Domov Aktivno življenjeOprema Tudi tehnološke naprave so lahko imeniten poklon

Tudi tehnološke naprave so lahko imeniten poklon

6 ogledov

Sredina februarja velja za najbolj romantičen čas v letu, zato ga proslavite tako, da ljubljeni osebi – ali sebi – podarite čudovito tehnološko napravo. Ali še bolje kar dve! Huawei, kot eno od največjih tehnoloških podjetij ne svetu ne izdeluje le najbolj tehnološko naprednih naprav, temveč tudi najlepše in najbolj elegantne.

Najlepše slušalke, ki ste jih kdaj videli

Kdo pravi, da morajo biti vse brezžične slušalke enake? Slušalke Huawei FreeBuds Lipstick v atraktivni rdeči barvi s čudovitim ohišjem iz nerjavečega jekla izžarevajo visoko modo in se z zaobljenimi loki in fino obdelavo poklanjajo harmoniji in estetiki. Obenem pa jih odlikuje napredna tehnologija.

Polnilna škatlica za ušesna čepka iz nerjavečega jekla je odporna proti koroziji in obrabi. Izdelana je v zapletenem procesu iz 30 samostojnih postopkov, vključno s poliranjem, da je površina gladka kot zrcalo, magnetna zasnova zapiranja pokrovčka pa ima značilen zvok »klik«, ki ga povezujemo z izdelki kozmetične industrije. Slušalke Huawei FreeBuds Lipstick so na voljo v glamurozni barvni kombinaciji črne, zlate in rdeče, saj imajo izbrane barve šminke globlji pomen. Črna predstavlja skrivnost, zlata simbolizira prestiž, rdeča pa navdušuje in očara. Odlikuje jih izjemen zvok, odlično odpravljanje hrupa, teža le 4,1 grama na čepek in skupaj s polnilno škatlico dovolj energije za kar 22 ur neprekinjenega predvajanja glasbe.

Enkratni slog na vašem zapestju

Iščete tudi nekaj s čimer bi dopolnili vaš ušesni modni dodatek? Morda z nečim sodobnim in elegantnim na zapestju? S pametno uro Huawei Watch GT 3 boste zadeli v polno. Na voljo v dveh velikostih – s premerom 46 mm ali 42 mm – jo boste lahko nadeli ob vsaki priložnosti, bodisi na gala večerji bodisi pri jutranjem teku.

Obe različici odlikuje podoba brezčasnih elegantnih tradicionalnih ur, pri čemer različica s premerom 42 mm v svojo obliko vključuje dobršno mero nežnosti in mehkobe. Čeprav sta uri lahki (42,6 g oziroma 35 g), je manjša tudi tanjša in bo zato odlična izbira za vse, ki imate raje subtilnejšo izkušnjo nošenja. Huawei ni varčeval pri izbiri materialov, saj sta uri izdelani iz nerjavečega jekla. Lahko in hkrati trdno ohišje dopolnjujejo kompozitna polimerna vlakna povečane trdnosti.

Funkcijsko sta uri enakovredni, saj podpirata več kot 100 načinov vadbe, sta vodoodporni do globine 50 metrov in izredno dobro beležita vitalne znake, kot sta srčni utrip in nasičenje kisika v krvi. Poleg tega se večja lahko pohvali s kar 14-dnevno avtonomijo baterije, manjša pa s 7-dnevno, kar pomeni, da ju ni treba pogosto polniti. Poleg tega sprejemata glasovne klice in prikazujeta obvestila, zato nudita več svobode tudi takrat, ko telefon ni v dosegu rok.

Veliko več kot še en pametni telefon

Oba modna tehnološka dodatka pa zaokrožujeta še v vseh pogledih dovršena pametna telefona Huawei P50 Pro in P50 Pocket. Že od nekdaj Huaweiu ni dovolj, da je pametni telefon le zmogljiv. Ravno tako sta pomembna estetika in udobna uporaba. Vizija, ki jo telefona nove serije Huawei P50 dvigata na novo raven. S privlačno zasnovo dveh krogov s fotografskimi objektivi in izredno tankih robov okoli zaslona, se že od daleč ločita od tekmecev.

Huawei P50 Pocket je zložljiv pametni telefon primeren za vsak žep, ki hkrati zagotavlja odlične zmogljivosti. Huawei je namreč vstavil edinstven mehanizem zlaganja oziroma večdimenzionalni centralno nameščen tečaj (Multi-Dimensional Hinge Technology), ki se med odpiranjem naprave dvigne, da ustvari popolnoma raven večji zaslon. Tečaj ni samo robustno izdelan, vzdržljiv in trden, ampak ravno tako zagotavlja, da med polovicama ni špranje, ko je naprava zložena, kar vpliva na njen videz. Kljub oblikovni posebnosti novi telefon v zloženem stanju v debelino meri le 15,2 mm, v razprtem pa 7,2 mm.

Če želite ostati na bolj tradicionalni strani, potem je za vas popoln pametni telefon Huawei P50 Pro. Poleg zmogljivosti in vrhunske vsestranske mobilne fotografije ga odlikuje še čudovito ohišje v črni ali zlati barvi.

Tudi po najvišjih standardih serija P50 nudi morda najlepša pametna telefona Huawei do zdaj. Če torej iščete najboljše zmogljivosti in vrhunsko fotografijo v elegantnem »paketu«, potem preprosto ne morete spregledati P50 Pro in P50 Pocket!

Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi