RECEPT ZA SR(E)ČNOST: premagajte stres

Sodobno življenje nas redno preizkuša. Podnevi in ponoči. Tako fizično kot psihično. Brez odmora. Nihče izmed nas ni 100% odporen na stres, saj se izzivi ne ozirajo na našo starost ali spol. Si tudi vi želite, da bi odkrili en sam recept, ki vam bo pomagal ohraniti tisto, kar je najpomembnejše? Zdravje in dobro počutje.

 

Ah, spet ta stres!
Ste vedeli, da se več kot 70% ljudi dnevno sooča s stresom? Ko smo pod stresom se v nas sproži odziv boja oziroma bega. Stres je naravna obramba telesa pred nevarnostmi. Taka reakcija nam je prišla še kako prav v starih časih, ko je bilo naše življenje redno neposredno ogroženo. V času stresnega odziva telo proizvaja večje količine kortizola, adrenalina in noradrenalina, s tem pa pripravi telo na beg. Povišan stres upočasni normalne telesne funkcije, kot so prebava in imunski sistem. Sodobna problematičnost stresa je v tem, da se nam dogaja prepogosto in tudi traja dlje kot je v preteklosti. Stres povzroči povišan krvni tlak, pospeši se srčni utrip, zmanjša se imunska aktivnost in mišice postanejo napete.
Ampak na srečo imamo zaveznika v boju proti boleznim stresa. Preizkusite ga!

 
Bolezni, ki jih nočemo
Vsakodnevni stres povzroča različne zdravstvene težave. Sprva so težave manjše in nedolžne, v kolikor pa simptomov ne jemljemo dovolj resno, lahko to privede tudi do hujših bolezni. Kronični stres nam najprej povzroči prebavne težave, utrujenost ter hitrejše staranje. To lahko nadaljnje privede do izgorelosti, povišanega holesterola in diabetesa. V kolikor smo preslišali vse klice našega telesa pa to privede do hujših bolezni, trpimo lahko za depresijo navsezadnje pa pride do rakavih obolenj. Zato je zelo pomembno, da stres jemljemo resno, hkrati pa delamo na tem, da njegove negativne učinke poskusimo izničiti. Proti stresu se uspešno borimo z redno aktivnostjo, da delamo stvari, ki nas navdajajo s srečo, si vzamemo čas zase in se zdravo prehranjujejo. Ne smemo pa pozabiti na zaščitne vplive antioksidantov.

Ti so kot naravni recept za zaščito pred stresom. Preizkusite ga! 

 

Z antioksidanti nad proste radikale
Dnevno v našem telesu nastajajo prosti radikali. Ko smo pod stresom, se jih tvori še toliko več. Telo se pred njimi uspešno obvaruje z antioksidanti in tako izniči njihov negativni učinek. Problem nastane, ko je prostih radikalov preveč, antioksidantov pa s prehrano ne uspemo zaužiti dovolj. Takrat pride do oksidativnega stresa. Ta v telesu povzroči vnetja, kasneje pa privede do degenerativnih procesov, kjer se poškodujejo tudi naše celice. Zato je pomembno, da antioksidante uživamo redno in ob pravem času.
Kot Resveratrol. Ga že poznate?

270747851 626099525388334 6339704413749304869 n


Antioksidant nove generacije - resveratrol
Molekula resveratrol je veliko več kot samo antioksidant. Celostno delovanje so potrdile številne znanstvene raziskave. Kot antioksidant preprečuje negativne učinke, ki jih povzroča stres našemu telesu. To naredi na način, da se bori proti prostim radikalom in izniči njihove negativne učinke. Zaščiti naš srčno žilni sistem, kar potrjuje tudi francoski paradoks. Ravno zato bi jo moral jemati prav vsak izmed nas. Najbolje pri resveratrolu je, da ga lahko uživamo tako preventivno, kot tudi takrat, ko že imamo zgoraj omenjene simptome ali bolezni. Priporoča se njegovo redno uživanje, saj le tako
vsakodnevno zaščitimo telo pred negativnimi učinki, ki jih povzroča stres.
Ta je naravni zaščitnik proti razvoju stresnih bolezni. Ga že poznate?

 

Resveratrol, ampak Forte!
Resveratrol Forte je pridobljen iz korenine japonskega dresnika, ki vsebuje molekulo resveratrol. Ta rastlina je praktično neuničljiva. Njeno moč in trpežnost pa ji daje ravno resveratrol, ki se nahaja v njenih koreninah. Z enako močjo krepi tudi osebo, ki ga uživa. O resveratrolu je vedno več govora, njegove pozitivne učinke na naše telo vseskozi raziskujejo in potrjujejo tudi strokovnjaki na priznanih univerzah, ena izmed njih je univerza Harvard. Na Pubmedu je na temo resveratrola že preko 10.000 člankov.
Zato kar pogumno, preizkusite najmočnejšega med resveratroli!

 

RESVERATROL FORTE® - res močan resveratrol
V Sloveniji so raziskovalci na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo iz Maribora preučevali antioksidativno delovanje in antikarcinogene učinke izdelka Resveratrol Forte. Izbrali so ravno Resveratrol Forte zaradi vsebnosti čistega 200 mg resveratrola in zaradi dodanega 200 mg fitokompleksa. Vsebnost resveratrola in fitokompleksa je bila najvišja ravno v tem izdelku. Zaradi sinergije med resveratrolom in fitokompleksom je izdelek bistveno močnejši, kot če bi imeli samo eno izmed učinkovin. Fitokompleks dodatno izboljša prehajanje resveratrola v celice, zato je njuna sinergija nepogrešljiva. V kolikor bi želeli dobiti enak učinek, kot ga ima ena tableta prehranskega dopolnila Resveratrol Forte bi morali popiti kar 20 litrov vina, kar pa je praktično nemogoče. Njegova antioksidativna moč bo nudila ustrezno zaščito vašemu telesu in vas obranila pred negativnimi učinki stresa.
Preizkusite ga!


Zame, zate, za vse
Prehransko dopolnilo Resveratrol Forte se priporoča vsem, ki ste dnevno izpostavljeni stresu, se soočate z utrujenostjo, imate šibek imunski sitem, kot pomoč in podpora pri težavah s srčno žilnim sistemom, diabetesom ali pa bi želeli delovati preventivno in s tem zaščititi svoje telo. Le zdravo telo je lahko vitalno in mladostno, zato poskrbite zanj!
Spoznajte naravni recept za boj proti stresu. Že danes!

Resveratrol Forte 30 tablet

 

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVE NOVICE

05.01.2022

Motivacija za bolj zadovoljno življenje!

Ker vsako novo leto prinese toliko novoletnih zaobljub, ki se jih težko držimo in so…
24.12.2021

Zahvaljujoč srčnim krvodajalkam in krvodajalcem življenje kljub epidemiji teče dalje

Uspešna krvodajalska iniciativa »Daruj energijo za življenje« letos poteka že enajsto…
07.12.2021

Darila za zdravje in lepoto

Izkoristite od 20 do 30% popust na spodnje izdelke. Ugodnosti veljajo do 31.12.2021 oz.…
03.12.2021

Ideje za darila, ki ustrezajo osebnosti!

Pa je leto hitro okoli in verjetno se spet sprašujete, kaj komu kupiti za novoletno…
01.12.2021

Ali lahko konopljine kapljice s CBD-jem izboljšajo vaš imunski sistem?

Zima že trka na naša vrata. Oblekli smo si že lahek plašč in obuli toplejše čevlje.…