Domov Aktivno življenjeOprema Huawei ustvaril tehnično oazo inovativnih izkušenj

Huawei ustvaril tehnično oazo inovativnih izkušenj

3 ogledov

Podjetje Huawei Consumer BG na svetovnem kongresu mobilne telefonije MWC 2023, ki od 27. februarja do 3. marca poteka v španski Barceloni, predstavlja inovativne tehnologije. Obiskovalcem razstavnega prostora, visoko tehnološke trgovine oziroma tehnične oaze, preko osrednje teme, vodiča do inteligentnega sveta, razkriva poglobljena izkušnja zlitja pametne tehnologije in sodobnega življenjskega sloga.

Raznolik nabor predstavljenih inovativnih izdelkov vključuje vodilni pametni telefon Huawei Mate 50 Pro in inovativni pametni nosljivi napravi Huawei Watch GT Cyber in Huawei Watch Buds. Huawei obenem pripravlja poglobljene pogovore s predstavniki mobilne industrije in partnerji ter prestavitve inovacij in strategij.

»Huawei je na kongresu MWC 2023 pripravil pomembno predstavitev, ker verjame v zagotavljanje visokokakovostnih inovativnih izkušenj in storitev vrhunskih blagovnih znamk, inovativnih tehnologij in visokokakovostnih izdelkov,« je dejal Kevin Ho, glavni operativni direktor Huawei Consumer BG. »Huawei namerava v prihodnje deliti več rezultatov raziskav in razvoja ter zagotoviti več inovativnih izdelkov in storitev, v katerih bodo lahko uživali uporabniki po vsem svetu

Inovacije na področju pametnih telefonov

Leta 2022 je uspelo Huaweiu ohraniti vodilno vlogo na področju inovacij s prebojnim zložljivim pametnim telefonom Huawei Mate Xs 2, izredno dobro sprejetim vodilnim Huawei Mate 50 Pro in elegantnimi pametnimi telefoni serije Huawei nova 10. Obiskovalci kongresa MWC 2023 si lahko izdelke ogledajo in se prepričajo o izrednih fotografskih zmogljivostih, vodilni tehnologiji prepogibanja zaslona in razumevanju potreb in želja mlajših uporabnikov.

Pametni telefon Huawei Mate 50 Pro kot prvi v mobilno industrijo uvaja izredne inovacije, kot je 10-stopenjska fizično nastavljiva zaslonka. Izjemno lahek, ploščat in izredno vzdržljiv Huawei Mate Xs 2 dviguje zasnovo pametnih telefonov z zložljivim zaslonom na popolnoma novo raven. Obenem pametni telefoni serije Huawei nova 10 še naprej vodijo v inovacijah selfi kamere, preko izrednih funkcij, kot sta način za snemanje portreta od blizu in sočasno snemanje videa z dvema kamerama.

Huawei še naprej spodbuja razvoj naprednih tehnologij fotografiranja s kamerami pametnih telefonov. 26. februarja so med dogodkom Huwei Xmage v Barceloni tako razkrili poročilo Huawei Xmage Trend Report 2023 in povabili strokovnjake, da razpravljajo o rezultatih raziskav in raziščejo razvijajoč odnos med tehnologijo in ustvarjalci.

Prikaz novih smeri razvoja pametnih ur

Lani so pametne nosljive naprave Huawei še naprej zagotavljale izboljšano izkušnjo uporabe z inovacijami v oblikovanju, proizvodnem procesu ter funkcijah programske in strojne opreme.

Na mobilnem kongresu MWC 2023 je Huawei predstavil dva popolnoma nova izdelka, ki prikazujeta najsodobnejše inovacije na področju tehnologij nosljivih naprav. Huawei Watch Buds združuje lastnosti pravih stereo brezžičnih (TWS) slušalk in pametne ure ter ponuja izboljšano udobje uporabe z integracijo teh dveh naprav v eno samo enoto. Huawei Watch GT Cyber pa predstavlja nov pristop k poosebljanju s sposobnostjo hitre menjave celega ohišja ure, ne samo paščka. Zasnovana je, da zadovolji želji mladih po samoizražanju.

Poleg inovacij na področju strojne opreme je Huaweiu uspel pomemben preboj tudi na področju zmogljive programske opreme. Z inovacijami, kot so Huawei TruSeen, Huawei TruSport in Huawei TruSleep, Huaweieve nosljive naprave zagotavljajo profesionalno raven spremljanja zdravja in športnih dejavnosti.

Tudi v prihodnje bodo nosljive naprave Huawei vključevale zmogljivosti in prednosti strojne in programske opreme, da bi uporabnikom po vsem svetu zagotovili vrhunsko športno in zdravstveno izkušnjo.

Prednosti ekosistema mobilnih storitev Huawei (HMS)

Razstava ekosistema HMS razvijalcem prikazuje zmogljivosti okolja v celotnem procesu, od razvoja aplikacij, distribucije in rasti do monetizacije uporabnikov. Ekosistem HMS pospešuje opolnomočenje razvijalcev aplikacij preko izpostavljanja zmogljivosti in uvedbe globalne platforme, ki jim nudi storitve skozi celotni življenjski cikel aplikacij.

Uradna trgovina z mobilnimi aplikacijami Huawei AppGallery je na voljo v več kot 170 državah in je že dosegla 580 milijonov uporabnikov. Partnerjem preko visokokakovostne promocije pomaga doseči učinkovito distribucijo, da so uporabnikom na voljo raznolike aplikacije, ki potešijo apetite digitalnega življenjskega sloga. Odlične rezultate dosega tudi oglaševalska storitev Petal Ads, ki preko 11 različnih lastnih kanalov že dosega 100-milijonsko občinstvo. Obenem ima dostop do 53 tisoč medijev po vsem svetu, pokriva več kot 190 panog in kot takšna služi več kot 730 milijonom uporabnikov naprav in aplikacij Huawei po vsem svetu.

Zavezanost raziskavam in razvoju ter pričakovanje napredka v letu 2023

Huawei je vodilno podjetje v številu patentnih prijav in dosega impresivne rezultate na področju strategije intelektualne lastnine. Po podatkih organizacije IFI Clamims, ki ureja globalno bazo patentov, je v zadnjih dveh letih zabeležil stalno število patentnih prijav, se iz devetega mesta leta 2020 povzpel na četrto v letu 2022 in z 2836 novimi patenti (2-odstotno povečanje) postal eden največjih imetnikov patentov na svetu. Huawei je v zadnjem desetletju v raziskave in razvoj vložil 845 milijard juanov (RMB) – kar je več kot 115 milijard evrov. Huawei ima več kot 45 tisoč družin patentov, njihova vrednost pa je v celoti priznana s strani industrije.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi