Domov Aktivno življenjeOprema Varno na poti v družinske dogodivščine s Swandoo avtosedeži

Varno na poti v družinske dogodivščine s Swandoo avtosedeži

14 ogledov

Otrok prvič postane udeleženec v prometu že pri starosti nekaj dni, ko se z njim vračamo domov iz porodnišnice. Zanimivo je, da izbiri lupinice, v kateri se bo vozil v avtomobilu, nemalokrat namenimo precej manj pozornosti, kot izbiranju vozička. Neizpodbitno dejstvo pa je, da prav lupinica nudi varnost vašemu otroku v primeru nesreče in bi si zaslužila večjo pozornost pri izbiri. In na kaj vse bi morali biti starši pozorni? Prav vsi otroški sedeži morajo ustrezati visokim kakovostnih standardom, ponudbe je veliko, informacij prav tako, na nas pa je, da se pravilno odločimo. Glede na to, da gre za pomemben nakup in večji finančni zalogaj, vsekakor ne bo odveč, da se v nakup podate premišljeno in obiščete katero izmed specializiranih trgovin z otroško opremo.

Swandoo, zanesljiv partner na poti

Skrbnik blagovne znamke otroških avtosedežev Swandoo v Baby Centru, Branko Marinič, poudarja, da se starši pomena ustreznega avtosedeža vse bolj zavedajo, kar se potrjuje v številu vprašanj in nenazadnje njihovi izbiri sedežev: »Veseli me, da pri starših vse bolj narašča ozaveščenost o pomenu izbire kvalitetnih avtosedežev. Temu povpraševanju sledi tudi ponudba v Baby Centru, ki smo ji letos dodali še Swandoo z zelo dobro oceno na ADAC testih (Marie, sedež za starostno kategorijo od rojstva do 4 leta, je bil nagrajen z „Najboljši v kategoriji“), in modeli nagrajenimi tudi na RedDot in iF Design.« Znamka zagotavlja visokokakovostne materiale (material EPP, ki se uporablja za kolesarske čelade), izjemno varnost (bočno zaščito, Harness+ sistem za preprečitev ohlapnega pasu in indikatorje za pravilno nameščanje stola), program doživljenjske garancije in program za zamenjavo avtosedeža ob prometni nesreči pod določenimi pogoji.

Zmeraj v naglici, a nikoli za ceno varnosti

Swandoo, vodilna blagovna znamka avstrijskih otroških avtosedežev, izstopa kot sinonim za varnost, udobje in inovacije na področju družinske mobilnosti. S svojim predanim pristopom k ustvarjanju izdelkov, ki presegajo najvišje standarde varnosti, je Swandoo postal zaupanja vreden partner za sodobne starše. Ker se sodoben svet vrti vse hitreje in smo prav vsi vpeti v hiter tempo, so Swandoojevi avtosedeži opremljeni z intuitivnimi varnostnimi pripomočki, s katerimi bomo hitro in učinkovito preverili, ali je sedež nameščen pravilno, ter ali smo otroka ustrezno pripeli. Na ustreznost namestitve sedežna nas opozarjajo kontrastni indikatorji, za pomoč pri nastavitvi višine varovala za glavo lahko sledimo indikatorju nivoja oči, ki ga preprosto in hitro dvignemo na višino oči otroka, pettočkovni varnostni pas pa nas s puščicami opozarja, da ob pripenjanju preverimo ustrezno zategnjenost pasov. Drobni opomniki, ki so nam v naglici hitra in učinkovita pomoč, da proces pripenjanja izpeljemo natančno in dosledno.

Ne le varnost, tudi trajnost je visoko na lestvici Swandoo vrednot

Pri Swandoo verjamejo, da ni nič pomembnejšega od varnosti naših najmlajših potnikov. Zato so vsi avtosedeži skrbno zasnovani in preizkušeni, da zagotavljajo vrhunsko varovalno oskrbo. Uporabljajo najnovejše tehnologije in materiale, da lahko ponudijo izdelke, ki presegajo standarde industrije. Zavzemajo se za trajnost in odgovornost do okolja. Njihovi izdelki so narejeni iz visokokakovostnih materialov, ki so ne le varni za otroke, ampak tudi trajnostni. Zavezanost kakovosti pomeni, da vsak avtosedež prestane stroge preizkuse, da zagotovi dolgotrajno varnost in zadovoljstvo. Swandoo ne skrbi samo za varnost, ampak tudi za udobje vaših otrok. Njihovi avtosedeži so zasnovani tako, da rastejo z vašim otrokom, zagotavljajo optimalno podporo in udobje v vsaki fazi njihove rasti. Mehki materiali, inovativni dizajn in enostavna prilagodljivost naredijo vožnjo prijetno izkušnjo za vaše malčke.

V vsakem malčku je kanček Alberta, Marie in Charlija

Avtosedeži Swandoo so zasnovani tako, da vam nudijo brezskrbnost in nepozabno uporabniško izkušnjo. Simpatična in navdihujoča je tudi razlaga njihovih imen – Alberta, Marie in Charlija. Pri oblikovanju izdelkov so jim v navdih ljudje, ki so pomagali ustvariti boljši svet: Albert Einstein, Marie Curie in Charles Darwin. Albert je sedež za prvo starostno obdobje z individualnimi pasovi za večjo varnost in udobje, vložkom za novorojenčka, nastavljivim vzglavnikom, bočno zaščito, »glow in the dark« indikatorji in zaščitno strehico proti soncu. Sedež Marie za prvo in drugo starostno obdobje odlikujejo intuitivne funkcije, orbitalna rotacija, asistenca za pravilno smer vožnje do 76 cm, magneti za lažje nameščanje varnostnih pasov, indikator nivoja oči, vložek za novorojenčka in optimalna zračnost. Charlie je sedež, ki bo z vašim otrokom najdlje, saj ga bo uporabljal vse do višine 150 cm. Poleg varnosti, ki jo nudi, so vsekakor tudi pri starejših otrocih mislili na udobje, saj ima sedež možnost širitve – tako bo imel vaš otrok skozi leta v vsakem trenutku ustrezno prilagojeno sedišče, zaradi česar bo pot na družinske dogodivščine še udobnejša. Prav vse odlikujejo odlične ocene na ADAC testih, prejeli pa so tudi nagrade za design.

Družinski trenutki so neprecenljivi. Temu vodilu so posvetili svoje znanje in strast, ustvariti izdelke, ki vam omogočajo, da brezskrbno uživate v vsakem trenutku z vašimi malčki. Znamka Swandoo je zasnovana z ljubeznijo do družinskih pustolovščin. Ne glede na to, ali potujete na krajše razdalje ali se odpravljate na daljše potovanje, je Swandoo prva izbira za varno in udobno vožnjo.

Ostanite varni in udobni s Swandoo!

Naročnik oglasa je Sidera d.o.o.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi