Do svilnato gladke kože še pred poletjem

V kozmetični industriji dobro uveljavljeno tehnologijo intenzivne utripajoče svetlobe IPL so pri Philipsu uporabili pri izdelavi popolne rešitve za varno in učinkovito odstranjevanje dlačic. Že štirje tretmaji z novo Lumeo Precision Plus vsaka dva tedna poskrbijo za najmanj 80-odstotno zmanjšanje rasti dlak, s čimer si bodo ženske zagotovile brezskrbno poletje brez dlačic. Tako za gladko kožo na varen in preprost način poskrbimo kar v intimi lastnega doma in se izognemo obiskovanju dragih salonskih tretmajev ter kupovanju drugih depilacijskih rešitev.
Tehnologija IPL pri svojem delovanju z nežnim utripanjem svetlobe deluje na korenine dlačic, pri čemer melanin, rjavi pigment v dlačnih mešičkih, samo v fazi rasti absorbira svetlobno energijo in jo pretvori v toplotno. Ta uniči dlačne korenine, zaradi česar dlačice preidejo v fazo mirovanja in izpadejo.
Toplotna energija, ki nastane pri uporabi naprave, je neboleča, za tretma celotnega telesa, ki vključuje celotne noge, pazduhi, linijo bikini in morebitne brčice na obrazu, pa je potrebnih manj kot 30 minut. Tretma se na začetku nekajkrat opravi vsaka dva tedna, nato pa samo še po potrebi. Študije o učinkovitosti Lumee so namreč pokazale najmanj 80-odstotno zmanjšanje rasti dlak že v samo štirih ciklih. Več na www.philips.com/lumea.

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

14.01.2021

Timijan

Patricija Šenekar, Hiška zelišč Timijan že iz davne preteklosti povezujejo s pogumom in…
08.01.2021

Naj bo prvi »pravi« januarski vikend samo vaš!

Novoletni prazniki so za nami in hočeš-nočeš si mora marsikdo med nami priznati, da nas…
22.12.2020

Nadpultni vodni filtri za čisto vodo

Čisto vodo zagotavljajo nadpultni vodni filtri, ki se postavijo na pult poleg pomivalnega…
18.12.2020

3 večne dileme povezane s penino

Dejstvo je, da bo najverjetneje prav vsak izmed nas med prazniki, ki prihajajo, spil vsaj…
11.12.2020

Čas obdarovanja je pred vrati

Leto 2020, ki nam je postreglo z najrazličnejšimi izzivi in omejitvami, se počasi izteka.…