Hladno stiskana hrana za pse

Vsi pasji skrbniki si za svojega kosmatinca želimo le najboljše, zato je najbolj pomembna izbira kakovostne in naravne hrane, ki vpliva na vitalen in zdrav organizem psa. Danes je izbira hrane za pse neverjetna; odločite se lahko za brikete, kuhano hrano, konzervirano hrano, surovo hrano ali za hladno stiskano hrano, imenovano tudi peleti za pse. Slednjo bi vam radi bolj podrobno predstavili.

Prednosti hladno stiskane hrane Naturavetal

Hladno stiskana hrana Naturavetal je narejena pri nizkih temperaturah, nizkih pritiskih in kratkih časovnih intervalih. Ker sestavine v hrani niso izpostavljene visokim temperaturam se ohrani mnogo več hranilnih snovi kot v klasičnih ekstrudiranih briketih. Hladno stiskana hrana v želodcu psa ne nabrekne, ampak razpade in se učinkovito prebavi. Psi hranjeni s hladno stiskano hrano imajo urejeno črevesno floro, urejeno prebavo, čvrst kakec, lepo dlako in kožo ter so brez slabega zadaha.

Hrana za pse Naturavetal

Hrana za pse Naturavetal je lahko prebavljiva, monoproteinska (le en vir živalskih beljakovin) in na voljo v petih različnih okusih. Kosmatinci lahko izbirajo med piščancem, jagnjetino, govedino, lososom in kuncem. Losos in kunec sta okusa, ki sta zelo primerna tudi za alergične kužke.

600x400px-web-clanek

Naturavetal za izdelavo peletov uporablja kakovostno meso, primerno za prehrano ljudi, brez stranskih živalskih in rastlinskih proizvodov. Hrana Naturavetal je brez pšenice, glutena, brez soje, brez mleka in mlečnih proizvodov. Prav tako ne vsebuje konzervansov, barvil, polnil, umetnih dodatkov, ojačevalcev okusa in preostalih sintetičnih dodatkov. Naturavetal hrana za pse vsebuje izključno naravne vitamine in minerale, pridobljene iz zelenjave, zelišč in začimb. Naturavetal strogo zavrača tudi vse GSO (gensko spremenjene organizme).

600x400px-web-clanek1

 

Pasja hrana

Za več informacij obišči našo spletno stran KOSMATINČKI.SI

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVO ŽIVLJENJE

20.11.2020

Okužba s HIV ni več smrtna obsodba

Nenavadno leto 2020 se počasi izteka in pred vrati je že mesec december, ki ga že od leta…
16.11.2020

Solza za vsako priložnost

Vsak od nas kdaj pa kdaj potoči kako solzo. Morda zaradi žalosti, morda zaradi veselja,…
15.11.2020

4 trendi čevlji za udobno in šik preživljanje hladnejših dni

Letošnji november se je pričel s serijo izjemno sončnih in čudovitih jesenskih dni. A…
14.11.2020

Diabetes - bolezen sodobnega časa

Po podatkih Mednarodnega združenja za diabetes se vsako leto razvije diabetes pri 7…
12.11.2020

Osvobodite se škodljivih kemikalij

Zaradi ozaveščenosti, koliko strupov se z uporabo sintetičnih barv za lase vsrka…