DR. HOUSE Dezinfekcija. Nega. Čiščenje.

DR. HOUSE čistila so na tržišču prisotna že več let. V lanskem letu pa sta se profesionalnim čistilom za domačo in profesionalno uporabo na policah pridružila razkužilo in gel za razkuževanje. Izdelke polni in prodaja podjetje Plastik SI d.o.o., ki se poleg prodaje izdelkov DR. HOUSE ukvarja tudi s proizvodnjo in prodajo plastične embalaže.

Svetovoma dezinfekcije in čiščenja se je v letu 2021 pridružil še svet nege, ki ga podjetje združuje v tako imenovani DR. HOUSE Modri program, kateri pokriva širši nabor izdelkov: gel za razkuževanje, razkužilo, šampon za lase in telo, negovalno tekoče milo z glicerinom ter univerzalno čistilo.

Področje dezinfekcije pokrivata gel za razkuževanje in razkužilo, katera sta primerna za razkuževanje površin in rok. Izdelana sta na alkoholni bazi, zato zagotavljata zaščito pred virusi in bakterijami, vključno z virusom COVID 19. Do kože sta prijazna in je ne izsušujeta. V gel za razkuževanje je dodan glicerin, ki še dodatno preprečuje izsuševanje kože in jo neguje. Kljub temu po uporabi razkužila in gela priporočamo uporabo kreme za roke kozmetike Kancilja.

dr.house2

DR. HOUSE Gel za razkuževanje DR. HOUSE Razkužilo imata pridobljene teste učinkovitosti, kateri so skladni z evropskimi EN standardi. Ti predstavljajo najbolj zanesljivo merilo učinkovitosti, saj razkužila 'podvržejo' izjemno zahtevnim testom. V obdobjih povečanega tveganja za prenosljive bolezni je še posebej priporočljivo, da se odločamo za razkužila, ki so prestala testiranje po vsaj treh različnih EN standardih. Pozorni moramo biti predvsem na standard EN 1500 za Higiensko razkuževanje rok.

Področje nege znotraj DR.HOUSE Modrega programa pokrivata tekoče negovalno milo z glicerinom ter negovalni šampon za lase in telo. Tekoče negovalno milo je dermatološko testirano, ima koži prijazen pH in vsebuje glicerin, ki je pomemben dejavnik preprečevanja izsuševanja kože, hkrati pa preprečuje vstop virusom in bakterijam v telo. Namenjeno je tako splošni kot profesionalni uporabi. Negovalni šampon za lase in telo je dermatološko testiran ter primeren tako za splošno kot profesionalno uporabo. Ima nevtralen vonj, je brez parabenov in barvil, ki sta dandanes lahko velik povzročitelj alergij.

Tretje področje, ki ga zajema DR. HOUSE Modri program, je področje čiščenja. Da bo domače in delovno okolje vedno izgledalo brezhibno, smo dodali še univerzalno čistilo. Idealno je za čiščenje in razmaščevanje, primerno za čiščenje tal in vseh pralnih površin. Čistilo je pripravljeno za uporabo in ga po potrebi lahko tudi redčite. Priporočena je uporaba rokavic.

Več informacij o izdelkih DR. HOUSE izdelkih lahko dobite na spletni strani https://www.tehnochem.eu/ ali pa nam sledite na socialnih omrežjih Facebook in Instagram.

Promocijsko sporočilo

OSTALI ČLANKI IZ TEME ZDRAVO ŽIVLJENJE

21.02.2021

Najboljši nasveti za dober spanec

Veliko ljudi ima težave s spanjem, s tem kako zaspati in kako dobro spati. Tako je vemo,…
12.02.2021

"Počil mi bo mehur!"

Ste tudi vi med tistimi, ki morate neprestano na malo potrebo? Včasih se počutite, kot da…
10.02.2021

DR. HOUSE Dezinfekcija. Nega. Čiščenje.

DR. HOUSE čistila so na tržišču prisotna že več let. V lanskem letu pa sta se…
04.02.2021

Uprimo se raku – 9 namigov za zmanjšanje tveganja pojava rakavih obolenj

V Sloveniji vsako leto za eno od oblik raka na novo zboli kar 13.000 ljudi. Kljub temu,…
02.02.2021

Pametno prezračevanje, ogrevanje in hlajenje

za svež zrak in zdravo bivanje Pametni sistemi v hiši ali stanovanju Kaj je pametna hiša?…