratkem času postati vodilni med modnimi spletnimi trgovinami. Tudi Slovence bomo namreč navdušili s svojo navdihujočo platformo, zelo velikim asortimajem izdelkov ter brezplačnimi pošiljkami in vračili," Pravi Tarek Müller, soustanovitelj podjetja ABOUT YOU.

ABOUT YOU spada med najhitreje rastoča zagonska podjetja z dejavnostjo spletne trgovine v Evropi in je eno izmed zelo redkih evropskih podjetji, katerega vrednost presega milijardo USD.

O podjetju:


ABOUT YOU digitalizira tradicionalni sprehod po trgovini in ustvarja prilagojeno izkušnjo nakupovanja na pametnem telefonu. Modna spletna trgovina se prilagaja individualnemu slogu vsakega kupca na način, da prikazuje le ustrezne izdelke in predloge oblačil. Pri ABOUT YOU je kupec v središču pozornosti. Tako ABOUT YOU podpira svoje kupce, da se izrazijo skozi modo. Poleg vsestranskega navdiha na spletnem mestu aboutyou.si in v aplikaciji ABOUT YOU bodo ženske in moški, stari med 18 in 49 let, našli več kot 100.000 izdelkov ter več kot 600 blagovnih znamk. Z več kot 15 milijoni aktivnih uporabnikov vsak mesec je ABOUT YOU ena največjih modnih platform v Evropi. Modno in tehnološko podjetje je v letih 2019/2020 ustvarilo 742 milijonov evrov prometa. Z ocenjeno vrednostjo podjetja, ki presega milijardo ameriških dolarjev, za podjetje ABOUT YOU lahko povemo, da je prvi samorog iz Hamburga.

ABOUT YOU GmbH je bila ustanovljena leta 2014 kot hčerinska družba skupine Otto in je del portfelja skupine. Vodstveno ekipo sestavljajo serijski podjetniki in digitalni strokovnjaki Tarek Müller (31, Marketing & Brands), Sebastian Betz (29, Tech & Product) in nekdanji strateg podjetja Roland Berger, Hannes Wiese (38, Operations & Finance)

Za dodatne informacije o ABOUT YOU obiščite corporate.aboutyou.de.

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

27.05.2020

Zdravniška ordinacija na domačem kavču

V soboto se zbudite že s tretjim glavobolom v tednu dni, pri otroku pa opazite rdeče…
slika2 virus
21.05.2020

Terapije dr. Clark – drugačen pristop, ki prinaša rezultate

Poslanstvo dr. Hulde Regehr Clark je bilo pomagati človeštvu, zato ne preseneča, da je…
20.05.2020

Zakaj Bio-Selen+Cink?

Za oba, tako za selen kot za cink, nam je evropska agencija za varno hrano (EFSA) leta…
19.05.2020

ABOUT YOU od danes tudi v Sloveniji!

Najhitreje rastoča modna spletna trgovina nadaljuje svojo evropsko širitev Vodilna…
16.05.2020

Vsak drugi Slovenec ima previsok krvni tlak

17. maj – SVETOVNI DAN HIPERTENZIJE INTERVJU: doc. dr. Jana Brguljan Hitij, predstojnica…