Z zdravnikom se posvetujte kar z domačega kavča

Epidemija koronavirusa je žal otežila dostop do specialističnih zdravstvenih storitev, ob vseh ukrepih pa vedno več ljudi težje pride tudi do svojega osebnega zdravnika. Varuh zdravja, Vzajemna, je v odgovor na nove razmere v zdravstvu pripravil novo zavarovanje E-zdravnik, ki zavarovancem omogoča hiter dostop do zdravnika splošne ali družinske medicine na daljavo.

 Če ste v zadnjem obdobju zboleli ali se poškodovali, ste verjetno izkusili, kako težko je priklicati osebnega zdravnika in se z njim dogovoriti za osebni obisk. Že skoraj dve leti covid-19 znatno posega v naše življenje in naš zdravstveni sistem in od vseh nas terja primerne prilagoditve.

Pri tem je treba iskreno pohvaliti zdravstvene delavce, ki v teh težkih časih izkazujejo svojo neizmerno srčnost, požrtvovalnost in iskreno predanost, a kljub temu je zaradi posledic epidemije dostop do zdravstvenih storitev težji. To lahko pusti velike posledice na zdravju prebivalstva, zato so se pri Varuhu zdravja, Vzajemni, odločili, da ljudem ponudijo novo zavarovanje, s katerim bodo zavarovancem zagotovili kar najhitrejši posvet z zdravnikom splošne ali družinskem medicine, za nova in predostoječa zdravstvena stanja. Ob sklenitvi zavarovanja vam ne bo potrebno izpolniti vprašalnika o zdravstvenem stanju in vse storitve boste lahko koristili brez čakalne dobe.

260423637 679429939690309 2490917800863439416 n

 E-zdravnik lahko izda izvid za vas in vaše otroke.


Pri zavarovalnici načrtujejo v zavarovanje že kmalu vključili tudi zdravnike specialiste z različnih področij in vam tako omogočili posvet na daljavo tudi za specialistične storitve.

Kako poteka posvet na daljavo?
V storitev E-zdravnik so vključeni zdravniki splošne in družinske medicine iz mreže izvajalcev Varuh zdravja. V primeru, da zbolite ali se poškodujete, se za termin posveta dogovorite na brezplačni telefonski številki ali prek spletnega obrazca, termin pa boste predvidoma dobili že naslednji delovni dan.

410x300 v2

Novo zavarovanje E-zdravnik vam je na voljo že za le 1,59 € na mesec.

 

Posvet z E-zdravnikom lahko opravite prek videa ali telefonskega klica. Če se boste odločili za video posvet, boste ob dogovorjenem terminu enostavno kliknili na povezavo za vstop v spletno ordinacijo, ki vam jo bodo poslali iz zavarovalnice. Na vašem zaslonu se bo pojavil zdravnik splošne ali družinske medicine, ki mu boste lahko opisali in prek kamere tudi pokazali morebitne vidne telesne simptome. Če boste zdravstveno storitev opravili prek telefonskega klica, vas bo ob dogovorjenem terminu poklical zdravnik.


Zdravnik vam lahko izda tudi izvid
Velika prednost posveta na daljavo, ki vam je na voljo v sklopu zavarovanja E-zdravnik, je, da so zdravniki za posvet dostopni 24/7. Zdravnik vam lahko na podlagi posveta izda izvid in predlaga pregled pri zdravniku specialistu.


V zavarovanje so vključeni tudi vaši otroci
S sklenitvijo zavarovanja posveta na daljavo ne omogočite le sebi, temveč tudi svojim otrokom do 18. leta starosti. Do konca leta lahko zavarovanje sklenete po akcijski ceni. Premija za prvo zavarovalno leto namreč znaša le 1,59 € na mesec. Več informacij o zavarovanju najdete na spletni strani Varuha zdravja, Vzajemne.

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

22.11.2021

Enostavno ter hitro do specialista

Ko prejmete napotnico za pregled pri specialistu, vas čaka iskanje ustreznega specialista…
01.11.2021

Znani so dobitniki nagradne igre kozmetike Mayarula

Hvala vsem, ki ste nas obiskali na našem razstavnem prostoru v času trajanja sejma Narava…
28.10.2021

Naše tačke na varnem

Ljubitelji živali se boste verjetno strinjali, da imajo hišni ljubljenčki v naših…
28.10.2021

Kako do specialista in posega v nekaj dneh

Več kot pol leta čakanja za pregled pri dermatologu, skoraj dvakrat več za operacijo…
27.10.2021

Jesen kliče po razvajanju

S petimi naravnimi zdravilnimi dejavniki, ki izvirajo iz morja. Začetniki thalasso…