Ionizator vode – Alkalna ionizirana voda

Ionizator vode PurePro® JA-703 zagotavlja najboljšo možno vodo za zdravje človeka. Vodo iz pipe najprej temeljito prefiltrira, nato pa jo v ionizacijski celici loči na alkalno ionizirano vodo in kislo ionizirano vodo. Ionizacijsko celico ionizatorja vode PurePro® JA-703 odlikuje inovativna tehnologija 7 s platino oslojenih elektrod iz 99,97 % čistega titana.

Pri ionizaciji vode se na elektrodah tvori aktivni vodik - močan antioksidant, ki v telesu nevtralizira proste radikale. Prosti radikali so vzrok degenerativnih bolezni, hitrejšega staranja in številnih zelo hudih obolenj.

Elektrode prav tako poskrbijo, da se v ionizirani vodi poveča količina kalcija in magnezija (bazična minerala), ki pomembno sodelujeta pri uravnavanju kislo-bazičnega ravnovesja saj nevtralizirata kisle presnovke in s tem odpravljata zakisanost telesa. Celična zakisanost iztiska kisik, pomanjkanje kisika v celicah pa ustvarja kislo okolje, ki je poglaviten dejavnik za nastanek raka in degenerativnih bolezni.

Zaradi manjšega števila molekul v vodnem skupku (clustru) alkalna ionizirana voda lažje prehaja v celice telesa. Tako celice bolje oskrbi z vodo in omogoča intenzivnejšo hidracijo. Dobra hidracija je zelo pomembna za dobro zdravje in vitalnost.

Ionizator vode PurePro® JA-703 je odličen filter za vodo, ki iz vode odstrani delce velikosti 1 mikrona, klor, slab vonj in okus, rakotvorne snovi, pesticide, azbest in težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, arzen itd.).

Alkalna ionizirana voda iz ionizatorja vode PurePro® JA-703 je močan antioksidant z oksidacijsko redukcijskim potencialom (ORP) celo do -700 mV. Za primerjavo ima voda iz pipe ORP +300 mV (je oksidant). Za merjenje ORP, ki določa moč antioksidantov se uporablja pH/ORP meter AD-14 >>>

Raziskave kažejo, da alkalna ionizirana voda deluje zaviralno na ožiljenje (angiogeneza) tumorjev. Ožiljenje omogoča preskrbo s hrano in je osnova za rast tumorjev in aktivno širjenje z metastazami. Izsledki omenjene pa tudi številnih drugih raziskav učinkov alkalne ionizirane vode so objavljeni na spletni strani U.S. National Library of Medicine, National Institutes of Health. Raziskave učinkov alkalne ionizirane vode >>>

O naravnost osupljivih dosežkih pri zdravljenju z alkalno ionizirano vodo si lahko preberete tudi v knjigi avtorja dr. Dona Colberta: »Sedem stebrov zdravja«. Dr. Robert O. Young pojasnjuje, da s pitjem alkalno ionizirane vode naredite največ za svoje zdravje.

Alkalna ionizirana voda je najboljša možna voda za zdravje človeka!

Več informacij na 041 555 270 in www.ionizirana-voda.net

ionizator-vode-alkalna-ionizirana-voda

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

16.02.2021

Ko naše telo gori...

Tudi v naslov naše stalne rubrike »Kako deluje?« se je tokrat prikradel ogenj. Tako se…
13.02.2021

Ionizator vode – Alkalna ionizirana voda

Ionizator vode PurePro® JA-703 zagotavlja najboljšo možno vodo za zdravje človeka. Vodo…
11.02.2021

Podpri slovensko in uživaj ugodnosti

Tudi na Pošti Slovenije smo se priključili vseslovenski akciji NAJVEČJI DARILNI BOX!…
11.02.2021

Mayarula - učinkovita pomlajevalna kozmetika, ki nudi zaščito tudi pred mrazom

Moje ime je Darja, po izobrazbi sem magistra farmacije, sicer pa ustvarjalka kozmetične…
04.02.2021

[NOVO] K zdravniku specialistu kar s pomočjo video klica

Si predstavljate, da imate nasvet zdravnika specialista o vaši osebni težavi tako rekoč…